@Cristi Ursut, da, cu siguranta este productiva pentru 2 parale, mai ales ca sunt probleme in cea ce priveste aprobarea adsense.
Dar nu mi se pare moral/etic, orcum treaba lor.
@Cristi Ursut, da, cu siguranta este productiva pentru 2 parale, mai ales ca sunt probleme in cea ce priveste aprobarea adsense.
Dar nu mi se pare moral/etic, orcum treaba lor.
Poate, dar mie unul nu mi-a placut reclama respectiva.
O sa incerc si eu cand am putin timp ca as avea unde sa le pun sa fie cat de cat targetate, dar nu prea imi sa cred ca poti sa castigi asa de bine cu ei.
LE :
Am pus si eu o campanie de la ei.. pana la 1000 de unici pe zi am pe site-ul respectiv cam 4500 de vizualizari. Sa vedem ce iese o saptamana.
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 8th March 2011 la 15:05.
1. Adsense nu interzice advertiserilor sa foloseasca acest cuvant la cautari, deci poti sa o folosesti.
2. Mesajul e despre a face bani si a incerca altceva, nu a defaima Adsense.
3. Nu discut problema de moralitate, lucrurile aici difera. Fiecare are dreptul sa considere moral ceea ce e imoral si invers..
4. MA nu e despre vizite unice si vizualizari, ci despre intentie de a cumpara si interes comercial. Posibil sa nu te atraga MA daca mergi pe difectie de cantitate si nu de calitate.
5. Misto semnatura.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Inteleg.. Moral vorbind eu unu nu asa face sa ceva.
Orcum am inceput un test de o saptamana sa vad ce iese, utilizatori zic ca sunt cat de cat bine targetati, vedem ce se intampla peste o saptamana.
Interesanta parere,
Ce e drept sant uni in online la noi care ar vinde-o pe "masa" pentru 5 lei.
As prefera sa nu ajungem la alte subiecte care tin de orgolii personale. Incercati sa va respectati si sa combateti cele spuse cu argumente. Multumesc.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 04:31.
Alt post cu moralitatea in prim plan si acuze fara fundament.
Norocul nostru ca nu traim printr-o tara araba. Acolo chiar exista cate un Minister Al Moralitatii sau cum s-o numi el.
Cateodata e bine ca santem romani . Nu de alta dar la dat din gura imprastiind acuze fara probe santem campioni mondiali fara a fi nevoiti sa dam socoteala cuiva..
@Florin Traian cred ca pot fi acuzati de spam cei din 2parale totusi. Ce reclama e aia? Ce are sula cu prefectura? Ce are 2parale cu adsensul? SPAM pe fata. Spam prin Adsense.!!!
Phiiiiiii ... Rusine lor sa se preteze la asemenea fapte imorale. Exista cumva si pentru asta prin webmasters tools sau chrome un buton special pentru a raporta acest tip de SPAM NERUSINAT?
Ultima modificare făcută de RoManiac; 8th March 2011 la 22:59.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)