Postat în original de
Florin Traian
@RoManiac tu
stii mai multe despre spam si alte lucruri ca mine.
Era doar o opinie, nu am acuzat pe nimeni de nimic. Dar dupa cum am zis mi se pare jalnica treaba asta.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc pentru avertisment!
Auzi Emil, incepem sa tinem parti aici?
El a inceput cu mistourile! Ce sa fac eu daca nu isi vede de treaba si posteaza frumos ca tot omul.
Sunt reguli in forum? sau e ca la guvernare dupa culoare politica?
Florin, asa cum ti-am explicat si in particular, nu "tin parti". De altfel nu am ce parti sa tin. Te rugam, evident in masura care se poate, un singur lucru. Sa ai putina grija, pentru ca unele replici, sunt formulate de asa natura incat tind sa incite la o "reactiune disproportionata" din partea celor carora le sunt adresate. In sensul ca este extrem de usor ca threadul (ma refer la discutia cu romaniac - pe care nu il cunosc) sa se transforme in flame.
Nu exista o legatura cu Zoso (n-am nimic cu omul - nici pe el nu il cunosc, si desi pe de-o parte nu aprob mereu ceea ce spune, pe de alta parte consider ca e deseobit faptul ca a ajuns prin forte proprii in topul blogosferei). Nu pot avea judecati de valoare cu privire la oameni pe care nu ii cunosc.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein