În ultima perioadă m-am tot jucat cu api-ul 2performant și am observat câteva "buguri", părerea mea, la liniile 587, 598, 609, 620, etc. În foarte multe metode argumentul al treilea din apelarea hook este NULL când ar trebuii să fie $request, astfel metodele respective nu țin cont de parametrii dați de aplicația client. Rezolvarea este ușoră, problema este că o dată cu actualizarea api-ului micul hack, cel mai probabil, nu va mai funcționa.
M-am gândit să postăm în threadul acesta "bugurile" și întrebările despre 2performant.php.
O să încep eu
: Cum afișez detaliile ale unui click (stats_clicks nu merge, afișează doar clickurile din ziua x) și a clickurilor care au generat o anumită acțiune în 2parale/2performant? Mă interesează informații ca refferer, ip, etc.
Am încercat commission_show() dar nu returnează nimic la print_r, doar notice-ul
Cod PHP:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\2performant\2performant.php on line 947
Am introdus în address bar http://api.2parale.ro/commissions/id-comision.json pentru a afla ce returnează metoda asta, mi-a afișat datele despre comandă dar nimic despre click și refferer.
Ceva idei? În documentație nu am găsit nimic despre asta.