Pagina 1 din 16 12311 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Lightbulb Discutii comisioane respinse in 2Parale

Da, ce sa zic, comisioanele respinse sunt o problema, am si eu destule. In general am mai contactat firmele si am primit raspunsuri inteligibile.

Care v-ati plictisit, imi dati mie mesaj sa va cumpar siteurile

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Problema cu comenzile de valoare mare care (culmea) nu sunt finalizate o am si eu. In plus, unele dintre firmele din 2parale prefera sa dea o data pe luna accept / repins comenzilor in asteptare.

Problema e ca la sfarsitul lunii comenzile de valori mari nu sunt aprobate, celor de valori medii li se micsoreaza valoarea comisionului (nu am inteles cum de e posibil asa ceva, dar se pare ca e posibil) iar cele de valori mici sunt acceptate.

Eu am renuntat a considera 2parale ceva serios dupa aceste episoade "intamplatoare". Din pacate vad ca aceste lucruri vi se intampla si voua astfel incat pentru mine e clar ca unele dintre magazinele din program nu sunt serioase.

Cred ca e necesar ca cei care detin aceasta platforma sa efectueze niste verificari, aka. niste comenzi reale la magazinele suspecte. Sunt curios cate din ele o sa treaca in dreptul comenzii cuvantul "finalizat".
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca e necesar ca cei care detin aceasta platforma sa efectueze niste verificari, aka. niste comenzi reale la magazinele suspecte. Sunt curios cate din ele o sa treaca in dreptul comenzii cuvantul "finalizat".
    Facem o petitie?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Nichita exact aceleasi sentimente ca si tine am si eu. Coincidenta la mine face ca cele 2 comisioane ce stau in asteptare de 2 saptamani sunt la acelasi magazin care mi-a respins aproape imediat 2 comisioane de valoare mare.

Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Facem o petitie?
    Eu sunt de acord. Ideea e ca magazinele care insala afiliatii si sistemul 2parale sa primeasca un mare BAN din sistem. Poate asa vor aprecia valoarea comenzilor care li se aduc de catre afiliati.
    Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nichita exact aceleasi sentimente ca si tine am si eu. Coincidenta la mine face ca cele 2 comisioane ce stau in asteptare de 2 saptamani sunt la acelasi magazin care mi-a respins aproape imediat 2 comisioane de valoare mare.
    Hmm. Lasa-ma sa ghicesc. E vorba cumva de un site de lenjerie intima ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu de lenjerie, de ceasuri... Dar mentalitatile sunt aceleasi cred.

Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu de lenjerie, de ceasuri... Dar mentalitatile sunt aceleasi cred.
    Pai cred ca da. Mentalitatea e aceeasi: "lasa-i pe fraieri sa munceasca...".
    Ultima modificare făcută de Nichita; 26th July 2011 la 22:14.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Aveti mare dreptate, eu discutasem cu un prieten inainte de a intra in 2parale si imi spunea ca avea foarte multe comisioane respinse inclusiv comenzile date de el ca test si achitate. Am considerat ca lucrurile s-or fi schimbat de atunci (acum aproape 2 ani parca) si am zis sa incerc si eu dar...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Urmaresc cu interes ce se intampla cu acest concurs si vad ca discutia a deviat dinspre concursul initial catre magazinele din programul 2parale, magazine ce nu aprecieaza munca afiliatilor si care incearca sa-i pacaleasca. Am testat si eu sistemul 2parale, un amic urma sa plece inapoi cu familia in Italia si fiind in criza de timp m-a rugat sa-i comand online biletele de avion, asta se intampla intr-o sambata, el urma sa plece miercuri. Am decis atunci pe moment sa intru de pe un link de afiliat si sa comand biletele de avion, am comandat pe numele amicului, cu adresa lui de mail si numarul sau de telefon. Surpriza a venit dupa numai cateva minute cand m-a sunat din nou amicul si mi-a spus ca-mi multumeste pentru tot si ca l-au contactat cei de la firma la telefon si i-au spus sa vina sa plateasca biletele la agentia din oras. Rezultatul: comision in valoare de 40 ron respins dupa vreo o luna de stat in asteptare. Deci, hai sa muncim pentru ca altii sa ne ia de fraeri. Nu zic ca nu sunt si magazine online in program ce merita tot respectul insa sunt multe care ar trebui verificate.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dragos, daca i-ar verifica cineva, cred ca nu ar mai ramane nici 30% din numarul de campanii. In conditiile astea, crezi ca are cineva interes sa-i verifice? Eu nu cred...

Eu as propune altceva. Sa facem noi aici sau intr-un alt topic un top al rusinii. Dar numai cu dovezi, cu cifre exacte, si doar daca se intapla de mai multe ori per magazin, astfel incat sa nu patam reputatia unor magazine aiurea, dupa cum ni se pare noua. Sa dam noi dovada de corectitudine.

Pagina 1 din 16 12311 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 02:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 19:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 01:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 09:27