2nd November 2011, 17:55
2 out of 2 members found this post helpful.
Discutii comisioane respinse - reloaded-
Salut!
Probabil majoritatea ati participat la discutiile din topicul cu "comisioane respinse 2 parale" .
Am observat o abordare ciudata in care afiliatii nu vroiau sa spuna in ce campanie au fost respinse comisioanele.
Eu unul sunt nou in 2parale si tot experimentez.
Propun ca in acest topic sa discutam efectiv comisioane respinse care par suspecte, sau poate nu sunt suspecte dar sunt repetate de nenumarate ori din cauza neprofesionalismului lor.
Asadar, inainte sa ne angajam in a promova o nisa sa avem idee cu cine avem de a face. Daca cei de la 2parale nu-i pot exclude din campanii pt ca sunt anumite contracte, macar noi sa avem o lista cu "rau-platnici" si sa fie exclusi singuri din acest sistem.
O sa incep eu cu 2 povesti :
Prima, despre strollers.ro : - comision sub 10 RON , respins dupa O LUNA de zile, motiv "produs indisponibil " . M-am uitat si atunci, ma uit si acum, in magazin apare listat ca si "In stoc" . Eu de ce sa-mi pierd timpul facut recenzii la produse daca nu pot oferi un stoc real macar la cateva zile...
A doua problema ar fi cu goldendeals - doua comisioane, totalul fiind peste 140 Ron refuzate , motivul "Oferta nu are transfer bancar ", asta in conditiile in care in descriere la comision apare ca metoda de plata transfer bancar, si in care comisioane mai mici cu plata prin transfer bancar au fost acceptate.
Nu stiu, poate chiar au dreptate magazine, eu unul mi-am impartasit experienta comisioanelor refuzate . Fiecare intelege ce vrea.
Oricum , eu unul as fi preferat sa citesc mai multe experiente inainte de a ma angaja intr-o campanie.
Sper ca este o idee buna, si astept pataniile voastre.
Multumesc!
P.S in caz contrar (adica nu este o idee buna) se poate inchide topicul.