Pagina 11 din 16 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Facem un Black list de magazine din 2parale?
    Sau ceva de genul a se evita sa se promoveze magazinele ... (bineinteles cu dovezi) si apoi sa vezi cum o sa fie coreci.
    Asa ca amuzament, eu am facut o comanda de test la un anumit magazin, sa generat un comsion in jur de 1 leu, si am anulat comanda, dar mi-e mi-au confirmat comanda.
    Cred ca s-au speriat de aceasta rata de anulare comenzi si daca sunt comisione mici, unii aproba oricum
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Apropo, tetele, ar fi binevenita o facilitate a pluginului vostru pt wordpress pentru a putea transfera mai usor produsele dintr-o companie catre o alta. Bineinteles aceleasi produse, acolo unde ele exista si se poate.
    Wait... what? Produsele din feed-uri sunt legate inextricabil de campanii. Cum ai putea se le muti intr-o alta campanie? Sau "companie" nu era typo si nu am inteles eu ce vrei sa spui...

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Man, e simplu. Sa luam un exemplu:

Am un site de ceasuri, majoritatea dintre ele se afla in toate cele 3 magazine din 2parale. Linkul pt Ceasul Casio xxx din campania YYY a devenit invalid, impreuna cu alte 50 de produse. Eu ca afiliat ce solutii am? Sa sterg paginile si sa creez altele noi cu aceleasi ceasuri dar dintr-o alta campanie? Nu voi face asta.

Solutia babeasca e ca noi afiliatii e sa generam niste quicklink-uri si sa le updatam pe cele din pagina produsului, numai ca astfel se pierde facilitatea de update automat al preturilor pt toate produsele de pe site. Aici as avea nevoie de un tool care sa-mi usureze munca cumva, imagineaza-ti ca trebuie sa fac treaba asta pt 300 de produse saptamanal.

O alta situatie ipotetica: Sa presupunem ca o anumita campanie (Z) se inchide si eu raman cu 500 de produse promovate cu descrieri unice, etc... Jumate din ele se regasesc si in alte campanii din 2 parale. Nu ar fi util acest tool care sa-mi faciliteze migrarea produselor (updateul linkurilor) intr-o alta campanie?
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 3rd October 2011 la 18:22.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Ce zici tu este un cosmar de implementat astfel incat la final sa constituie o solutie robusta (aplicabila in toate cazurile).

In plus, datorita completarii incomplete/inexacte a campurilor legate de produse de catre advertiseri (SKU, in principiu), acest lucru devine de-a dreptul imposibil. Bine, nu imposibil, ci inuman de greu de intuit toate posibilele potriviri de nume/brand/variatii de culoare/whatever Repet, nu vorbim de cazuri izolate aici, ci de o solutie care sa acopere TOATE produsele posibile.

Probabil ca tu, detinatorul site-ului, stii cel mai bine ce ai de facut pentru a muta aceste produse. Este infinit mai simplu sa lucrezi pentru cazuri particulare decat pentru orice scenariu.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

tetele, nu doream o solutie perfecta si 100% automata, nu doream ca toolul sa faca match exact si sa modifice de capul lui totul. Ceea ce doream era un buton unde sa-mi sugereze alternative la produs, acolo unde ele exista, sa pot alege unul si sa fac updateul linkului iar dupa aia cand dau update la toate produsele de pe site sa nu-mi mai strice linkurile si sa mi le puna pe cele invalide.

Chiar daca acum nu e posibil, e bine sa va ganditi pe viitor la o solutie pentru aceasta problema, pe langa standardizarea feedurilor bineinteles.

Sugestii as mai avea multe, chiar si niste buguri ale tool-ului pe ultima versiune de wp Cred ca am sa-ti fac o lista sa ti-o trimit pe pm...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

N-as vrea sa facem hijack la topicul asta, asa ca rog un moderator sa faca un split, ca oricum mi se pare la lipseste un topic dedicat despre 2PPI pe forumul asta Merci anticipat!

Acum, sa-i raspund lui Rares.

Sugestiile, ierarhiile bazate pe relevanta, potrivirile partiale si in general orice tine de logica fuzzy sunt printre cei mai consumatori de resurse algoritmi existenti. De ce? Simplu! Pentru ca un calculator stie sa compare exact, nu aproximativ.
    43 = 43? Da! Bun.
    'Eusebiu' = 'Temistocle'? Nu. Minunat!
    'Ana are sacose cu mere' seamana cu 'Ana are plase cu mere'? Greu de spus. Defineste "seamana". Sintactic, da. Dpdv al formei literelor, nu. Si asa mai departe...

Fix asta este povestea cu matching-ul partial pe care il vrei tu. Desigur, pot fi scrisi algoritmi pentru asa ceva, insa marea majoritate a host-urilor pe care ruleaza pluginul sunt partajate si nu ar suporta incarcarea generata de rularea lor, ceea ce i-ar face nu doar inutili, ci de-a dreptul enervanti

Apoi, se pune problema aplicabilitatii. La ce ar folosi o astfel de extensie?
    Pai, in cazul in care o campanie face <introdu motiv pentru care te enerveaza>, atunci nu mai vrei sa o promovezi si trebuie sa muti 300 de produse manual. Pierzi pagini, pierzi efort SEO etc.
    De acord! Dar in cazul asta mi se pare aiurea sa fi investit atata timp/bani intr-un site dedicat unei campanii cu care nu stii daca poti colabora pe termen lung sau nu. Cazurile in care asa ceva se intampla sunt - din cate stiu eu - foarte rare.

Multumesc pentru sugestie, ma voi gandi daca exista vreun mod mai simplu in care poate fi implementata pentru astfel de cazuri izolate, insa la o prima vedere, n-as vrea sa-ti dau sperante prea mari

PS: cat despre sugestii pentru plugin / bug reports, sigur, cu cea mai mare placere le primesc!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Facem un Black list de magazine din 2parale?
    Nu mi se pare corect. Putem emite pareri personale sau sa dam exemple, dar nu este moral sa punem diagnostic. Eu am fost exclus din 3s pentru ca am afirmat aici ca au un angajat tampit argumentand.

Cum spunea Dorin, 2p este un ecosistem, cei cu care nu lucram bine ii vom evita, iar daca nu mai capata clickuri, nu vin nici vanzarile.
    Ceea ce imi doresc este o paleta mai larga de nise, am ramas blocati in fashion si it.

Tetele si Rares: lasati-o balta, nu va functiona niciodata chestia aia.

@Tetele: rezolvam si noi codul ala pentru lenjerie.ro ...

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Kidu, acel blacklist ar putea contine doar date referitoare la procentul comisioanelor respinse si valoarea lor, astfel incat sa avem aceste informatii inainte de a aplica la o campanie neprofitabila... Daca e nevoie, topicul ar putea fi privat, acccesibil doar celor logati.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Kidu, acel blacklist ar putea contine doar date referitoare la procentul comisioanelor respinse si valoarea lor, astfel incat sa avem aceste informatii inainte de a aplica la o campanie neprofitabila... Daca e nevoie, topicul ar putea fi privat, acccesibil doar celor logati.
    Exista niste motive pentru care box-ul cu procentul comisioanelor respinse este prezentat doar afiliatilor care au aplicat si au fost aprobati intr-o campanie. Gen confidentialitate.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Si daca aplici care e problema? Aplici, aproba si vezi care e situatia. Eu aplic la toate campaniile care apar.

Pagina 11 din 16 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27