Pagina 3 din 16 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

tetele, unde sunt campaniile alea gramada ca din cate observ eu din cele 29 de domenii existente, doar in 10 dintre ele aveti mai mult de 2 campanii active, iar unele dintre ele chiar sunt vai de mama lor...
    Acu daca eu nu vreau sa promovez lenjerie sau rochii, ca siteurile mele au alt profil ce ma fac? In foarte multe dintre nise nu prea ai alternative.

campanii.png

Eu unul refuz sa cred ca asta este punctul de vedere oficial.

Cand se va regla sistemul singur? Mai exact cand va fi gata? Nu suntem testeri sa luam fiecare campanie la rand si sa aflam care ne da teapa si care nu. Noi muncim pt fiecare comision, iar cand 50% dintre ele sunt respinse cam incepe sa ti se acreasca.

Macar e bine ca se recunoaste faptul ca sistemul nu e perfect, aici aveti o bila alba.

Cum am mai spus si pana acum, de la inceput am fost suspicios si am luat-o ca un test personal, test care inca nu s-a incheiat pt mine. Mai am putina rabdare, mai incerc si alte niste, mai am cateva domenii luate special pentru asta.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Problema se poate rezolva usor (daca se vrea). Statisticile la care cei de la 2 parale au acces pot arata exact care e realitatea. Fiecarui magazin trebuie sa i se faca o analiza de genul:

- numar de comenzi primite;
    - procent comenzi aprobate;
    - valoarea medie a comenzilor aprobate;
    - procent comenzi respinse;
    - valoarea medie a comenzilor respinse;

In cateva minute se pot face toate aceste lucruri. Daca se vrea. Ideal ar fi ca si afiliatul sa aiba acces la aceste informatii. Nu ma refer aici la numarul lor (poate ca ei nu doresc sa faca publice numarul vanzarilor) ci valorile:

- valoarea medie a comenzilor acceptate;
    - procentul comenzilor acceptate;
    - procent comenzi respinse;
    - valoarea medie a comenzilor respinse;

In felul asta o sa stiu dinainte care magazine prezinta interes pentru mine, ca si afiliat. Magazinele se vor tria singure.

Repet, aceste date se pot vedea imediat. Trebuie doar sa se vrea.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 27th July 2011 la 20:49.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Ca o completare la cele spuse deja, eu ca afiliat trebuie sa-mi concentrez efortul in a descoperi nisele profitabile, campaniile care convertesc cel mai bine, in a-mi optimiza siteul la maximul posibil si nu in descoperirea campaniilor care-si tepuiesc afiliatii. Nu asta inseamna Marketing Afiliat.

Nichita, +1 pentru propunere, chiar ma intrebam, mai demult de ce aceste informatii nu sunt deja publice, procentul comenzilor acceptate si procent comenzi respinse ne-ar scuti de foarte multe batai de cap. Dar probabil ca adevarul doare...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nu doar procentul celor respinse e important. Mie mi-au fost respinse (culmea) doar cele cu valoare mare. Vreau sa se poata vedea daca acesta este un "obicei" al magazinului respectiv.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Seinfeld ar fi frumos un mail la support @ 2parale.ro cu povestioara asta si cateva date mai specifice. Noi nu putem sti tot ce fac ei decat daca ne ajutati si voi. In schimb putem indrepta lucrurile.
    Mersi.
    Nu stau sa fac politie pe internet acum. Plus ca nu aveam de gand sa il incurc pe colegul meu care si-a luat laptopul deja. Am precizat povestea asa, ca sa fiu si eu in ton cu dicustiile si sa nu fie doar discutii teoretice.
    Oricum 2parale nu are nici o vina in treaba asta.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Am avut un subiect apropiat acum vreo 10 zile, comanda plecata din siteul meu, nu a inregistrat comision. Trimit mail la 2p cu clickul din sistem si comanda facuta de prietena mea, la ei totul e perfect, trimit problema la siteul respectiv. Care s-a sters cu ea la fund Mentionez ca au mai fost situatii in care le am promovat produsele cu articole/poze, deci nu simplu banner si nu a inregistrat nici un comision pentru un trafic de peste o mie pe zi. ciudat. Ma rog, acum mi s a parut chiar FOARTE ciudat sa stiu ca e din siteul meu, sa vad clickul, sa vad comanda dar nu si comision.

In alta ordine de idei, incercand sa stabilesc un dialog cu un magazin sa inteleg ce se intampla cu comisioanele refuzate, cand am intrat mai adanc in problema, mi a zis direct ca ma da afara din campanie. Voi discuta mai adanc subiectul cu 2p, dar am asteptat sa se intoarca cineva din vacanta.

Am subliniat si am spus cui vrea sa ma auda, am magazine pe fashion din 2007, automat am prieteni ce detin magazine din aceeasi nisa sau nise apropiate, dar nimeni nu are un procent atat de mare de comenzi refuzate sau anulate. Nu am idee ce masuri poate lua 2p, dar nu sunt f de acord cu ideea ca se vor cerne singuri, pentru ca alternativele nu sunt chiar atat de mari, iar afiliatii cu un volum maricel vor continua chiar si in aceste conditii.

Regret la ce a ajuns acest topic, dintr-o intiativa simpatica si care putea fi instructiva, am ajuns sa descoperim probleme si sa ne plangem de sistem. Din pacate singurul interesat este Krumel, desi fac pariu ca nu este jobul lui la 2p sa ne consilieze pe tema asta. As fi vrut inca de la inceput ca 2p sa se implice in initiativa asta, sau in comunitate, credeam ca se justifica.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 27th July 2011 la 22:16.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

-Rares- hai sa iti dau o veste: daca afiliatii nu castiga bani si advertiserii nu vand, nici 2Parale nu iese pe profit. Fiind o afacere interesul e sa facem toti bani. Iti inteleg punctul critic de vedere dar pe o anumita directie cred ca exagerezi. Oricum, o sa tinem cont doar de punctul critic de vedere ptr care iti multumim.

Nichita foarte util, sint sigur ca feedback-ul asta o sa ajute.

Seinfeld, da, noi nu avem o vina dar ne-ar fi ajutat sa indreptam cat de cat lucrurile. Si daca tot ne-ai spus ce s-a intamplat am fi vrut sa ducem lucrurile pana la capat.

Kidu in Romania se pleaca de la premisa ca "nu se vrea", "ca toti sint la fel" si alte mentalizati paguboase. Reteaua 2Parale exista doar ptr ca voi faceti bani. Deci interesul e comun, dezinteresul inseamna sinucidere ca afacere.

Nu neaga nimeni ca nu sint probleme, de asta avem intalniri lunare in Bucuresti la care va invitam. O sa incepem intalniri pe G+ facand hangout-uri astfel incat sa colectam feedback de la voi. N-a zis nimeni ca e usor si n-a zis nimeni ca intrarea in 2Parale nu comporta riscuri.

Dar sistemul merge chiar si cu aceste erori. El produce bani chiar si cu unele riscuri sau neplaceri. Hai sa vedem si partea buna a lucrurilor mai ales ca este disponibilitatea spre a le face si mai bune. De la noi aveti toata sustinerea si atat cat vom putea face, vom face.

Spor la conversii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

As pune un mic addendum la postul de mai sus: din cate inteleg eu, exista 2 posibilitati pentru a gestiona relatia cu un advertiser "suspect" de incorectitudine:

1. Voi nu-l mai promovati, el isi pune intrebari in legatura cu numarul din ce in ce mai scazut de comenzi si fie paraseste sistemul, fie isi indreapta erorile. In primul caz nu se mai inregistreaza niciun comision. Al doilea caz este favorabil tuturor.
    2. 2Parale il expulzeaza din sistem pentru practici necorespunzatoare. Nimeni nu mai face niciun comision.

Acum intreb: care posibilitate credeti voi ca va este favorabila?

Nu spun ca 2Parale nu ia masuri de coercitie impotriva advertiserilor care incearca sa "ocoleasca" normele sistemului (ba chiar am facut-o de foarte multe ori). Spun insa ca in orice situatie (nu numai in marketingul afiliat) vocea celor care iti aduc in mod direct bani este mult mai puternica decat alte voci. Evident, atata vreme cat vrea sa se faca auzita.

Also, @-Rares-, nu sunt reprezentantul desemnat pentru comunicarea 2Parale. Nici Krumel nu este. Eu sunt aici pentru a va oferi suport in principal pentru tool-urile facute de mine in numele 2Parale, intrucat le cunosc cel mai bine si pentru ca vreau sa le fac cat mai bune (mandrie personala). Ocazional mai arunc cu o parere offtopic "din interior". Daca nu sunt binevenite, nu tin neaparat sa plictisesc lumea cu ele

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

tetele nu a zis nimeni ca nu sunt binevenite. Stim si noi cum "functioneaza" mecanismele dar suntem frustrati pentru ca stim ca se poate mult mai bine si un minim de masuri totusi ar putea fi luate in sprijinul afiliatilor (vezi lista lui Nichita si or mai fi si altele...). Stai linistit, nu are nimeni nimic personal nici cu tine, nici cu Krumel.

Chiar mi-ar face placere sa mai discutam despre acele tool-uri, mai am multe idei si sugestii.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Am mutat discutiile despre comisioane si ce mai e despre 2Parale intr-un topic nou ptr a nu opri activitatea pe topicul de concurs.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 3 din 16 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27