Pagina 5 din 16 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Afișare hibrid

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

tetele, Krumel, trebuie neaparat facut ceva in aceasta privinta pt ca va fugi toata lumea, astazi iar mi-a venit un val de comisioane respinse.
    Culmea ca alea pana in 12-14 lei se aproba majoritatea, cele de peste 40 ron se resping, fara nicio exceptie!!! E atat de usor sa scrii 2 cuvinte: "Comanda anulata"...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

-Rares-, astepam mail sa vedem cine si de ce. Eu nu iti stiu contul, deci nu am cum sa imi dau seama despre ce vorbesti. Trimite mail te rog.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Sunt invitat joi la un hangout cu 2p si "afiliati de top" ( cred ca trebuie sa fiu mandru de titulatura ). Nu stiu cine a mai fost invitat de aici, as vrea sa formulati cateva intrebari sau sugestii referitoare la sistemul 2p pe care sa le discut la intalnirea virtuala. Subliniez ca nu pot sa fiu un avocat, deci nu mi trimiteti liste de comisioane respinse, sau plangeri, ma refer la idei constructive. Astept pm.

paulseo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd March 2011
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

O idee constructiva ar fi infiintarea in cadrul 2p unui departament "mystery shopper". Cum intr-un sistem de marketing traditional se foloseste acest instrument de masurare si are impact decisiv, nu vad de ce nu poate fi folosit si in marketingul afiliat. 2p ar trebui sa tina cont de acest aspect, daca in sistem sunt afiliati multumiti de munca remunerata pe masura si evaluata corect, sistemul va fi unul sanatos si te motiveaza sa faci si mai mult.
    Sincer, daca as fi citit acest post inainte sa devin afiliat (acum o luna), nu cred ca faceam pasul acesta. Dar acum dupa ce am depus eforturi sa gasesc o nisa, sa fac un site, sa-l optimizez seo, ... si vad realitatea din sistem, parca m-am "dezumflat". Propun sa ne dam toti concursul pentru a indrepta aceste lucruri, in special cu sustinerea celor de la 2p.
    Spor la conversii adevarate!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

paulseo, decat sa infiintam un departament ..mai bine publicam date pentru transparenta astfel incat lucrurile sa se echilibreze de la sine. O sa vedeti zilele astea despre ce e vorba. E cea mai simpla metoda cu dublu efect: transparenta si motivare pentru afiliati.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

o statistica procentuala a comisioanelor respinse in ultimele 30 de zile este best from the best. va fi obiectiva si va pastra "secretele" cifrelor exacte referitoare la volum.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    o statistica procentuala a comisioanelor respinse in ultimele 30 de zile este best from the best. va fi obiectiva si va pastra "secretele" cifrelor exacte referitoare la volum.
    Da asa ceva ar fi bine. Adica sa apara un Payout Rank . Cu alte cuvinte sa afiseze procentul de acceptare al comisioanelor atat pe ultimele 90 de zile , 30 de zile si 7 zile cat si procentul pe care l-a acceptat si platit din totalul vanzarilor.

Daca au avut vanzari de 100.000 euro dar au acceptat doar de 40.000 sa fie afisat un procent de 40% rata de acceptare si plata a comisioanelor.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

da, mai simplu si mai util de atat nu cred ca se poate

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Vad ca nu s a inghesuit nimeni altcineva, va spun cam ce vreau sa discut/propun, subliniez ca astept completari sau alte sugestii:

- sunt incredibil de multe bannere vechi in sistem, gen "colectia de primavara 2011", macar daca nu ar scrie texte de gen pe ele. 2p ar trebui sa oblige contractual magazinele sa tina pasul.
    - cel putin jumatate din mesajele ce le am trimis magazinelor partenere, nu au avut nici un raspuns. E frustant si penibil. Nu stiu exact ce se poate face, poate exista o modalitate de a se biciui moral, sau, intervine urmatoarea propunere:
    -clasificare valorica a afiliatilor, fie dupa numar comisioane, fie dupa valoarea comisioanelor intr-o anumita perioada. De ex afiliati gold, silver, etc. Ar ajuta practic la comunicarea cu magazinele. Daca eu sunt un magazin si imi scrie un afiliat gold, chiar cu o cerere mai ciudata, sau care imi va necesita mai multa munca, voi considera ca se justifica sa il ajut data fiind "valoarea" afiliatului.
    -o statistica procentuala a comisioanelor respinse in ultimele 30 de zile pentru fiecare magazin in parte, am spus mai sus
    -refacerea pluginurilor existente intr o versiune mai friendly, personal nu stiu programare si mi am prins degetele in instalarea lor. Nu am avut nici la dispozitie o adresa de mail sau contact a celui din 2p care se ocupa de asa ceva. Un coleg de forum a dezvoltat un plugin folositor in unele cazuri/modele de siteuri, din pacate este inexact si desi a promis ca va reveni cu alta versiune... inca nimic. 2p ar trebui sa comunice si sa colaboreze cu el.
    -sa existe o modalitate oficiala de a reclama o problema si impunerea unui termen de solutionare, fie de 2p fie de magazinul/afiliatul in cauza. De ex: am semnalat o vanzare ce nu a inregistrat comision, am trimis toate datele, clickul apare in sistem, in acelasi minut se inregistreaza si comanda, dar nu si comision. Am discutat cu 2p, au verificat sistemul, pare sa fie ok, au inaintat problema magazinului... nimic. Am revenit zilele trecute... nimic.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

mda, ori sunteti toti invitati la hangout ul de azi, ori sunt singurul interesat de problemele respective.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 2nd August 2011 la 23:00.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Vad ca nu s a inghesuit nimeni altcineva, va spun cam ce vreau sa discut/propun, subliniez ca astept completari sau alte sugestii:

- sunt incredibil de multe bannere vechi in sistem, gen "colectia de primavara 2011", macar daca nu ar scrie texte de gen pe ele. 2p ar trebui sa oblige contractual magazinele sa tina pasul.
    - cel putin jumatate din mesajele ce le am trimis magazinelor partenere, nu au avut nici un raspuns. E frustant si penibil. Nu stiu exact ce se poate face, poate exista o modalitate de a se biciui moral, sau, intervine urmatoarea propunere:
    -clasificare valorica a afiliatilor, fie dupa numar comisioane, fie dupa valoarea comisioanelor intr-o anumita perioada. De ex afiliati gold, silver, etc. Ar ajuta practic la comunicarea cu magazinele. Daca eu sunt un magazin si imi scrie un afiliat gold, chiar cu o cerere mai ciudata, sau care imi va necesita mai multa munca, voi considera ca se justifica sa il ajut data fiind "valoarea" afiliatului.
    -o statistica procentuala a comisioanelor respinse in ultimele 30 de zile pentru fiecare magazin in parte, am spus mai sus
    -refacerea pluginurilor existente intr o versiune mai friendly, personal nu stiu programare si mi am prins degetele in instalarea lor. Nu am avut nici la dispozitie o adresa de mail sau contact a celui din 2p care se ocupa de asa ceva. Un coleg de forum a dezvoltat un plugin folositor in unele cazuri/modele de siteuri, din pacate este inexact si desi a promis ca va reveni cu alta versiune... inca nimic. 2p ar trebui sa comunice si sa colaboreze cu el.
    -sa existe o modalitate oficiala de a reclama o problema si impunerea unui termen de solutionare, fie de 2p fie de magazinul/afiliatul in cauza. De ex: am semnalat o vanzare ce nu a inregistrat comision, am trimis toate datele, clickul apare in sistem, in acelasi minut se inregistreaza si comanda, dar nu si comision. Am discutat cu 2p, au verificat sistemul, pare sa fie ok, au inaintat problema magazinului... nimic. Am revenit zilele trecute... nimic.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

mda, ori sunteti toti invitati la hangout ul de azi, ori sunt singurul interesat de problemele respective.
    Am vrut să postez ieri dar am uitat complet de thread. Știu că am promis că o să fac o nouă versiune a pluginului dar nu am avut timp pentru că am avut niște probleme personale și câteva probleme cu niște proiecte. Sper totuși ca în următoarele zile să am mai mult timp liber și să mă apuc serios de el. Problema cea mai mare, după părerea mea, este că nu există în feed date despre codul unic al produsului, cod unic ce poate fi adăugat foarte ușor în feed pentru că majoritatea magazinelor le au pe pagina produsului. Un exemplu ar fi laptopurile Dell inspiron n5010 care are o grămadă de configurații, chiar și cu același procesor, deci identificarea unui model anume e imposibilă fără acel cod al produsului.

Probleme ar mai fi și cu feedurile incomplete sau stricate, să nu mai zic că linkurile de afiliat expiră foarte repede, chiar foarte repede și informațiile din tabelul cu prețuri trebuie updatat destul de des, nu cred că mulțumește pe nimeni când primește un mail cum că un utilizator a dat click pe un link invalid.

Când am avut puțin timp, m-am gândit la chestia asta cu comisioanele anulate. Din câte țin minte din API-ul 2parale, cred există niște metode pentru prelucrarea comisioanelor astfel încât să preiei toate comisioanele de la toți afiliații care au pluginul wordpress instalat și să prelucrezi datele. Mă gândesc că le-aș putea centraliza, cu acordul vostru când instalați pluginul, să trimită datele către site-ul meu postat în footer.

Tot pe ideea de mai sus ar fi tare să centralizez și cuvintele cheie care au avut conversii, creând un fel de tool pentru keyworduri (primitiv, ce-i drept) accesibil DOAR site-urilor care transmit date despre keyworduri, bine, nu știu câți dintre voi (afiliații, 2parale sau magazinele online) sunt dispuși să ofere statistici cu keywordurile longtail care ar converti cel mai bine, dar mi s-ar părea destul de tare.
    Am un blog personal nou.

Pagina 5 din 16 PrimulPrimul ... 3456715 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27