Pagina 6 din 16 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 154

Subiect: Discutii comisioane respinse in 2Parale

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Vad ca nu s a inghesuit nimeni altcineva, va spun cam ce vreau sa discut/propun, subliniez ca astept completari sau alte sugestii:

- sunt incredibil de multe bannere vechi in sistem, gen "colectia de primavara 2011", macar daca nu ar scrie texte de gen pe ele. 2p ar trebui sa oblige contractual magazinele sa tina pasul.
    - cel putin jumatate din mesajele ce le am trimis magazinelor partenere, nu au avut nici un raspuns. E frustant si penibil. Nu stiu exact ce se poate face, poate exista o modalitate de a se biciui moral, sau, intervine urmatoarea propunere:
    -clasificare valorica a afiliatilor, fie dupa numar comisioane, fie dupa valoarea comisioanelor intr-o anumita perioada. De ex afiliati gold, silver, etc. Ar ajuta practic la comunicarea cu magazinele. Daca eu sunt un magazin si imi scrie un afiliat gold, chiar cu o cerere mai ciudata, sau care imi va necesita mai multa munca, voi considera ca se justifica sa il ajut data fiind "valoarea" afiliatului.
    -o statistica procentuala a comisioanelor respinse in ultimele 30 de zile pentru fiecare magazin in parte, am spus mai sus
    -refacerea pluginurilor existente intr o versiune mai friendly, personal nu stiu programare si mi am prins degetele in instalarea lor. Nu am avut nici la dispozitie o adresa de mail sau contact a celui din 2p care se ocupa de asa ceva. Un coleg de forum a dezvoltat un plugin folositor in unele cazuri/modele de siteuri, din pacate este inexact si desi a promis ca va reveni cu alta versiune... inca nimic. 2p ar trebui sa comunice si sa colaboreze cu el.
    -sa existe o modalitate oficiala de a reclama o problema si impunerea unui termen de solutionare, fie de 2p fie de magazinul/afiliatul in cauza. De ex: am semnalat o vanzare ce nu a inregistrat comision, am trimis toate datele, clickul apare in sistem, in acelasi minut se inregistreaza si comanda, dar nu si comision. Am discutat cu 2p, au verificat sistemul, pare sa fie ok, au inaintat problema magazinului... nimic. Am revenit zilele trecute... nimic.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

mda, ori sunteti toti invitati la hangout ul de azi, ori sunt singurul interesat de problemele respective.
    Am vrut să postez ieri dar am uitat complet de thread. Știu că am promis că o să fac o nouă versiune a pluginului dar nu am avut timp pentru că am avut niște probleme personale și câteva probleme cu niște proiecte. Sper totuși ca în următoarele zile să am mai mult timp liber și să mă apuc serios de el. Problema cea mai mare, după părerea mea, este că nu există în feed date despre codul unic al produsului, cod unic ce poate fi adăugat foarte ușor în feed pentru că majoritatea magazinelor le au pe pagina produsului. Un exemplu ar fi laptopurile Dell inspiron n5010 care are o grămadă de configurații, chiar și cu același procesor, deci identificarea unui model anume e imposibilă fără acel cod al produsului.

Probleme ar mai fi și cu feedurile incomplete sau stricate, să nu mai zic că linkurile de afiliat expiră foarte repede, chiar foarte repede și informațiile din tabelul cu prețuri trebuie updatat destul de des, nu cred că mulțumește pe nimeni când primește un mail cum că un utilizator a dat click pe un link invalid.

Când am avut puțin timp, m-am gândit la chestia asta cu comisioanele anulate. Din câte țin minte din API-ul 2parale, cred există niște metode pentru prelucrarea comisioanelor astfel încât să preiei toate comisioanele de la toți afiliații care au pluginul wordpress instalat și să prelucrezi datele. Mă gândesc că le-aș putea centraliza, cu acordul vostru când instalați pluginul, să trimită datele către site-ul meu postat în footer.

Tot pe ideea de mai sus ar fi tare să centralizez și cuvintele cheie care au avut conversii, creând un fel de tool pentru keyworduri (primitiv, ce-i drept) accesibil DOAR site-urilor care transmit date despre keyworduri, bine, nu știu câți dintre voi (afiliații, 2parale sau magazinele online) sunt dispuși să ofere statistici cu keywordurile longtail care ar converti cel mai bine, dar mi s-ar părea destul de tare.
    Am un blog personal nou.

kleampa este conectat acum Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

In urma intalnirii virtuale de azi cu cei de la 2parale, chestia cu procent comisioane refuzate va fi activa de saptamana viitoare.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Scuze de intarziere, abia acum am vazut "problema" cu pluginul de WP dezvoltat de noi.

@Kidu, intrucat aseara nu ai amintit de treaba asta (desi chiar mi-ar fi facut placere sa o discutam), astept sugestii mai concrete decat "sa fie mai friendly". Stii adresa mea de mail. Nu orice unealta sau orice unitate functionala a unei unelte este adresata tuturor afiliatilor. Exista lucruri mai avansate, pentru programatori, si lucruri mai simple, pentru persoane fara background tehnic.

Daca mai sunt probleme legate de 2PPI, sa faca cineva un thread separat dedicat si il intoarcem pe toate partile. Thanks!

[/offtopic]

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ii spuneam azi Adrianei ca cel mai indicat este sa vin pe la voi, sa rezolvam versiunea aia cu afisarea siteului fara telefon/mess afiliatilor si sa inteleg cum e cu toolurile respective. Depinde doar de voi cum aveti timp.

S-au atinse subiecte interesante si, mai misto, au fost propuneri foarte bune. Sper sa fie puse in aplicare cat mai rapid, abia astept sa vad efectele listarii procentelor de respingere

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Apropo de treaba cu procentul de comisioane respinse, s-a rezolvat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Ma bucura si afisarea comisionului cel mai mare, mi se pare esential ca 2p sa introduca mai multe motivatii in sistem. Afiliatul sa poata saliva la cel mai mare comision, la o ierarhie, etc.
    Ar merita postat si un top 3/5/10 al celor mai bune comisioane din sistem. Cum spunea un coleg la hangout, insistati pe statistici ( iar eu adaug ) si elemente de motivare. Astept raspuns si pe blog.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Apropo de treaba cu procentul de comisioane respinse, s-a rezolvat
    Vorba vine, nu este rezolvata problema, de fapt acum ne putem ghida intre campaniile existente. Vor pica destul de abrupt unele dintre magazine, nici nu va fi nevoie sa ii trageti voi de urechi.
    Dar fac pariu, ca daca faceti astazi o medie a com. resp. la nivelul tuturor campaniilor 2p, eu pariez pe ce vreti voi ca peste 3 luni, va fi cu 30-40% mai mica

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

@Kidu "Rezolvata" in economia celor discutate, si anume sa afisam procentul de comisioane respinse (vezi #52, #45, #33, #24, #22). Exact cum spui, acum magazinele isi vor dori sa aiba cat mai putine comisioane respinse.

Mai mult, afisam si procentul de comisioane respinse ca valoare, ca tu sa poti vedea ce procent este mai mare (e.g. daca un advertiser respinge un numar de 10% dintre comisioane care au valoarea de 20% din valoarea totala, atunci inseamna ca se resping comisioanele mari).

La ce alta "rezolvare" sau "problema" credeai ca ma refer? Sau treaba aia cu "vorba vine" avea doar rol narativ?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

tetele, foarte frumos, felicitari! Dar ce inseamna "Prea putine comisioane pentru a calcula"? Asta intr-o campanie unde numai eu am 3 comisioane respinse in valoare totala de 341.77 RON?

Foarte interesant, media comisioanelor respinse pentru turism este 51% si am gasit siteuri ce au Comisioane respinse in Jun 2011 (numar) 67% din comisioanele inregistrate
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 8th August 2011 la 14:45.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Dar ce inseamna "Prea putine comisioane pentru a calcula"? Asta intr-o campanie unde numai eu am 3 comisioane respinse in valoare totala de 341.77 RON?
    Inseamna ca respectiva campanie a avut in luna iunie prea putine comisioane pentru a face o statistica, in adevaratul sens al cuvantului.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    tetele, foarte frumos, felicitari! Dar ce inseamna "Prea putine comisioane pentru a calcula"? Asta intr-o campanie unde numai eu am 3 comisioane respinse in valoare totala de 341.77 RON?

Foarte interesant, media comisioanelor respinse pentru turism este 51% si am gasit siteuri ce au Comisioane respinse in Jun 2011 (numar) 67% din comisioanele inregistrate
    Îmi poți zice pe PM despre ce magazin este vorba?

Acum m-am uitat mai bine peste campanii. Pe it&c procentul de anulare este IMENS, după părerea mea. Peste 60% din comenzi sunt anulate la foarte multe magazine it (clickshop, pczone, quickmobile, itgalaxy, etc) și nici la celălalte nu sunt prea strălucite statisticile. Totuși am rămas uimit că procentul de anulare la it&c este dublul procentului la fashion, credeam că e exact invers.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 8th August 2011 la 15:55.
    Am un blog personal nou.

Pagina 6 din 16 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2009, 18:18
  3. Comisioane PayPal. Alimentarea cu cardul
    De Tudi în forumul PayPal
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd March 2009, 00:42
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense
    De eliviu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th November 2007, 08:27