Postat în original de
Kidu
Vad ca nu s a inghesuit nimeni altcineva, va spun cam ce vreau sa discut/propun, subliniez ca astept completari sau alte sugestii:
- sunt incredibil de multe bannere vechi in sistem, gen "colectia de primavara 2011", macar daca nu ar scrie texte de gen pe ele. 2p ar trebui sa oblige contractual magazinele sa tina pasul.
- cel putin jumatate din mesajele ce le am trimis magazinelor partenere, nu au avut nici un raspuns. E frustant si penibil. Nu stiu exact ce se poate face, poate exista o modalitate de a se biciui moral, sau, intervine urmatoarea propunere:
-clasificare valorica a afiliatilor, fie dupa numar comisioane, fie dupa valoarea comisioanelor intr-o anumita perioada. De ex afiliati gold, silver, etc. Ar ajuta practic la comunicarea cu magazinele. Daca eu sunt un magazin si imi scrie un afiliat gold, chiar cu o cerere mai ciudata, sau care imi va necesita mai multa munca, voi considera ca se justifica sa il ajut data fiind "valoarea" afiliatului.
-o statistica procentuala a comisioanelor respinse in ultimele 30 de zile pentru fiecare magazin in parte, am spus mai sus
-refacerea pluginurilor existente intr o versiune mai friendly, personal nu stiu programare si mi am prins degetele in instalarea lor. Nu am avut nici la dispozitie o adresa de mail sau contact a celui din 2p care se ocupa de asa ceva. Un coleg de forum a dezvoltat un plugin folositor in unele cazuri/modele de siteuri, din pacate este inexact si desi a promis ca va reveni cu alta versiune... inca nimic. 2p ar trebui sa comunice si sa colaboreze cu el.
-sa existe o modalitate oficiala de a reclama o problema si impunerea unui termen de solutionare, fie de 2p fie de magazinul/afiliatul in cauza. De ex: am semnalat o vanzare ce nu a inregistrat comision, am trimis toate datele, clickul apare in sistem, in acelasi minut se inregistreaza si comanda, dar nu si comision. Am discutat cu 2p, au verificat sistemul, pare sa fie ok, au inaintat problema magazinului... nimic. Am revenit zilele trecute... nimic.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
mda, ori sunteti toti invitati la hangout ul de azi, ori sunt singurul interesat de problemele respective.