-
Privind solutia propusa de Nichita...
Luam in calcul posibilitatea oferirii unor informatii de aceasta natura afiliatilor inainte de aplicarea intr-o campanie. Ce nu putem face este sa va oferim date care, fie de sine statator, fie agregate, ar divulga performantele generale ale unei campanii. Asadar, a doua propunere a ta suna mai aproape de fezabilitate :)
Ne mai gandim ce set de indicatori ar fi cel mai relevant, compilam solutiile propuse aici si va anunt cand facem schimbarea. Care schimbare va asigur ca nu dureaza 10 minute, la fel cum nu dureaza 10 minute sa adaugi un box nou in dashboard-ul blogului de pe wordpress.com (atentie, nu .org).
-
ma intrebam daca noi afiliati putem face publice informatii de acest gen: nr comisioane respinse/aprobate ale unor siteuri, am putea face niste statistici comune. ne permite contractul cu voi ?
-
Si eu sunt de acord cu idee lui Nichita, si daca da, cei de la 2parale nu pot face treaba asta, ar trebui sa putem sa centralizam informatiile si sa vedem procentul de comisioane respinse /aprobate , chiar si conversii.
-
Cine stie daca la stadiile comsioanelor unei campanii , comisoanele respinse sunt pe ultimele 30 de zile sau all time??... eu am anulate 77 la o campanie si nu cred ca am generat atatea intr-o luna. De fapt cu sigurata nu.
Cred ca si statisticile sunt aiurea.
Cunoscand cum functioneaza comertul online consider ca nu ar trebui sa luati in considerare ca fiecare comision primit unul sigur... pot exista si clienti neseriosi sau lipsa stocului
-
hai sa facem "asociatia afiliatilor din romania" :)
-
NU se poate un topic privat in care fiecare sa vb. despre experienta urata cu advertiseri. Sa vedem cati avem opinii identice despre unii dintre ei???
-
@Kidu nu stiu, ma interesez si revin.
@draqusoru trimite-mi un PM cu numele contului tau de afliliat sau adresa de mail din 2Parale si campania in care crezi ca sunt gresite statisticile. Investighez.
-
Nu am zis ca sunt gresite dar ca nu s.tiu daca sunt pe ultimele 30 de zile sau de cand am contul
-
Eu sunt unul din omanii sictiriti care a renuntat la 2 parale, am am cateva campanii ramase prin articole
Vin si eu cu urmatoarea propunere
Dar daca fiecare magazin ar primi lunar un calificativ/nota de la afiliati acelui magazin (restrictionandu-se doar la cei care au inregistrat un comision in ultimele 30 de zile), nu ar fi mai usor pentru afiliati sa aleaga acele magazine care au note/calificative mai bune, cei care a calificative negative se elimina automat astfel din sistem
Nichita ai +1 de la mine
-
tetele, Krumel, trebuie neaparat facut ceva in aceasta privinta pt ca va fugi toata lumea, astazi iar mi-a venit un val de comisioane respinse.
Culmea ca alea pana in 12-14 lei se aproba majoritatea, cele de peste 40 ron se resping, fara nicio exceptie!!! E atat de usor sa scrii 2 cuvinte: "Comanda anulata"...