9th September 2011, 18:01
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
eu astept optiune de cloacking, shorter sau macar nofollow pentru linkurile din pluginurile voastre

Cloaking - exact cum i-am spus si lui @Bogdan Ungureanu, tine de site-ul afiliatului si poate fi facut (pe WordPress) cu pluginul pe care i l-am recomandat. Sigur se poate fara inbound search keywords, foarte probabil se poate si cu ele.
Shortening - e disponibil in interfata 2Parale, nu si in API, intrucat cade in afara cercului informatiilor care pot fi obtinute doar de la 2Parale. Exista servicii care ofera API pentru scurtare de URL-uri (vezi API-ul bit.ly, de exemplu) pe care le poti implementa in site-ul tau.
Nofollow - desi recunosc ca nu stapanesc foarte bine subiectul (i.e. daca este imperios necesar ca toate linkurile de la 2Parale sa aiba nofollow sau nu), voi studia, ma voi consulta cu cei de la 2Perforrmant si vom vedea ce este de facut.

Postat în original de
Bogdan Ungureanu
Un if care verifica primul caracter din tag ar trebuii sa mearga.
Probabil, insa nici macar eu nu stiu daca asa este sau nu. Platforma este 2Performant, este closed source si astfel de modificari trebuie facute de ei, nu de noi.
Eu pot sa le propun, insa avand in vedere raportul resurse/beneficii (in sensul ca nu prea vor exista adopters), e posibil sa nu treaca de stadiul de propunere.
11th October 2011, 22:59
2 out of 2 members found this post helpful.
Imi cer scuze ca ma interpun in discutia voastra, voi schimba un pic subiectul. Avand in vedere ca aici se discuta despre api-ul 2parale si pluginul de Wordpress 2performant product importer voi posta aici o modificare pe care am facut-o functiei de creare thumbnail pentru pozele produselor.
Modificarea le poate fi utila celor care nu doresc sa uploadeze pozele pe serverul lor. Eu unul am gasit solutia unui hosting de imagini gratuit: imgur.com
Gasiti aici explicatia API-ului pentru cei care vor sa uploadeze poze fara sa-si creeze cont: The Imgur API - Anonymous Resources
Din pagina aceasta API Developer Key - Imgur puteti cere o cheie secreta pentru aplicatiile dumneavoastra care folosesc API-ul Imgur.
Functia care trebuie modificata se gaseste in fisierul actions.php al plugin-ului si se numeste tp_add_product_thumbnail()
Va sfatuiesc sa faceti un backup inainte de a modifica.
Functia va fi rescrisa astfel:
Cod:
function tp_add_product_thumbnail( $url, $post_id ) {
$key = "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"; // cheia care v-a fost atribuita
$postfields = array(
'key' => $key,
'image' => $url,
'type' => 'url'
);
$curl = curl_init();
curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, 'http://api.imgur.com/2/upload.json');
curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $postfields);
$json = curl_exec($curl);
curl_close ($curl);
$json_obj = json_decode($json);
$large_thumbnail = $json_obj->upload->links->large_thumbnail;
update_post_meta($post_id, 'tp_product_image_imgur', $large_thumbnail);
return true;
}
Ideea este simpla si poate fi reutilizata si in alte scopuri.
Din cate stiu imaginile nu se sterg daca au vizualizari.
API-ul anonim este limitat la 50 upload-uri pe ora.
Ca sa functioneze scriptul trebuie ca libraria "curl" sa fie activata pe server. Versiunea de PHP sa fie >5.2 avand in vedere ca lucram cu json.
13th October 2011, 20:34
0 out of 1 members found this post helpful.
Daca doriti sa va puneti propriile idei in practica, de ce nu modificati pluginul dupa bunul plac nu este greu tinand cont ca 2parale ofera documentatie pentru api . Eu asa am facut