Postat în original de
tetele
Am impresia ca faci confuzii intre ce se poate face acum si ce ar fi misto daca s-ar putea face in viitor.
Concret, exact ce vrei tu se poate face deja cu uneltele existente in 2Performant/2Parale. Se pot atasa keyword-urile inbound ca tag-uri statistice link-urilor catre 2Parale. Ce nu se poate face este ca nu se pot ascunde tag-urile care incep cu underscore (_) in selectbox-ul din interfata. De altfel, afiliatii care ar folosi solutia propusa de tine (i.e. sa trimita keyword-urile ca tag-uri statistice) imi inchipui ca isi doresc sa vada statistici detaliate despre acele keyword-uri si atunci nu isi doresc sa le ascunda din selector.
Da, sunt de acord ca interfata ar putea suferi schimbari (un autocompleter AJAX in loc de select-ul cu tag-urile statistice, de exemplu), insa nu cred ca ascunderea tag-urilor ar fi solutia universal adoptata. Ca urmare, nu cred ca are sens implementarea ei pentru un numar exagerat de mic de utilizatori.
Apropo, Seopedia este un forum destul de tehnic, sunt o gramada de oameni priceputi pe aici (probabil cu atat mai multi pe aceasta arie). Insa pana acum vad ca nimeni nu ti-a sustinut cazul de utilizare, astfel incat sa existe macar 2 potentiali utilizatori ai feature-ului pe care il ceri. :)