9th September 2011, 18:01
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
eu astept optiune de cloacking, shorter sau macar nofollow pentru linkurile din pluginurile voastre

Cloaking - exact cum i-am spus si lui @Bogdan Ungureanu, tine de site-ul afiliatului si poate fi facut (pe WordPress) cu pluginul pe care i l-am recomandat. Sigur se poate fara inbound search keywords, foarte probabil se poate si cu ele.
Shortening - e disponibil in interfata 2Parale, nu si in API, intrucat cade in afara cercului informatiilor care pot fi obtinute doar de la 2Parale. Exista servicii care ofera API pentru scurtare de URL-uri (vezi API-ul bit.ly, de exemplu) pe care le poti implementa in site-ul tau.
Nofollow - desi recunosc ca nu stapanesc foarte bine subiectul (i.e. daca este imperios necesar ca toate linkurile de la 2Parale sa aiba nofollow sau nu), voi studia, ma voi consulta cu cei de la 2Perforrmant si vom vedea ce este de facut.

Postat în original de
Bogdan Ungureanu
Un if care verifica primul caracter din tag ar trebuii sa mearga.
Probabil, insa nici macar eu nu stiu daca asa este sau nu. Platforma este 2Performant, este closed source si astfel de modificari trebuie facute de ei, nu de noi.
Eu pot sa le propun, insa avand in vedere raportul resurse/beneficii (in sensul ca nu prea vor exista adopters), e posibil sa nu treaca de stadiul de propunere.