Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: API 2Performant/2parale

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    eu astept optiune de cloacking, shorter sau macar nofollow pentru linkurile din pluginurile voastre
    Cloaking - exact cum i-am spus si lui @Bogdan Ungureanu, tine de site-ul afiliatului si poate fi facut (pe WordPress) cu pluginul pe care i l-am recomandat. Sigur se poate fara inbound search keywords, foarte probabil se poate si cu ele.

Shortening - e disponibil in interfata 2Parale, nu si in API, intrucat cade in afara cercului informatiilor care pot fi obtinute doar de la 2Parale. Exista servicii care ofera API pentru scurtare de URL-uri (vezi API-ul bit.ly, de exemplu) pe care le poti implementa in site-ul tau.

Nofollow - desi recunosc ca nu stapanesc foarte bine subiectul (i.e. daca este imperios necesar ca toate linkurile de la 2Parale sa aiba nofollow sau nu), voi studia, ma voi consulta cu cei de la 2Perforrmant si vom vedea ce este de facut.

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Un if care verifica primul caracter din tag ar trebuii sa mearga.
    Probabil, insa nici macar eu nu stiu daca asa este sau nu. Platforma este 2Performant, este closed source si astfel de modificari trebuie facute de ei, nu de noi.

Eu pot sa le propun, insa avand in vedere raportul resurse/beneficii (in sensul ca nu prea vor exista adopters), e posibil sa nu treaca de stadiul de propunere.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Eu pot sa le propun, insa avand in vedere raportul resurse/beneficii (in sensul ca nu prea vor exista adopters), e posibil sa nu treaca de stadiul de propunere.
    Sper să îl adopte. Un plugin ca link2 care ar trimite/primi date și despre performanța keywordurilor sunt sigur că va fi folosit de FOARTE mulți afiliați, nu cred că un afiliat experimentat nu ar dori să știe astfel de informații prețioase. Plus că vor crește considerabil numărul conversiilor când afiliații vor optimiza site-urile pentru keywordurile longtail care convertesc.
    Am un blog personal nou.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Am impresia ca faci confuzii intre ce se poate face acum si ce ar fi misto daca s-ar putea face in viitor.

Concret, exact ce vrei tu se poate face deja cu uneltele existente in 2Performant/2Parale. Se pot atasa keyword-urile inbound ca tag-uri statistice link-urilor catre 2Parale. Ce nu se poate face este ca nu se pot ascunde tag-urile care incep cu underscore (_) in selectbox-ul din interfata. De altfel, afiliatii care ar folosi solutia propusa de tine (i.e. sa trimita keyword-urile ca tag-uri statistice) imi inchipui ca isi doresc sa vada statistici detaliate despre acele keyword-uri si atunci nu isi doresc sa le ascunda din selector.

Da, sunt de acord ca interfata ar putea suferi schimbari (un autocompleter AJAX in loc de select-ul cu tag-urile statistice, de exemplu), insa nu cred ca ascunderea tag-urilor ar fi solutia universal adoptata. Ca urmare, nu cred ca are sens implementarea ei pentru un numar exagerat de mic de utilizatori.

Apropo, Seopedia este un forum destul de tehnic, sunt o gramada de oameni priceputi pe aici (probabil cu atat mai multi pe aceasta arie). Insa pana acum vad ca nimeni nu ti-a sustinut cazul de utilizare, astfel incat sa existe macar 2 potentiali utilizatori ai feature-ului pe care il ceri.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

tetele: am constatat ca pe cat de multi se pricep, pe atat de putini se si implica

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Am impresia ca faci confuzii intre ce se poate face acum si ce ar fi misto daca s-ar putea face in viitor.

Concret, exact ce vrei tu se poate face deja cu uneltele existente in 2Performant/2Parale. Se pot atasa keyword-urile inbound ca tag-uri statistice link-urilor catre 2Parale. Ce nu se poate face este ca nu se pot ascunde tag-urile care incep cu underscore (_) in selectbox-ul din interfata. De altfel, afiliatii care ar folosi solutia propusa de tine (i.e. sa trimita keyword-urile ca tag-uri statistice) imi inchipui ca isi doresc sa vada statistici detaliate despre acele keyword-uri si atunci nu isi doresc sa le ascunda din selector.

Da, sunt de acord ca interfata ar putea suferi schimbari (un autocompleter AJAX in loc de select-ul cu tag-urile statistice, de exemplu), insa nu cred ca ascunderea tag-urilor ar fi solutia universal adoptata. Ca urmare, nu cred ca are sens implementarea ei pentru un numar exagerat de mic de utilizatori.

Apropo, Seopedia este un forum destul de tehnic, sunt o gramada de oameni priceputi pe aici (probabil cu atat mai multi pe aceasta arie). Insa pana acum vad ca nimeni nu ti-a sustinut cazul de utilizare, astfel incat sa existe macar 2 potentiali utilizatori ai feature-ului pe care il ceri.
    Good point. La asta nu m-am gândit: ca ei să dorească să știe din platformă informațiile.

Știu că se poate deja. O am deja implementată în wordpress (cu câteva mici buguri pe la statistici).
    Am un blog personal nou.

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Imi cer scuze ca ma interpun in discutia voastra, voi schimba un pic subiectul. Avand in vedere ca aici se discuta despre api-ul 2parale si pluginul de Wordpress 2performant product importer voi posta aici o modificare pe care am facut-o functiei de creare thumbnail pentru pozele produselor.
    Modificarea le poate fi utila celor care nu doresc sa uploadeze pozele pe serverul lor. Eu unul am gasit solutia unui hosting de imagini gratuit: imgur.com
    Gasiti aici explicatia API-ului pentru cei care vor sa uploadeze poze fara sa-si creeze cont: The Imgur API - Anonymous Resources
    Din pagina aceasta API Developer Key - Imgur puteti cere o cheie secreta pentru aplicatiile dumneavoastra care folosesc API-ul Imgur.
    Functia care trebuie modificata se gaseste in fisierul actions.php al plugin-ului si se numeste tp_add_product_thumbnail()
    Va sfatuiesc sa faceti un backup inainte de a modifica.
    Functia va fi rescrisa astfel:
    Cod:
    function tp_add_product_thumbnail( $url, $post_id ) {
    	$key = "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"; // cheia care v-a fost atribuita

$postfields = array(
    					'key' => $key,
    					'image' => $url,
    					'type' => 'url'
    				);

$curl    = curl_init();
    	curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, 'http://api.imgur.com/2/upload.json');
    	curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1);
    	curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    	curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $postfields);
    	$json = curl_exec($curl);
    	curl_close ($curl);

$json_obj = json_decode($json);
    	$large_thumbnail = $json_obj->upload->links->large_thumbnail;

update_post_meta($post_id, 'tp_product_image_imgur', $large_thumbnail);

return true;
    }
    Ideea este simpla si poate fi reutilizata si in alte scopuri.
    Din cate stiu imaginile nu se sterg daca au vizualizari.
    API-ul anonim este limitat la 50 upload-uri pe ora.
    Ca sa functioneze scriptul trebuie ca libraria "curl" sa fie activata pe server. Versiunea de PHP sa fie >5.2 avand in vedere ca lucram cu json.
    Imi place sa ma joc jocuri 3d

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    Imi cer scuze ca ma interpun in discutia voastra, voi schimba un pic subiectul. Avand in vedere ca aici se discuta despre api-ul 2parale si pluginul de Wordpress 2performant product importer voi posta aici o modificare pe care am facut-o functiei de creare thumbnail pentru pozele produselor.
    Foarte misto ideea cu sideloading images. O sa implementez chestia asta in versiunile viitoare. Eventual cu mai multe servicii (in masura in care ofera API), astfel incat sa poata alege utilizatorul ce ii convine mai mult.

Merci!

tehnicsmart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Posturi
    49
    Putere Rep
    28

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca doriti sa va puneti propriile idei in practica, de ce nu modificati pluginul dupa bunul plac nu este greu tinand cont ca 2parale ofera documentatie pentru api . Eu asa am facut

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Discutii comisioane respinse in 2Parale
    De Serban Cristian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 153
    Ultimul Post: 1st November 2011, 14:27
  3. De 2parale.ro
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 9th March 2011, 01:32
  4. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 26th January 2011, 15:35
  5. Integrare cod 2parale in Cs-Cart
    De adson în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th November 2010, 22:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.