Aceste jocuri o sa mearga bine pe paginile de facebook (de la 2p nici acum nu am vazut banii de la tanks parca )
Aceste jocuri o sa mearga bine pe paginile de facebook (de la 2p nici acum nu am vazut banii de la tanks parca )
Pana la proba contrarie, cand vor incepe platile, nu avem de ce sa ne temem. Bineinteles ca "divizia" din RO este la inceput. Dar cred ca s-au pripit un pic si au dat drumul la business fara sa fie indeajuns de pregatiti. Cred ca personalizarea in limba romana era un "must" inainte de a incepe efectiv racolarea de afiliati/advertiseri. Prima pagina si formularul de inscriere in limba romana nu cred ca sunt indeajuns pentru a inspira incredere pe piata romaneasca.
Astept luna vitoare cand Serban ne va spune, probabil, din experienta lui cum e cu platile...
Putin probabil, nu prea am ce sa rulez de acolo, in plus sunt cam greu de scos din 2Parale
Serban.. hai sa fim seriosi, ce inseamna pentru tine 41 de conversii WofT ca sa faci suma minima pentru plata??
Cat iti ia... 3, 4 ore?
Sa ne aducem aminte de anul trecut concursul cu lead-urile?
In primul rand va multumesc tuturor pentru feedback si lui Serban pentru ca ne-a intordus pe forum
Da, este adevarat ca suntem foarte la incept dar facem tot posibilul sa crestem si sa aducem campanii cat mai atractive in platforma.
In ceea ce priveste facturarea, aceasta se va face pe adresa din Romania - adresa care este acum disponibila la contact in interfata.
Formularul de inregistrare si interfata sunt in RO. Interfata este by default in EN dar se poate modifica in RO din "My Account -> Settings".
Terms&Conditions vor fi si ei in RO in cel mai scurt timp, pentru asta lucram cu o firma si dureaza mai mult decat ne-am asteptat.
Cookie lifetime pentru WOT este intr-adevar 1 ora, ca urmare a solicitarii clientului.
In cat timp raspundeti si la advertising.?
Multumesc
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Scuze dar nu inteleg intrebarea, daca-mi este adresta
iti traduc eu, colegul nostru are un mod ciudat de a se exprima. (cred) ca se refera la inscrierea ca si advertiser in platforma, probabil a completat formularul.
got it
Pentru adveriseri exista un formular de contact si o adresa de mail pe site pe care nu le pot oferi aici deoarece nu am 30 de zile de membership
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)