La mine apar corect, 15 actiuni (14 vanzari +1 lead)
Mai stie cineva daca Zega a avut de la inceput afisat numarul de telefon sub 'Adauga in cos' ? Ca parca nu-mi amintesc sa fi avut, altfel nu-i promovam
Versiune printabilă
La mine inca se lucreaza se pare la rezolvarea problemei, am primit mai de la suport si mi s-a spus ca problema semnalata a fost transmisa catre programatori. Intre timp mi-au aparut in cont 2 comisioane, dar ar mai trebui 3 sa vina + ca inca sunt probleme la afisare, daca setez intervalul 31 mai - 7 iunie imi apar cele doua conversii, iar daca setez 1 iunie - 7 iunie nu mai apare nici una. Am incredere ca se va rezolva curand problema, eu am postat ca sa verificati si voi ca nu se stie niciodata.
http://s22.postimg.org/wew8q9nb5/2parale.jpg
Să fie oare vre-o eroare ?
Revin cu un update legat de AMC Web Services S.R.L. (sevensins.ro) "marea firma care vinde lenjerie intima" de care am ajuns sa ma rog din luna martie sa isi plateasca comisioanele generate.
Nici cel putin nu au bunul simt sa mai raspunda la mesajele trimise, sa iti ofere o explicatie, ceea ce din punctul meu de vedere ii catalogheza drept neseriosi, nesimititi si fara un pic de cuvant.
Ca recomandare: nu merita promovati chiar daca ar fii ultima firma din 2parale.
Citez din ce spun ei:
"
- oferim comision de 10% pentru fiecare comanda valida inregistrata
- procesul de aprobare a comisioanelor este automatizat, scurtand semnificativ timpul de procesare a acestora
- in momentul aprobarii unui comision, valoarea acestuia este actualizata in functie de valoarea finala a comenzii (daca consultantii nostri cresc valoarea comenzii, creste si comisionul)
- oferim unul dintre cele mai mari comisioane din categoria Lenjerie
- valoarea record a comisioanelor aprobate intr-o luna: 2,710.72 lei
- cel mai mare comision aprobat si platit de SevenSins pentru o singura vanzare: 223 lei
- aprobam comisioane si pentru comenzile aflate in asteptare/precomenzi, indiferent de data la care se finalizeaza comanda. Desi comenzile rapide au un procent mai mic de finalizare, preferam sa mentinem activa aceasta modalitate de comanda, deoarece multi clienti nu ar finaliza o comanda clasica, ce presupune proces de inregistrare.
- daca o comanda rapida nu este finalizata, dar se redeschide ulterior, comisionul respins initial va fi repus pe rol si acordat
- ca afiliat SevenSins, solicitarile tale vor fi tratate cu seriozitate, orice problema ai intampina. In plus, suntem deschisi la propuneri legate de bannere, vouchere sau alte instrumente pe care le poti considera necesare in campania ta si incercam permanent sa oferim raspunsuri si solutii rapide.
- o colaborare pe termen lung iti poate aduce bonusuri pentru perfomanta
"
Voi chiar vreti sa va credem???? Sau ati uitat ce insemna bunul simt?
xxxxxxxxxxxx
La voi, daca s-a intamplat sa finalizati in luna mai plata, cat timp a durat dupa ce-ati urcat documentele in cont si pana la efectuarea platii efectiv?
Mai sunt membrii care nu au primit plata pentru luna trecuta(cerere din 12 mai)?
La suport am trimis email-uri acum cateva zile si nici un raspuns, nu stiu cine zicea aici de 2 ore, probabil raspunsul e in functie de subiectul mesajului.