Stiu de jingle.ro, dar are si marfa din magazine pe care nu le-am gasit in 2parale, si asta ma incurca, sau cu oferte care nu mai erau de actualitate. Iar daca magazinul nu are feed-uri probabil ca nu este in jingle.
Ca si afiliat imi doresc sa am TOTUL la indemana in plartforma 2paralecu oferte actualizate la zi.
...acum vad cum pot sa fac cautare doar pentru 2p, interesantnu stiam.
Avantajul sa fie totul in platforma de afiliere:ca pot sa imi iau linkul de afiliere direct din rezultatele cautarii, in plus vad si valoarea comisionului...plus ca pot sa trimit direct oferta catre retelele de socializare.
Acest exemplu este ideal! , cel putin pe fashion, din toate platformele de afiliere pe care am activat.
palarii 3.jpg
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 15th November 2013 la 14:09.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
vise placute , cum crezi ca poate cauta 2parale printre produse? sigura posibilitate ar fi feedulDar cel mai mai mult mi-ar placea sa existe un motoras de cautare foarte intuitiv. De exemplu vreau sa caut ce magazine vand ''palarii'' si nu prea am cum...si pierd foarte mult timp.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Intr-un fel ai dreptate , sa traga produsele de la toti . Profitshare are asa ceva
![]()
Ultima modificare făcută de avram; 15th November 2013 la 14:24.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Am oferit un studiu de caz cu ce se poate face intr-o platforma de afiliere, nu are nicio legatura cu a avea dreptate sau nu.
Profitshare e la genunchiul broastei, comparativ cu 2Parale legat de facilitatile din platforma.
Dar nu vreau sa deviez de la subiect, asa cum s-a intamplat si in trecut, 2Parale a adus modificari la platforma la propunerile si discutiile afiliatilor.
Ca o astfel de solutie e posibila doar pe feeduri, stiu mai bine programatorii din 2p.
Sa ''visezi'' e la liber, daca aveti lucruri constructive de adaugat, este in interesul tuturor.
Carcotasii sa incerce sa se abtina daca pot, pe acest subiect
In schimb carcotasii pot sa dea negative,@avram
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 15th November 2013 la 14:47.
avem si video de la meetingul de saptamana trecuta: Ce vor afiliatii si advertiserii de Black Friday 2013 in afiliere – intalnire 2Parale
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
2Parale aveati candva un forum al vostru, poate il repuneti in functie. Sa fie cu circuit inchis, accesibil doar membrilor afiliati de la voi.
A venit Serban cu o idee buna sau si-a spus punctul de vedere la o chestie, repede au aparut carcotasii. A propus Stefania ceva, au sarit la cap aceiasi. Este o regula pe acest forum, iar lipsa de respect este la ordinea zilei.
Sa avem un forum pe care se discuta strict probleme de afiliere si sa intervina si reprezentantii vostri.
lovelife ar fi avut posibilitatea sa se planga de evomag, in cerc restrans si consecintele probabil ca erau altele.
Buna ideea cu motorul de cautare in platforma. Lucrez cu mai multe categorii si foloseam pluginul 2PI pentru cautari. Acum se incarca greu si se blocheaza.
ce campanii de fashion au lead de 0.2 si 0.6 lei ?!
nu cred exista, nu am intanit !
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)