Aveti si vestea buna pe care o asteptati, asa ca nu va mai faceti griji! Puteti sa va culcati linistiti!
![]()
Aveti si vestea buna pe care o asteptati, asa ca nu va mai faceti griji! Puteti sa va culcati linistiti!
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
oare cum se inregistraza comisioane daca redirectul nu functioneaza?!
interesant e ca la intalnirea 2P, cei de la appnor erau siguri aproape 99,99% ca asa ceva nu se va intampla...
de ce? a fost vreodata unu nesigur?
raspuns de la Dorin 2013-11-21_2358 - boerescu's library
''keep calm, clickurile si comisioanele se inregistreaza''.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Sunt down majoritatea site-urilor! Nu va mai agitati ... Oricum nu are ce sa se inregistreze ... Pentru ca nici platforma nu functioneaza (sau poate da), dar mai rau, este ca nu functioneaza site-urile advertiserilor!Platforma ca platforma, e de inteles pe undeva, dar site-urile magazinelor?
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
bine ca merge seopedia))))))
Totusi vin emailuri
Ionescu Florin ti-a modificat comisionul sau recurenta din campania Ruby Fashion.
Acum - Vanzare: 15.0%, Durata Cookie: O Luna
A Fost - Vanzare: 10.0%, Durata Cookie: O Luna
Pe undeva e normal sa se intample asa atata timp cat trusturile media fac asa de mare/multa publicitate..
Acum am observat ca stirileprotv au intrat si pe profitshare... n-am verificat, dar probabil ca si site-urile de acolo sunt cazute
p.s am verificat, Electrofun -> Server-ul este momentan supraincarcat. Va rugam reincercati peste cateva minute.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)