Pagina 489 din 577 PrimulPrimul ... 389439479487488489490491499539 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.881 la 4.890 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Bineinteles ca anunti magazinul cand ii gasesti un bug sau vulnerabilitate. Sau sa ii contactezi cu idei atata timp cat ideea respectiva te ajuta si pe tine. Nu stiu unde am lasat de inteles ca nu fac / as face chestia asta. Ca o paranteza, chiar fac destul de des chestia asta pe .com ca hobby in timpul liber, ca acolo in loc de amenintari pentru posibile actiuni viitoare, primesc multumiri, eventual cate un voucher in semn de recunostinta

Totusi de aici pana la munca voluntara gen trimit trafic care converteste telefonic, e cale lunga. Ce ziceam eu e ca nu ma intereseaza foarte mult ce se intampla cu un magazin anume atata timp cat acel lucru nu ma priveste pe mine ca afiliat. Exemplu concret: cat timp acest lucru nu imi mareste conversiile, nu am nici un motiv sa particip la imbunatatirea imaginii in online a acelui magazin.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@RedHat

Eu nu ti-am zis sa trimiti trafic in telefoane dar tu ai zis "Cand voi ajunge sa ma intereseze mai mult decat conversiile care le generez pentru un advertiser, imi voi depune CV-ul la ei sa fiu si platit pentru asta. Pana atunci, ii imprumut deviza unui coleg de forum si anume: i work for money, if you want loyalty get a dog "

Ce-am avut de zis am zis. Pana la urma fiecare este liber sa faca ce vrea Mult spor!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Asa, si de unde?
    Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Daca doar vrei sa iei fara sa dai nimic inapoi, n-o sa ajungi niciunde. Asta nu-i valabil doar in afiliere ci si in orice alt domeniu in care esti implicat.
    Ce ai specificat tu mai sus, intra in chestii care influenteaza conversiile.
    Chestii precum profitul advertiserului ca de la asta a plecat replica extrasa de tine din context, nu ma intereseaza.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Si care e logica? Sa ma multumesc ca imi da 50% si sa fac eventual plecaciuni pentru bunavointa asta?
    Observ ca te gandesti doar la magazine!
    De ce nu intelegi ca si pentru afiliati e un business, au cheltuieli, munca, timp. Nu facem afiliere ca ne place sa scriem pe bloguri.
    Care sunt costurile pentru un magazin cu traficul din afiliere?
    Zero! Plateste la conversie, nu are riscuri!
    Logica e ca daca e eficient pentru tine ca afiliat sa promovezi un magazin, o faci, daca nu, nu.
    Tocmai ca e un business pentru afiliati le sugerez sa-l priveasca ca un business si sa se uite la cifre si performanta, nu la detalii inutile.
    Caut cu jingle.ro.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu se incarca banerele 2Parale. Am mai observat si zilele trecute, dar in seara asta chiar persista problema.
    Dureaza foarte mult pana se preiau datele de la img.2parale si site-urile se incarca foarte greu.
    Ati observat si voi?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Mortua est
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

mort cu tot cu linkuri
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Promoveazaa cineva PantofiSuper.ro?
    Mi-au respins ieri de dimineata mai multe comisione in masa, toate cu acelasi motiv: "coletul aferent acestui id a fost refuzat de client"
    Tot ieri de dimineata le-am trimis mesaj sa imi spune pentru fiecare motivul real al respingerii, pentru ca ma gandesc ca nu toti au refuzat coletul. Insa nu prea se sinchisesc sa raspunda. Iar logic, nici eu nu ma voi mai sinchisi sa-i mai promovez..Pana acum am rata de respingere la ei aproape 55%..chiar asa sa fie? La voi cum e?
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 26th November 2013 la 15:36.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Daca peste 50% din comenzi ar fi refuzate de clienti, nu ar rezista nici 6 luni pe piata... Ca de obicei, teapa. Magazinul in loc sa aprecieze afiliatii si sa ii considere parteneri, mai ales ca sunt platiti la performanta, prefera sa se bucure ca nu platesc cateva mii de lei comisioane si sa dispara din 2 Parale in cateva luni.

In mod normal, cand comisioanele respinse depasesc un anumit procent 2 Parale ar trebui sa se auto-sesizeze si sa verifice magazinul. De exemplu, pe langa comenzi de test, ar putea sa le impuna sa proceseze comisioanele in maxim 12 - 13 zile sa sa plateasca in maxim 30.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

de pantofisuper am discutat 2-3 pagini in urma, ce este mai grav dintre toate: 2p le a permis sa anuleze comisioane deja aprobate. Desi magazinul a venit la mine sa le dau ok ul si i am refuzat, in cele din urma 2p le a permis ( tehnic ) sa anuleze comisioanele. Mai amuzant, imi explica 2p ca nu trebuie sa mi dau acordul eu, era pur informational mesajul

asa ca, dupa turul asta de forta, in care s-au pisat pe mine cu bolta, cu largul concurs al 2p ( nu ca ar fi prima oara cand permite unui advertiser sa si arate muschii ), nu ma surprinde deloc sa anuleze "la rand" comisioane.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •