25th November 2013, 17:41
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mihai_Is
Si care e logica? Sa ma multumesc ca imi da 50% si sa fac eventual plecaciuni pentru bunavointa asta?
Observ ca te gandesti doar la magazine!
De ce nu intelegi ca si pentru afiliati e un business, au cheltuieli, munca, timp. Nu facem afiliere ca ne place sa scriem pe bloguri.
Care sunt costurile pentru un magazin cu traficul din afiliere?
Zero! Plateste la conversie, nu are riscuri!
Logica e ca daca e eficient pentru tine ca afiliat sa promovezi un magazin, o faci, daca nu, nu.
Tocmai ca e un business pentru afiliati le sugerez sa-l priveasca ca un business si sa se uite la cifre si performanta, nu la detalii inutile.
26th November 2013, 16:03
3 out of 3 members found this post helpful.
de pantofisuper am discutat 2-3 pagini in urma, ce este mai grav dintre toate: 2p le a permis sa anuleze comisioane deja aprobate. Desi magazinul a venit la mine sa le dau ok ul si i am refuzat, in cele din urma 2p le a permis ( tehnic ) sa anuleze comisioanele. Mai amuzant, imi explica 2p ca nu trebuie sa mi dau acordul eu, era pur informational mesajul 
asa ca, dupa turul asta de forta, in care s-au pisat pe mine cu bolta, cu largul concurs al 2p ( nu ca ar fi prima oara cand permite unui advertiser sa si arate muschii ), nu ma surprinde deloc sa anuleze "la rand" comisioane.