Edit: imi cer scuze pentru dublu post.
Edit: imi cer scuze pentru dublu post.
Domnu Popa daca tot aveti un post vacant in lista va asteptam ca afiliat pentru SmartProtection.ro
Rata de comenzi anulate e de 0.5% / an, pana acum in 4 luni 0% comisioane anulate pentru afiliatii 2parale.ro
Mult succes.
Intrebare: Am semnat si eu contractul cu cei de la 2parale, dupa a urmat sectiunea despre impozite si taxe, am ales "Realizez alte venituri decat cele mentionate mai sus, pentru care platesc contributia de asigurari sociale de sanatate (de exmplu: venituri din activitati independente, profesii libere, drepturi de autor, donanzi, chirii) Eu lucrez in Germania si platesc asigurare sociala de sanatate aici, de ce as opta sa platesc si in tara? Sunt obligat? Daca sunt obligat nu mi se pare corect, ce pot sa fac in privinta asta? Va multumesc
Daca locuiesi in Germania si esti rezident acolo, statului german ar trebui sa ii platesti impozitele pe veniturile obtinute in 2parale.
E aceeasi situatie ca in cazul google adsense. Impozilele pe aceste venituri le platesti in Romania (daca aici locuiesti), nu in Irlanda sau SUA...
Asa vad eu ca ar fi logic..
Astept inca persoane care au avut problema asta, si va rog nu vorbititi daca nu sunteti in cunostinta de cauza, in cel mai rau caz apelez la un avocat si va anunt si pe voi, sau imi fac blog personal, deja ar fi cazul.
Multumesc Tom, altii sustineau ca platesti taxe unde e hostat site-ul, adevarul e undeva la mijloc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)