Pagina 537 din 577 PrimulPrimul ... 37437487527535536537538539547 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.361 la 5.370 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Unul dintre dezavantajele campaniei este "tineretea" ei, faptul ca nu are inca o vechime, un istoric, niste date care sa te convinga sa o promovezi si ca nu este doar inca una din campaniile la care vei primi dupa vreo cateva luni urmatorul mesaj:

Dragi afiliati,

Va anuntam ca am demarat procedurile de suspendare in cazul campaniei de marketing afiliat pentru site-ul xxxx.ro pentru neplata facturilor restante.

In data de 10.02.2015 campania va fi inchisa, ceea ce inseamna ca linkurile prin 2Parale vor deveni inactive si nu se vor mai inregistra comisioane/vanzari. In paralel se incep procedurile legale privind recuperarea datoriilor.

Va asiguram ca ne straduim permanent sa evitam asemenea situatii prin setarea de reguli orientate catre transparenta si performanta, catre o colaborare echitabila intre parti insa avem in mod evident nevoie si de aportul partenerilor in acest demers.

In situatia in care advertiserul va achita sumele restante si vom ajunge la o intelegere, campania va fi reactivata.

Va vom tine la curent cu evolutia acestor eforturi, speram sa reveni m cu vesti bune in termen cat mai scurt.

Spor la conversii!

Echipa 2Parale

Numai Bine, 2Parale
    Este vorba in principal de incredere si, de regula, increderea se castiga in timp.

colibry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de bogumil Vezi Post
    Unul dintre dezavantajele campaniei este "tineretea" ei, faptul ca nu are inca o vechime, un istoric, niste date care sa te convinga sa o promovezi si ca nu este doar inca una din campaniile la care vei primi dupa vreo cateva luni urmatorul mesaj:
    Este vorba in principal de incredere si, de regula, increderea se castiga in timp.
    Ai dreptate cu partea increderii desi cred ca masura luata de 2parale este eficienta in acest caz. Ei i-au un avans(depozit) care poate fi folosit in astfel de situatii deci nu cred ca ar trebui sa fie tocmai un factor motivant pe care afiliatul sa-l i-a in calcul el fiind asigurat in acest mod ca isi va primii banii pentru serviciile oferite. Nu am avut probleme de plata ca sa stiu exact cum procedeaza sistemul in aceste situatii dar cred ca sunt destul de precauti si bine organizati incat afiliatii sa nu aiba de suferit datorita unor advertiseri rau platnici.

Daca 3/4 luni fara datorii sau intarzieri nu creaza afiliatului o impresie de incredere despre un advertiser, cat ar trebui sa fie de lung acest timp?

Daca afiliatii se bazeaza pe acest lucru cum va putea devenii o campanie "batrana" ? va avea doar vechime ca timp, dar istoric si grafice prea putin din moment ce sunt putini cei care ofera cu adevarat o sansa unei campanii tinere?

Stiu ca sunt multi care doresc prin 2parale sa faca doar un mic bum de publicitate si apoi sau retras motiv pentru care multi dintre afiliatii seriosi au ridicat garda prea sus zic eu si uneori in dezavantajul tuturor.

Fiecare magazin online are o echipa mai mare sau mai mica in spate, daca afiliatii nu ofera o sansa, nu dau un feedback, nu cer nimic de la acestea cum s-ar putea ajunge la rezultate spectaculoase?

In acest caz cred ca timpul nu rezolva decat partial aceasta problema.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Eu de Ferratum ce sa zic? Ca de aproximativ o luna de cand au anuntat ca vor modifica campania si termenii, nu au mai aprobat nici un comision, pai stai putin, cand eu ti-am generat leadurile erau alte conditii, de ce le resping toate acum? Pe cei de la 2parale fix in cot ii dor, le-am spus si de frfs ce fac, si cum resping fara numar. Da inteleg, e o nisa mai speciala, nu se aproba asa rapid un credit, dar uita exemplu profitshare, advertaiser Banca Transilvania, lead de 3 ron aprobat, atat timp cat e o persoana reala si raspunde la telefon, iar in caz ca va lua credit, leadul va devenii de 75 ron. La 2parale de ce nu exista astfel de conditii? De ce nu se i-au unele masuri sa le impuna sa plateasca un lead minim, daca era doar frfs si ferratum pe categoria asta eram terminat! 2PARALE LUATI MASURI!

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Tocmai de asta Mihai poti incerca putin sa promovezi magazinul nostru noi in maxim 24 de ore avem confirmarea de la client si aprobam si comisionul afiliatului. Acum inteleg un pic mai mult cum sta treaba dupa ce ai confirmat si tu si alti peaici ca sunt advertiser-i care nu sunt seriosi si au stricat pofta de lucru a afiliatilor. Nici mie nu mi-ar placea sa generez 500 de click-uri si 50 de conversii si sa am anulate 40 .... Cred ca protectia aprobarii manuale a comisionului ar trebui sa fie doar in cazuri extreme folosita pentru acei care platesc sau produc conversii care nu se mai concretizeaza in nimic real si atat.

Inca sunt increzator ca voi primi si alte raspunsuri la intrebarile mele anterioare pentru a putea avansa in aceasta cursa a marketingului afiliat.

reico este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Locaţie
    Tm
    Posturi
    30
    Putere Rep
    35

Implicit

Si noi asteptam afiliatii Spy Shop (si nu numai) in campania "Love challenge", cu un comision consistent si premii frumoase!

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    296
    Putere Rep
    22

Implicit

Doamne ce ai aici, cum de alegi sa ii mai promovezi? Daca ati renunta toti la promovarea lor, poate altfel ar sta treaba. Totusi, cei de la 2parale ar trebui clar sa se sesizeze, e putin bataie de joc .. eu sunt afiliat la Piata Digitala si de exemplu promovez o campanie de produse de slabit, comisionul e de de 9.6 euro, si din 81 de lead-uri, sunt aprobate 74 Advertiserul este din strainatate. E seriozitate si la toate campaniile la care am aplicat, rar comision respins. Pacat ca la ei se merita sa fii afiliat doar pe nisa slabire... Ma gandeam sa devin afiliat 2parale, dar am citit de foarte multe campanii care procedeaza asa si pe moment, renunt la idee.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    De ce nu se i-au unele masuri sa le impuna sa plateasca un lead minim, daca era doar frfs si ferratum pe categoria asta eram terminat! 2PARALE LUATI MASURI!
    Tu de mult te plangi de ei. Daca inca ii promovezi o meriti

Citat Postat în original de colibry Vezi Post
    Tocmai de asta Mihai poti incerca putin sa promovezi magazinul nostru noi in maxim 24 de ore avem confirmarea de la client si aprobam si comisionul afiliatului.
    Si ce va faceti daca clientul face retur dupa o saptamana?

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de colibry Vezi Post
    Ai dreptate cu partea increderii desi cred ca masura luata de 2parale este eficienta in acest caz. Ei i-au un avans(depozit) care poate fi folosit in astfel de situatii deci nu cred ca ar trebui sa fie tocmai un factor motivant pe care afiliatul sa-l i-a in calcul el fiind asigurat in acest mod ca isi va primii banii pentru serviciile oferite. Nu am avut probleme de plata ca sa stiu exact cum procedeaza sistemul in aceste situatii dar cred ca sunt destul de precauti si bine organizati incat afiliatii sa nu aiba de suferit datorita unor advertiseri rau platnici.
    Problema mea ca si afiliat nu se rezuma strict la comisioanele pe care, in urma plecarii unui advertiser, le voi recupera candva (sau nu). Aici este vorba si de content-ul/munca pentru promovarea acelui advertiser si care, in urma plecarii acestuia, capata valoare 0 (bine, nu vorbim de Fashion unde e mai usor de reciclat content-ul).

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

E simpla treaba, trebuie reglementant mai bine, reguli mai stricte, sa vezi cum se conformeaza sau pleca.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Tu de mult te plangi de ei. Daca inca ii promovezi o meriti
    Si ce va faceti daca clientul face retur dupa o saptamana?
    Pana acum rata de retur este de 3 folii la 1000 vandute deci nu ne-am pus inca serios intrebarea legat de aceasta posibila problema.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •