N-ai inteles, oricum daca ar fi sa aleg as alege Romania, e tara mea si o iubesc si vreau sa ma intorc. Dar in acelasi timp daca am aici asigurare de sanatate, de ce as plati si in ro?Da sunt de acord sa platesc impozit pe venit ... dar cam atat
Tre sa ma documentez bine, in curand urmeaza si GUERILLA FISCALA Curs gratuit online de reducere a taxelor si impozitelor poate aflu acolo.
Daca cineva stie oricum, inainte si ma poate ajuta, as fi recunoscator.
E vorba de rezidenta fiscala, in mod normal stiam ca se platesc taxele catre statul unde ai rezidenta fiscala, stiam ca la noi sunt ceva conditii, e posibil ca in cazul in care ai proprietati in romania sa nu iti accepte rezidenta fiscala in alta tara.
Am impresia ca iti trebuie un certificat de rezidenta fiscala, dar nu cunosc prea bine subiectul
Apropo dar in Germania ce taxe ar trebui sa platesti la acest tip de venituri, nu cumva mai mari?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
La venituri sub 17 mii de euro pe an platesti mult mai putin ca in Romania, mai mult, daca dovedesti ca esti in "nevoie" poti cere ajutoare de la stat, cursuri mocca, etc. La fel si in UK. Spun din experienta nu din auzite. In ro problema care ma framanat aeste cea a conturilor bancare nu a proprietatilor. Rezidenta fiscala se poate schimba in functie de tara unde locuiesti mai mult de 6 luni si 1 zi, tot din experienta, avem locuinte in mai multe tari din UE si non UE. E cam mult de alergat ca sa-ti dovedesti rezidenta fiscala.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu am locuit 2 ani in Italia, de 6 luni sunt in Germania, am conturi bancare, adrese si acte in Italia, Germania, Romania, Anglia. Momentan mi-am facut contractul pe contul bancar si adresa din Romania, cum am specificat si mai sus, cu declaratia de fata. Habar nu am ce sa fac cum sa fac.
Am si eu o problema cu feed-urile din 2parale. Mai exact cu feed-urile magazinului Zonia. Foarte multe produse care se gasesc in feed-ul acualizat zilnic, nu mai sunt prezente pe site, iar pentru cei care lucreaza cu un astfel de feed, e o problema ptr. ca trimitem lumea pe pagini 404. Este pe aici un afiliat care se confrunta cu aceeasi problema? ... P.S - Am trimis un PM celor de la Zonia prin 2parale insa nu am primit raspuns deocamdata.
feedurile se genereaza zilnic, cel mai probabil este o situatie de moment care se corecteaza la urmatoarea generare
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)