Pagina 540 din 577 PrimulPrimul ... 40440490530538539540541542550 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.391 la 5.400 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Astept inca persoane care au avut problema asta, si va rog nu vorbititi daca nu sunteti in cunostinta de cauza, in cel mai rau caz apelez la un avocat si va anunt si pe voi, sau imi fac blog personal, deja ar fi cazul.

Multumesc Tom, altii sustineau ca platesti taxe unde e hostat site-ul, adevarul e undeva la mijloc.
    Pune problema invers: Cati din romanii afiliati amazon sau care scot bani din adsense platesc taxe in strainatate?
    Caut cu jingle.ro.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Pune problema invers: Cati din romanii afiliati amazon sau care scot bani din adsense platesc taxe in strainatate?
    N-ai inteles, oricum daca ar fi sa aleg as alege Romania, e tara mea si o iubesc si vreau sa ma intorc. Dar in acelasi timp daca am aici asigurare de sanatate, de ce as plati si in ro? Da sunt de acord sa platesc impozit pe venit ... dar cam atat Tre sa ma documentez bine, in curand urmeaza si GUERILLA FISCALA Curs gratuit online de reducere a taxelor si impozitelor poate aflu acolo.

Daca cineva stie oricum, inainte si ma poate ajuta, as fi recunoscator.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    N-ai inteles, oricum daca ar fi sa aleg as alege Romania, e tara mea si o iubesc si vreau sa ma intorc. Dar in acelasi timp daca am aici asigurare de sanatate, de ce as plati si in ro? Da sunt de acord sa platesc impozit pe venit ... dar cam atat Tre sa ma documentez bine, in curand urmeaza si GUERILLA FISCALA Curs gratuit online de reducere a taxelor si impozitelor poate aflu acolo.

Daca cineva stie oricum, inainte si ma poate ajuta, as fi recunoscator.
    Nu e dupa cum vrei tu. Platesti taxe acolo unde stai pentru ca acolo arunci gunoiul si acolo te trateaza daca te imbolnavesti.
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nu e dupa cum vrei tu. Platesti taxe acolo unde stai pentru ca acolo arunci gunoiul si acolo te trateaza daca te imbolnavesti.
    E vorba de rezidenta fiscala, in mod normal stiam ca se platesc taxele catre statul unde ai rezidenta fiscala, stiam ca la noi sunt ceva conditii, e posibil ca in cazul in care ai proprietati in romania sa nu iti accepte rezidenta fiscala in alta tara.
    Am impresia ca iti trebuie un certificat de rezidenta fiscala, dar nu cunosc prea bine subiectul
    Apropo dar in Germania ce taxe ar trebui sa platesti la acest tip de venituri, nu cumva mai mari?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.780
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Apropo dar in Germania ce taxe ar trebui sa platesti la acest tip de venituri, nu cumva mai mari?
    La venituri sub 17 mii de euro pe an platesti mult mai putin ca in Romania, mai mult, daca dovedesti ca esti in "nevoie" poti cere ajutoare de la stat, cursuri mocca, etc. La fel si in UK. Spun din experienta nu din auzite. In ro problema care ma framanat aeste cea a conturilor bancare nu a proprietatilor. Rezidenta fiscala se poate schimba in functie de tara unde locuiesti mai mult de 6 luni si 1 zi, tot din experienta, avem locuinte in mai multe tari din UE si non UE. E cam mult de alergat ca sa-ti dovedesti rezidenta fiscala.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    La venituri sub 17 mii de euro pe an platesti mult mai putin ca in Romania, mai mult, daca dovedesti ca esti in "nevoie" poti cere ajutoare de la stat, cursuri mocca, etc. La fel si in UK. Spun din experienta nu din auzite. In ro problema care ma framanat aeste cea a conturilor bancare nu a proprietatilor. Rezidenta fiscala se poate schimba in functie de tara unde locuiesti mai mult de 6 luni si 1 zi, tot din experienta, avem locuinte in mai multe tari din UE si non UE. E cam mult de alergat ca sa-ti dovedesti rezidenta fiscala.
    Eu am locuit 2 ani in Italia, de 6 luni sunt in Germania, am conturi bancare, adrese si acte in Italia, Germania, Romania, Anglia. Momentan mi-am facut contractul pe contul bancar si adresa din Romania, cum am specificat si mai sus, cu declaratia de fata. Habar nu am ce sa fac cum sa fac.

b.sebastian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th August 2014
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    32
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o problema cu feed-urile din 2parale. Mai exact cu feed-urile magazinului Zonia. Foarte multe produse care se gasesc in feed-ul acualizat zilnic, nu mai sunt prezente pe site, iar pentru cei care lucreaza cu un astfel de feed, e o problema ptr. ca trimitem lumea pe pagini 404. Este pe aici un afiliat care se confrunta cu aceeasi problema? ... P.S - Am trimis un PM celor de la Zonia prin 2parale insa nu am primit raspuns deocamdata.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

feedurile se genereaza zilnic, cel mai probabil este o situatie de moment care se corecteaza la urmatoarea generare

b.sebastian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th August 2014
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    32
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    feedurile se genereaza zilnic, cel mai probabil este o situatie de moment care se corecteaza la urmatoarea generare
    De cateva zile persista aceasta problema...

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de b.sebastian Vezi Post
    Am si eu o problema cu feed-urile din 2parale. Mai exact cu feed-urile magazinului Zonia. Foarte multe produse care se gasesc in feed-ul acualizat zilnic, nu mai sunt prezente pe site, iar pentru cei care lucreaza cu un astfel de feed, e o problema ptr. ca trimitem lumea pe pagini 404. Este pe aici un afiliat care se confrunta cu aceeasi problema? ... P.S - Am trimis un PM celor de la Zonia prin 2parale insa nu am primit raspuns deocamdata.
    Am aceeasi problema.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •