Matar revine in 2Parale![]()
Matar revine in 2Parale![]()
Oare de ce?![]()
Nu stiu daca retin bine, dar Matar a avut ceva probleme inainte sa plece din 2Parale.
Cei cu magazinele trebuie sa inteleaga ca 2Parale si PS au 90% din afiliati comuni.
Daca ai gresit in 2Parale, eu cel putin nu te voi mai promova nici in PS, iar cand te vei intoarce inapoi in 2P e greu sa imi recastigi increderea!
Decat sa jongleze dintr-o retea in alta, mai bine s-ar focusa pe atragerea afiliatilor.
Si ca ex personal, Pronat, chiar inainte de a pleca din 2Parale mi-a respins un comision valid, pe motivul: "Esecul Afiliatului de a se conforma termenilor campaniei Advertiserului."
Chiar daca acum e in PS, pentru mine ramane acelasi advertiser care m-a dezamagit!
Matar a plecat din cauza ca oferea comision mai mare in PS decat in 2p. a fost o cmapanie in in care PS dubla comisiunul.
N-au fost probleme cu plata, era campanie gestionata de 2p.
Cat despre Pronat, ai cerut lamuriri? Ce au zis ca incalci si n-ai incalcat?
Hai sa nu acuzam inainte de a avea toate datele.![]()
Retired
Mai exact spus, Matar a fost exclus din reteaua 2P pe motivul explicat de Catalin mai sus. La acea vreme, promotia PS nu a fost inteleasa cum trebuie si 2P a vrut sa dea un exemplu, cam exagerat dupa parerea mea, avand in vedere ca Matar era unul dintre advertiserii de top. Acum probabil ca 2P si-a dat seama ca a exagerat si poate ca Matar nu are rezultatele din 2P si in PS... asa ca s-a ajuns din nou la o colaborare. Oricum, "lupta" continua pe taramul marketingului afiliat...
Eu nu acuz pe nimeni, am dat un exemplu personal cu Pronat.Cat despre Pronat, ai cerut lamuriri? Ce au zis ca incalci si n-ai incalcat?
Hai sa nu acuzam inainte de a avea toate datele.
Si de cele mai multe ori nu vorbesc in necunostinta de cauza.
Nu are rost sa dezgrop lucrurile, l-am trecut deja la pierderi![]()
stie careva daca in 2parale avem si un magazin online de biciclete?
Multumesc mult Octav!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)