Pagina 440 din 577 PrimulPrimul ... 340390430438439440441442450490540 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.391 la 4.400 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mi se tot intampla de ceva vreme cu mai multi advertiseri urmatoarea chestiune: "Comanda anulata / Razgandire client"

Bun, haideti sa o luam logic, exista 2 variante concrete:

1) Eu ca afiliat ii trimit advertiser-ului un client, acesta cumpara anumite produse, insa intre timp se razgandeste si anuleaza integral comanda => Comanda ar trebui sa fie 100% anulata, eu ca afiliat nu primesc niciun comision (desi in 2p a fost inregistrata o posibila vanzare), deoarece nici advertiser-ul nu primeste practic nimic pentru ca nu realizeaza nicio vanzare = cazul cel mai simplu si usor de inteles pentru oricine;

2) Eu ca afiliat ii trimit advertiser-ului un client, acesta cumpara anumite produse, insa intre timp se razgandeste (fie din lipsa de stoc a advertiser-ului, fie din anumite motive invocate de cumparator, fie alte motive invocate de catre magazin, etc.) si nu anuleaza comanda, insa inlocuieste unul din produsele comandate sau il sterge total din comanda efectuata => Comanda ar trebui sa fie in continuare procesata de catre magazinul online caruia i-am trimis clientul, 2p ar trebui sa inregistreze orice modificare survenita pe parcursul procesului de cumparare, iar suma aferenta comisionului sa fie modificata in functie de modificarile survenite in acest proces de vanzare/cumparare = cazul acesta este la fel de simplu ca primul, insa am o vaga impresie ca acest proces de vanzare/cumparare nu poate fi urmarit in totalitate de 2p => o pierdere destul de mare de comisioane pentru afiliati, in dauna advertiser-ilor, acestia din urma fiind convinsi ca nu prea au cum sa fie atacati odata ce nu este inregistrat intregul proces de vanzare/cumparare pana la momentul modificarii/anularii comenzii, ci doar in cazul 1), in care comanda este 100% anulata de catre cumparator.

Cred ca ar trebui sa gandim toti ceva solutii pentru a rezolva aceste probleme si sa le transmitem celor de la 2p. Personal, as propune o optimizare a urmaririi intregului proces, de la trimiterea clientului, pana la ultima faza in care acel client cumpara/modifica/primeste/anuleaza/nu primeste ceea ce a ales de pe site-ul unui advertiser. Aceasta propunere se bazeaza si pe urmarirea subiectiva, mai mult decat prin simpla automatizare a platformei, mai precis, in momentul in care survin anumite modificari la comanda plasata, comisionul sa nu fie anulat in totalitate, ci modificat in functie de comanda ulterioara survenita dupa modificarea comenzii, iar aceasta subiectivitate sa fie obligatorie pentru toti advertiserii. Cum ar trebui sa fie facuta aceasta? In panoul in care acestia aproba/resping comisioanele, ar trebui sa existe si posibilitatea modificarii lor in functie de COMANDA FINALA pe care a plasat-o CLIENTUL. De asemenea, extrem de utila ar fi si afisarea modificarii, precum si motivele acesteia (razgandirea clientului este una din ele, insa ar trebui sa apara si lipsa de stoc a magazinului, precum si alte motive subiective concrete ale partilor ce au convenit la modificarea comenzii), dar si comisionul final (fie ca este mai mic, fie ca este mai mare sau chiar egal cu comanda initiala). Sunt convins ca aceste informatii vor fi extrem de utile tuturor afiliatilor, iar vanzarile vor creste, deoarece fiecare afiliat in parte va stii mai bine cum sa promoveze, cum sa faca un client sa nu se razgandeasca, samd. As vrea sa adaug aici si faptul ca advertiserii ar trebui sa fie cat se poate de seriosi posibil, pentru ca aceasta subiectivitate este primordiala in relatia acestora cu afiliatii, iar randamentul ar fi cu siguranta unul mai crescut, cand numarul si valoarea comisioanelor ar creste, astfel crescand si veniturile afiliatilor.

Sper ca acest mesaj sa fie cat se poate de util si de luat in seama celor din sistem, atat afiliatilor, cat si advertiser-ilor, dar mai ales celor care optimizeaza platforma de afiliere 2parale.ro
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

si eu vad ca am ceva probleme cu cei de la 2parale.
    zilele trecute cei de la kurtmann mi-au anulat un comision de 700 ron pe motivul : Comanda efectuata de unul din magazinele fizice Kurtmann.
    Faza e urmatoarea. Acum vreo 15 zile in urma se pare ca un client care a intrat pe un site de al meu a intrat sa downloadeze un regulament de ordine interioara.
    Atunci a facut un click pe kurtmann. A urmat o comanda anulata si pe urma vreo 4 comenzi neanulate cu niste comisioane destul de bunisoare.
    unele au fost aprobate altele sunt in curs iar ieri primesc anulare la o comanda facuta ieri cu motivul : "Comanda efectuata de unul din magazinele fizice Kurtmann. "

Pe mine ce ma dereanjeaza cel mai mult de la 2 parale e faptul ca nu intervine sa isi apere interesele lor si ale afiliatilor in cazurile acestea.
    De exemplu uitati cum imi raspunde la solicitarea mea de a investiga ei aceasta problema :

Bună ziua,
    Vă rog să luați legătura direct cu advertiserul pentru a verifica această problemă. Ei sunt cei mai în măsură să vă explice ce s-a întâmplat și astfel veți primi un răspuns cât mai rapid.
    Numai bine,
    Alex Gheorghițan - Advertiser & Affiliate Responsible

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

iSky: au aceasta posibilitate, pot modifica comisioanele in sus sau in jos, cu motivare, etc.

mariusx: deci nu era un client, era un angajat kurtmann. e o diferenta. probabil ca pe site este stocul centralizat si magazinele se aprovizioneaza pe aceeasi filiera. nu ai pentru ce sa primesti comision si nici 2p nu are cu ce sa te ajute. daca nu primesti raspuns de la advertiser, atunci poti interveni la 2p.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

haideti sa vedeti cat de netransparenti sunteti :

1. Eu nu am spus ca persoana care a comandat este un angajat kurtmann ci voi ati spus deci sa intelg ca deja ati discutat cu cei de la kurtmann.
    2. Daca ar fi fost un angajat kurtmann de ce s-a confirmat cel putin o comanda ?
    3. Daca aveam ceva sa discut eu cu cei de la kurtmann discutam direct nu mai aveam nevoie de sistemul 2parale sa isi bagi si ei un comision nu e asa ?
    4. Eu nu am ce sa discut cu ei? ce sa le zic ca nu au dreptate ei si ca eu am dreptate.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

mariusx: esti confuz, stai jos.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Confunz nu sunt si nu stiu exact la ce te referi .
    Iar replica cu stai jos ... spune multe...

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

marius, ok, iti explic.
    • nu sunt angajat 2parale. dar nu trebuie sa fii un geniu sa te prinzi ce s-a intamplat. asta apropo de "voi ati spus deci sa intelg ca deja ati discutat "
    • faptul ca tu ai "agatat" un cookie intr-un magazin fizic kurtmann nu te ajuta
    • comenzile de distributie, in toate cazurile, nu sunt supuse comisionarii
    • te citez: "A urmat o comanda anulata si pe urma vreo 4 comenzi neanulate cu niste comisioane destul de bunisoare. unele au fost aprobate altele sunt in curs iar ieri primesc anulare la o comanda" Probabil ca nu au fost atenti la referral la celelalte, dar daca au motive intemeiate, pot reveni spre anulare. Asta daca inteleg eu ce vrei tu sa scrii, exprimarea lasand de dorit.
    • te citez din nou "Daca aveam ceva sa discut eu cu cei de la kurtmann discutam direct nu mai aveam nevoie de sistemul 2parale sa isi bagi si ei un comision nu e asa" . Probabil ca magazinele nu au chef sa colaboreze direct cu tine, cu gica sau cu bobita, prefera o retea care sa preia acest tip de promovare. Faptul ca tu poti comunica prin mesageria 2P iti usureaza activitatea de promovare. Daca te simti neindreptatit de advertiser, poti escalada problema la 2p. Dar nu sa ii pui pe 2P sa isi dea cu parerea.
    • chiar ti ai imaginat ca vine un gica si isi comanda 150-200 de toale de la ei? de vreo 70 mil? Ah da, si pe urma mai face vreo 5 comenzi de cate 10-20-30 milioane?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

nu sunt angajat 2parale. dar nu trebuie sa fii un geniu sa te prinzi ce s-a intamplat. asta apropo de "voi ati spus deci sa intelg ca deja ati discutat "
    1.In acelas timp am primit mesaj de la 2parale:
    Bună ziua,
    Nu este vorba că nu suntem interesați de problemă. Am fost întotdeauna transparenți în relația atât cu advertiserii, dar și cu afiliații. Această „schemă”, cum o numiți dumneavoastră, nu o putem rezolva noi. Tocmai de aceea v-am rugat să luați legătura direct cu cei de la Kurtmann și să vedeți cauzele (este, din câte am înțeles eu de la dvs., o comandă făcută de către un angajat al acestora) și o posibilă rezolvare.
    Numai bine,
    Alex Gheorghițan - Advertiser & Affiliate Responsible
    Si mesajul tau :
    mariusx: deci nu era un client, era un angajat kurtmann. e o diferenta. probabil ca pe site este stocul centralizat si magazinele se aprovizioneaza pe aceeasi filiera. nu ai pentru ce sa primesti comision si nici 2p nu are cu ce sa te ajute. daca nu primesti raspuns de la advertiser, atunci poti interveni la 2p.
    O fi o coincidenta faptul ca voi amandoi vb ca cel care a dat comanda e un angajat e doar o coincidenta nu ?

2. fizic kurtmann eu nu stiu sa existe.
    3. Eu am pus problema mea direct catre 2parale dar mi s-a dat cu flit.
    4. Pai asta incerc sa iti zic .. daca vroiam sa discut cu ei ii contactam. De ce tu vrei sa ma trimiti pe mine sa discut cu ei o problema pe care 2 parale o are.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

marius, sunt affiliate manager la altex romania, iti pot confirma colegii de forum, nu sunt angajat 2parale si ma repet, nu e vorba de coincidente, este vorba de experienta si logica.

In septembrie 2012 deschidem cu mult entuziasm pentru clientii nostri fideli, primul magazin Kurtmann Outlet in Bucuresti, sos. Virtutii nr. 1.
    surpriza, exista.

si ca sa inchei discutia, de altfel fara sens, iti repet doua chestii, prima: sunt comenzile lor interne, nu clienti. a doua: chiar ti ai imaginat ca vine un gica si isi comanda 150-200 de toale de la ei? de vreo 70 mil? Ah da, si pe urma mai face vreo 5 comenzi de cate 10-20-30 milioane?

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Cred ca a mai intrat un trust mic in 2P. Nu pot confirma cu siguranta ca poate-i fake, dar ceva imi spune ca le miroase a Black Friday

Apropo, si PRO-ul s-a trezit din amortire. Cred ca totusi le place afilierea si anul trecut a fost pana la urma un test cu rezultate

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •