Pagina 340 din 577 PrimulPrimul ... 240290330338339340341342350390440 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.391 la 3.400 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

Ok, astazi suntem in 12 si nu s-a modificat nimic la suma de plata fata de luna trecuta. Ar fi cam a 3-a luna cand am impresia ca sunt impinse comisioanele platite cat mai departe. La voi s-a modificat ceva?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

La mine a cam revenit totul la normal.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

Si la mine este ok, suma platibila creste de cateva ori pe zi

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

A mai primit cineva mailul ăsta?

Buna seara. Va deranjez pentru un minut din partea magazinului DyFashion.Ro. De curand am lansat o noua campanie pe siteul 2parale.ro. Oputeti gasi aici: DyFashion.ro program de afiliere - 2Parale.
    Am "google-it" cateva minute si am gasit siteul dvoastra, ce are o reputatie buna si un numar mare de vizitatori. Categoric, am dori sa faceti parte din campania noastra. Speram intr-o colaborare eficienta de ambele parti .
    O sa va prezint putin si afacerea noastra. DyFashion este un magazin de haine de dama si a fost lansat in 2011, insa din Septembrie 2012 am investit din ce in ce mai mult in el, si am ajuns sa avem in stoc peste 1.000 articole. Zilnic avem aproximativ 2000 vizitatori unici. Comanda medie este de 160-170 Lei. Toate produsele sunt in stoc, iar livrarea se face in max. 24 ore. Avem aproximativ 17000 de fani pe facebook.
    In aceasta campanie va oferim dvoastra un comision de 11 % la fiecare vanzare efectuata prin intermediul siteului dvoastra. Noi ne dorim sa devenim o campanie eficienta atat pentru afiliati, cat si sa devina profitabila pentru noi. Avem intre 3 si 10 comenzi zilnice, insa dorim sa crestem acest aspect, asadar vom incerca sa reducem preturile cu pana la 30 % la aproape toate produsele, si sa dezvoltam designul siteului.
    Va punem la dispozitie toate uneltele posibile ( bannere, produse, reclame, linkuri text) pentru a eficientiza aceasta colaborarea. Deocamdata am uploadat cateva unelte manual, pentru ca "Feedul de produse" nu este inca actualizat. Insa va fi actulizat la inceputul acestei saptamani. Estimez ca rata comisionaleor aprobate va fi undeva la 95%. Aprobarea se va face in termen de 5-7 zile de la primirea comeznii pe siteul nostru. Daca aveti alte nelamuriri, va stam la dispozitie oricand, cu cea mai mare placere.
    Multumim inca o data pentru timpul acordat si garantam ca va fi o colaborare serioasa, bazata pe incredere si. Te asteptam in echopa noastra. Ne puteti gasi la DyFashion.ro program de afiliere - 2Parale .

O seara buna,
    Echipa DyFashion.Ro
    L-am primit pe un mail care n-are nicio legătură cu 2parale. Nu îmi dau seama despre ce site vorbesc ei acolo, cu trafic mare și reputație, singurul site care îl mai am pe nișa asta are 2 articole cu template-ul default wordpress și trafic zero.
    Am un blog personal nou.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Zilnic avem aproximativ 2000 vizitatori unici. si Avem intre 3 si 10 comenzi zilnice,
    Mesaj standard
    La tine au mai cizelat informatiile un pic, la mine au spus ca au 2-5 comenzi zilnic, oricum o rata de conversie de toata jena
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

soraan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    60
    Putere Rep
    27

Implicit

Si eu l-am primit Bogdan. Chiar de 2 ori . Si ma miram ca cica am un trafic mare pe site

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Am primit si eu pe pagina de facebook a site-ului, ca inca nu pusesem adresa de contact.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Zilnic avem aproximativ 2000 vizitatori unici. si Avem intre 3 si 10 comenzi zilnice,
    In pagina lor pe 2Parale apare "Telephone orders? No", totusi pe site apar numerele de telefon si adresa de yahoo mari cat casa.
    Sunt ascunse pentru traficul generat prin 2Parale? Nu m-am inscris si nu am acces la tools.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

E valabil pentru traficul generat de afiliati.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

a, merci
    Tot e un lucru bun!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •