Pagina 290 din 577 PrimulPrimul ... 190240280288289290291292300340390 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.891 la 2.900 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Activitatea mea principala este publicitate. Banuiesc ca este cat de cat ok. 7311 este codul CAEN pe care il folosesc eu.
    Nu stiu daca este ceva specific pentru contractul de comision, cada avem colegi mai documentati, dau o bere pentru lamuriri suplimentare.
    Activitati ale portalurilor web => Sectiunea J: Informatii si comunicatii nu ar fi mai adecvat daca nu faci si alte activitati?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Activitati ale portalurilor web => Sectiunea J: Informatii si comunicatii nu ar fi mai adecvat daca nu faci si alte activitati?
    ba da, este ok si acesta, doar ca nu stiu daca acopera si publicitatea online. Pana la urma afilierea la asta se rezuma, nu?
    In plus, daca vrei sa te autorizezi ca pfa, pentru acest cod caen ti se vor solicita documente care sa iti ateste pregatirea profesionala. Cool deadreptul. Patit pe propria piele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Da stiu de porcariile lor cu pregatirea profesionala, poate un curs de PC (noi faceam pe vremuri astfel de cursuri pentru cei ce voiau sa se angajeze si aveau nevoie).
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

ba da, este ok si acesta, doar ca nu stiu daca acopera si publicitatea online. Pana la urma afilierea la asta se rezuma, nu?
    In plus, daca vrei sa te autorizezi ca pfa, pentru acest cod caen ti se vor solicita documente care sa iti ateste pregatirea profesionala. Cool deadreptul. Patit pe propria piele.
    Pentru 7311 e suficienta diploma de BAC?

Eu am facut srl cu 6311 si 6312 tocmai din lipsa de studii IT.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

E o porcarie treaba cu certificarea. Eu nu am putut sa-mi fac PFA pentru scris articole tocmai pentru ca statul roman nu ma considera competent sa scriu "Ana are mere." intr-o forma mai complicata.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Pentru 7311 e suficienta diploma de BAC?

Nu stiu sa iti raspund. Eu am prezentat diploma de licenta. Probabil ca merge si cu diploma de Bac.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am srl si asta a fost drept activitate principala trecut
    Pai toate activitatile portalurilor web, presupun si niste venituri, si cam orice portal are venituri in mare parte din publicitate sau asimilate.
    Eu de 17 ani de cand am firme, nu ma intrebat nimeni ce legatura am intre venituri si codurile CAEN
    Ai studii superioare? Ai facut macar un curs de IP in facultate? Inseamna ca esti pregatit in domeniu, duci foaia matricolo

PS Mai era un cod CAND ceva de marketing, pentru ca afilierea trece mai mult la tehnicile de marketing
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    E o porcarie treaba cu certificarea. Eu nu am putut sa-mi fac PFA pentru scris articole tocmai pentru ca statul roman nu ma considera competent sa scriu "Ana are mere." intr-o forma mai complicata.
    Conteaza cum ii explici doamnei de la registru, eu as dovedi prin diploma de BAC ca am competente la limba romana, am dat examene si sunt certificat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu stiu daca e suficienta diploma de BAC. Parca trebuie ori sa ai experienta pe care o poti dovedi (printr-o hartie, ceva), fie sa ai studii superioare, la fel, dovedite cu diploma. Faptul ca ai luat BAC-ul nu cred ca intra la categoria "competente de limba romana" suficiente pt a-ti face PFA
    Signatura lipsa

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Conteaza cum ii explici doamnei de la registru, eu as dovedi prin diploma de BAC ca am competente la limba romana, am dat examene si sunt certificat.
    Asta e pura teorie, asa ma fac si eu zugrav ca am 12 martori c-am dat cu trafaletul in primul an in camin si traducator ca am bacu' la Engleza.

Ai de-a face cu o tanti functionar public care n-are niciun interes sa iti elibereze tie o autorizatie pentru care nu esti calificat. Nu pierde nimic respingand, nu castiga nimic acceptand. Tu ce-ai face?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •