Ce procent ofera originals?
Originals.ro program de afiliere - 2Parale
Pare o "pleasca" dar am dubiiProdusele de vara cu siguranta nu se vand & este "sa zicem" perioada de reduceri (multi astepta chiar ianuarie). Au si produse de iarna (cat de cat ok) doar ca sunt la preturi maricele si depinde de stoc.
Matematica e simpla: 160 mil vanzari aprobate, primesti 1300 (10%) + iphone 5s (25-35 mil), adica ~27%.
Se pot face vanzari de 160+ mil, asta este clar![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 29th October 2013 la 16:45.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Numai la mine este blocat statusul de "Comisioane Azi"? De ieri arata aceeasi suma, desi am inregistrat comisioane![]()
Roland: e blocat de ieri, am dat mail.
Ma poate ajuta cineva la originals? verific in doua moduri, feedul lor nu merge. 2p si originals se jura ca totul e in regula![]()
merge , are continut
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
thanks
Nu se inregistreaza toate omisioanele la Astra Online
Eu personal am facut 5 polite la astrea online si mi-au inregistrat doar 3 din 5
Alta problema este ca la casa bonus spune ca au comision de 7% dar in 2parale imi arata ca am primit comision 2%
In plus spune ca dupa 25 octombrie se dubleaza comisionul dar nu sa intamplat
Am trimis email la 2parale si la astra dar nici un raspuns
La unul din comisioanele ce nu sa inregistrat chiar daca am platit cu cardul si am primit polita am fost sunat sa fiu intrebat de ce nu am finalizat comanda, ceva nu e ok
Vei primi un comision de 7% pentru conversiile produsului de asigurare a locuintei Casa Sigura Bonus, dar si 2% pentru orice alta conversie de pe site.
BONUS: Pentru orice alta conversie dublam comisionul (4%) in perioada 25.10-25.11.2013!
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)