In general nu poti "forta" o colaborare. Daca advertiserul nu te vrea din varii motive, te suspenda. Personal am fost suspendat in 5-6 campanii fara invocarea unui motiv. Ma rog, de obicei din cauza ca eram cu gura mare![]()
In general nu poti "forta" o colaborare. Daca advertiserul nu te vrea din varii motive, te suspenda. Personal am fost suspendat in 5-6 campanii fara invocarea unui motiv. Ma rog, de obicei din cauza ca eram cu gura mare![]()
...numai la romani se intimpla..."ciocu mic, ca suntem la putere noi (advertiserii)"...
Macar daca ar trece si in TOS ul lor urmatorul enunt: afiliatii care "ridica" tonul sunt suspendati automat
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Eu ști ce fac cu advertauserii de genul lor? Caut un produs identic, chiar si de afară și nu-i mai promovez, când revin și vor înapoi prieteniei și win win, atunci îi amendez, plătesc sau nu, depinde de inteligenta celui aflat în cauză. În cel mai rău caz rămân doar cu adsense.
Salut! A incercat cineva afilierea pe HomeDeco? Am urmarit de curand intalnirea din 2 parale din 2014 si am vazut ca majoritatea fac bani pe homedeco din adwords sau facebook ads. Ati incercat prin intermediul unui bllog? Merge treaba? Imi puteti arata bloguri care castiga din homedeco? Mersi! Intreb, ca sunt tentat sa deschid un blog pe nisa asta si sa nu cheltui bani degeaba. Mersi!
Stiu ca-si deschisese un baiat de pe forum un site d-asta de afiliere pe home&deco, zazuppi . ro
Incearca sa iei legatura cu el si vezi daca face treaba pe nisa asta
Este cineva inscris in challenge-ul dedicat categoriei de parfumuri oferit de Elefant? Daca da, a primit cineva voucher-ul de 150 lei?
In perioada 15 - 18 septembrie 2015 trebuia sa primesc acel voucher pentru ca am vandut mai mult de 5 parfumuri iar comisioanele au fost aprobate.
2Parale trimite mai nou mesaje chirilice, au simtit ei ca rusii sunt pe val:
Здравейте!
On date 14 October 2015, you have registered a 2.91 RON commission in campaign -------. It commission has the id ---.
Комисионните се обработват (одобряват или отхвърлят) от рекламодателите, веднага след като техният статус стане ясен.
Комисионната ще бъде одобрена, ако рекламодателят види продажбата като успешно завършена.
Страницата на комисионната е: http://www.2parale.ro/commissions/listforaffiliate
-- Най-доброто, 2Parale
Promoveaza sau a promovat cineva Zega.ro? Daca da, ce referinte imi puteti oferi despre ei? Am multe comisioane de la ei si se misca destul de greu in privinta validarii/respingerii lor.
Mersi!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)