Meh, joi seara la intalnirea 2P, cand am intrebat de data BF, nu intelegea nimeni intrebarea Vor fi multicei pe 22 ca sa "fure startul". Clever or not... vom vedea22 Noiembrie.
Majoritatea iau salariul pe 15 si ( fiind in Romania ) exista o sansa mai mare sa aiba mai multi bani pe 22 decat pe 29
Unele magazine gen Watchshop chiar nu vad de ce incearca sa fure startul, nu au mare concurenta de BF si oricum nu se bat in oferte cu un gigant gen eMAG sau Altex.
In alta ordine de idei a aparut pe undeva filmarea de la intalnirea 2Parale?
Pai daca se intampla asta, la anul nu mai avem BF. Eu vreau BF de ziua mea, pe 25 noiembrie, merge? Tu vrei de ziua ta, cand faci 88 ani, pe 14 ianuarie, merge?
BF era cu si despre IT & Electro, Altex nu a inteles, iar restul au zis ca merge si la fashion, accesorii, carti, curatenie mocheta, vopsea lavabila, etc. fara sa priceapa ca "acele reduceri", fie ele si fictive, sunt toata "smecheria neagra". De ce nu martea violeta, sau miercurea bej?
Mai mergem asa 1-2 ani si renuntam.
Oare de ce Amazon nu are BF? Stiu ei ceva, sau copiaza strategia Altex?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Faci o mica confuzie intre Altex si Altex Afiliere A doua ar fi legata de BF amazon
Eu zic ca esti offtopic. Eu vorbeam de data unei zile pe care oricum nu o avem. O ai tu in calendar? Daca tot e importata, nu o putem schimba? Fiecare magazin cu BF lui?
Cand ti-ai comandat ultima oara de la amazon? Dar de la amazon de BF?
Cand zic Altex, ma refer la Altex, iar cand zic Altex afiliere, ma refer la tine. Mai e cineva acolo care se ocupa de afiliere? Deci, Kidu afiliere!
Gata cu offtopic.
Hai, la afiliere!™
off la off: Black Friday isn't until the day after Thanksgiving, fiecare are Thanksgiving cand vrea, pentru ca oricum nu exista si nu se șerban-toreste in Romania. Asa ca, de ce nu pe 22? dar pe 25, dar pe 14 ianuarie? Dar de revelion? Etc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
da, este fix a doua zi dupa Thanksgiving, dar in America. In Romanica fiecare face BF cand vrea muschiu lui, oricum nu conteaza
Bau...al doilea.
Daca vor avea sustinere TV e posibil sa dea lovitura....
Din toata afacerea asta cred ca cel mai mult au de pierdut magazinele din offline, care au beneficiat de nebunia creata in online anul trecut si au vandut de-au rupt fara sa investeasca un leu in promovare.
Voi ce parere aveti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)