dotcom: si ce a furat, mai exact?
FURT, furturi, s. n. Infracțiune care constă în însușirea pe nedrept a unui lucru mobil al altuia; hoție, furătură.
dotcom: si ce a furat, mai exact?
FURT, furturi, s. n. Infracțiune care constă în însușirea pe nedrept a unui lucru mobil al altuia; hoție, furătură.
Evident ca nu e vorba de furt, sigur e copy&paste.
Recunosc fraza advertiserului respectiv: "Istorie: Clienta s-a razgandit, a anulat comanda.", dar cinstit ar fi fost un copy&paste la textul "Istorie: Lipsa stoc."
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Lasa ca sunt destui advertiseri de top (nu pe nisa fashion) care au produse cu statusul in stoc/in stoc furnizor dar defapt produsul nu se mai gaseste nicaieri. ... Si asta poate intra la categoria "inselatorie".
11.16 RON Comisioane Azi
WTF? miercuri, cea mai buna zi de cumparaturi, nu? pe la voi cum se anunta?![]()
Nu am zis nimic de furt pentru ca nu are cum sa fie asa ceva, ei doar ascund faptul ca nu au stoc desi pe site afiseaza ca produsele sunt in stoc. Eu nu stiu ce au si ce nu au in stoc ei si le promovez produsele, dar ele nu sunt pe stoc, "clienta s-a razgandit" si eu muncesc degeaba, cam asta-i tot.
Content writer & marketing afiliat
De cand a inceput scoala, ploile, etc. nu se mai respecta nici o regula....
Pentru mine ceamai buna zi a fost duminica, si ieri a fost o zi interesanta, azi nu pot sa spun inca nici daca e buna nici daca e rea...
Ce ma enerveaza insa, este ca ieri au fost emise facturile lunare pentru advertiseri si azi au inceput sa curga email cu aprobari ale comisioanelor...coincidenta?
meh, la mine sunt procesate fix jumatate din cele pe septembrie.
e posibil ca azi/ieri sa ii instinteze 2p sa proceseze si abia maine poimaine sa factureze. nu e batut in cuie ca factureaza pe 1.
Asa se pare ca nu se mai respecta nici o regula.
Oricum a mers destul de ok pana la ora asta , 11 vanzari... partea proasta este ca multe sunt de la depurtat iar banii o sa vina ... candva
Sunt curios cate comisioane o sa fie achitate pana pe 15 pentru ca luna trecuta erau aprobate destul de multe dar la "De plata" din 12-13 luna trecuta pana acum s-au inmultit cu doar vreo 100-200 de lei. Asa ceva nu am mai patit din Martie parca cand quick imi spunea ca sa facut plata iar 2p a zis ca sa facut dar nu in asa fel incat sa se poata plati catre afiliatiExista mai multe metode de plata catre 2parele?
sorinelo: nu am inteles ce regula nu se mai respecta? sau care nu sunt respectate.
advertiserii au un termen in care sa isi proceseze singurei comisioanele, daca nu o fac, se aproba automat.
Platile sunt alta discutie, 2p factureaza, daca advertiserul face plata si banii ajung in contul 2p pana la x data ( probabil 13 ) iti apar si tie ca achitati in contul 2p si poti solicita plata. Ei pot afirma ca au facut plata, dar daca banii ajung fizic in cont dupa data respectiva, vor fi platibili catre afiliati luna viitoare.
Pe mine ma amuza advertiserii ce se muta din 2p in PS lasand datorii in urma. Sa nu ii duca mintea ca sunt aceeasi afiliati in ambele retele? Daca m-ai lasat cu munca neplatita in stanga, incep sa te promovez in dreapta? Cat de prost sa fiu?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)