nu are voie sa includa laredoute in anunt
nu are voie sa includa laredoute in anunt
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
hai sa nu exageram cu gluma, daca in Romania au reputatia pe care o au, nu este peste tot la fel.
La Redoute chiar este un brand ca lumea, site-ul pe UK plateste comisioane la afiliati si au o grila interesanta, poate buna de pus in practica si aici:la cumparatorii vechii ofera comisioane de 4% , iar la cei noi 9%...si convertesc foarte bine.
In Romania, managementul este de vina, altfel brandul este in vreo 20 de tari in Europa, iar de pe laredoute . com se pot face comenzi din toate continentele...
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Am testat ascunderea refererului din adwords cu Mihai Petroff si se ascunde refer, la refer apare doar domeniul meu pe care fac mascarea
de genul domeniumeu.ro/pardesie-toamna?dblrdct=1364349c5e
Prin metoda asta nici tu nu prea poti sa vezi ce cuvinte cheie convertesc, doar daca ai anunt cu url separat pentru fiecare cuvant cheie, dar daca ai deja o lista cu acele cuvinte cheie ce performeaza e foarte usor apoi
Interesant mod de a spune ca nu ai produsul in stoc desi pe site afisezi ca este, desi confirmi telefonic ca este, iar a doua zi suni si spui ca nu mai este. Chiar eram curioasa ce trec la istoric cand vor anula comanda. Nu suntem noi de vina, clientaClienta s-a razgandit, a anulat comanda.
E un advertiser de top pe nisa fashion. Nu dau numele ca nu vreau sa am iar probleme.
Content writer & marketing afiliat
tot advertiser de top pe nisa fashion
![]()
de ce furata? comanda e anulata pentru lipsa stoc, la modul real. comisionul il anuleaza cu motiv ca s-a razgandit clienta, e posibil sa fie o motivatie "copypaste"
Calificat. Mitica la brutarie!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)