Pagina 461 din 577 PrimulPrimul ... 361411451459460461462463471511561 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.601 la 4.610 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Ceva noutati de inregistrarea video promisa de 2parale? Acum chiar sunt curioasa sa o vad!
    Mai sunt 10 zile pana la Black Friday
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

watchshop a fost cumparat de ceva vreme de Patrascu, adica evomag.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

Reduceri mai mari, de până la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregătit o ofertă mult mai atrăgătoare decât cea de anul trecut”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.
    scrie si in comunicatul de presa, nu e greu sa te prinzi
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    - sa strice ideea de black friday, incercand sa incurce emag in online, altex & others offline.
    Si pentru ca suntem in Romania, orice ar face in momentul asta celelate magazine...chiar si 5 BF / zi, eMag tot o sa ramana nr. 1 la orice raportare: trafic, vanzari, uptime, etc. Ce nu intelege Mihai si restul care mai au magazine pe IT&C e ca nu poate sa se bata cu eMag datorita viziunii "romanesti" pe care o au.. nu e suficient sa incepi cu 1 saptamana inainte BF si sa copi mereu ce face eMag. Trebuie sa vi cu ceva nou si sa faci cel putin acelasi lucru pe care il face si eMag. Si din pacate la ora actuala nimeni nu poate face ce face eMag. Anul asta eMag a lansat o noua provocare - Halloween, la care nimeni nu s-a gandit sa ii dea o asemenea importanta precum i-a dat eMag. La TV cel putin, seara, fiecare calup pulicitar (la Pro parca) incepea cu ce se va intampla la eMag in noaptea de Halloween. La anu, se vor incolona in pluton si alte magazine sa copie modelul eMag.. si tot asa pana va veni un alt competitor de talia eMag, ca sa putem vorbi de competitie din care sa castige si clientul. Pana atunci ne luptam cu ce avem. Suntem in Romania si trebuie sa ne adaptam la astfel de practici autohtone.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    De ce astepti Craciunul sa-ti faci cadou cand reduceri sunt peste tot, zi de zi, saptamana de saptamna, intelegi?
    Pentru ca sper la SUPER REDUCERI

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    27

Implicit

Chiar nu imi place ca watchshop si evomag fura startul. Pai ori e black friday, ori nu mai e.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Valentin... stai linistit, Black Friday e pe 29 noiembrie! Restul e can-can romanesc. Probabil se vor da produsele cu 50-70% reducere, orice ar fi, iar pentru restul, asa cum a mentionat si tataraseni mai sus, romanul din online va astepta SUPER REDUCERILE pe care eMag le va aduce. Pe 22 noiembrie, multi se vor intreba... "Daca evoMag are pretul asta, pai pe 29 noiembrie, oare eMag ce pret va avea?? Normal ar fi mai mic... ia sa mai astept." si nu sunt deloc carcotas... cifrele din 2012 si 2011 sustin afirmatiile mele. Sa recunoastem cinstit, majoritatea - mai putin cei care stiu exact ce vor si de unde vor, de BF se duc glont la eMag sa vada ce si cum...si daca nu gasesc ce cauta, abia pe urma se duc pe celelalte site-uri.

p.s. si astazi e un mini-BF la F64, de la 14:00 pentru 64 minute... cei care sunt "pe foto" probabil vor gasi ceva interesant.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Valentin... stai linistit, Black Friday e pe 29 noiembrie! Restul e can-can romanesc. Probabil se vor da produsele cu 50-70% reducere, orice ar fi, iar pentru restul, asa cum a mentionat si tataraseni mai sus, romanul din online va astepta SUPER REDUCERILE pe care eMag le va aduce. Pe 22 noiembrie, multi se vor intreba... "Daca evoMag are pretul asta, pai pe 29 noiembrie, oare eMag ce pret va avea?? Normal ar fi mai mic... ia sa mai astept." si nu sunt deloc carcotas... cifrele din 2012 si 2011 sustin afirmatiile mele. Sa recunoastem cinstit, majoritatea - mai putin cei care stiu exact ce vor si de unde vor, de BF se duc glont la eMag sa vada ce si cum...si daca nu gasesc ce cauta, abia pe urma se duc pe celelalte site-uri.

p.s. si astazi e un mini-BF la F64, de la 14:00 pentru 64 minute... cei care sunt "pe foto" probabil vor gasi ceva interesant.
    "si nu sunt deloc carcotas". Nici eu nu sunt carcotas, dar nu imi amintesc sa existe reduceri reale in 2011 sau 2012. Stiu ca erau doar preturi schimbate si reduceri fictive, unele se epuizau inainte sa apara. Etc.

Nu stiu cati au cumparat cu adevart ceva ieftin de BF.

Da, 95% asteapta 29, indiferent de start. BF este BF pentru ei, cel putin anul asta. Fara nebunia de a "prinde" ceva rapid (refresh de 1000 de ori), parca nu mai este BF.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Fara nebunia de a "prinde" ceva rapid (refresh de 1000 de ori), parca nu mai este BF.
    Plus nebunia de a te scula de la ora 5:00 sa fi primul care profita de oferte si sa tot vezi pret de vreo 3 ore mâţa aia neagra speriata care tot da din coada...
    Ai dreptate!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@Tom - te contrazic (din nou ), in 2011 au fost reduceri, am cumparat multe produse atunci si multe din ele nici pana azi nu au atins pretul de atunci. Ca idee: frigider Candy cu 499 lei, TV LCD LG de 32" cu 999 lei (tine cont ca era 2011), monitor LED cu TV de la Benq de 21,5" cu 449 lei, aparat foto compact cu 99 lei, multifunctionala Canon cu 99 lei si mai erau cateva mai mici, webcam, stick USB, etc. In 2012 am fost dezamagit, insa am stiut ca magazinele pot sa puna si "ler" la reducere ca tot se va vinde.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •