Profitshare inregistreaza clickuri aiurea cand publici un link undeva.
La fel se intampla (sau cel putin se intampla inainte) si cand puneai linkuri in articole
Profitshare inregistreaza clickuri aiurea cand publici un link undeva.
La fel se intampla (sau cel putin se intampla inainte) si cand puneai linkuri in articole
La link in articol nu am problemele astea.
2Parale nu trateaza cativa crawleri cunoscuti drept useri (e.g. GoogleBot, FB external ping etc.) si nu le atribuie click-uri. Cand pui ceva pe Twitter (care se updateaza rapid) e mult mai probabil sa fie crawlat mai repede decat atunci cand pui ceva la tine pe blog.
LE: intrucat nu stiu cum se intampla chestia asta la profitshare, nu pot decat sa *presupun* ca asta ar fi explicatia.
Banuiam ceva de genul asta, bit.ly imi raporta 3 click-uri la link, 2parale raporta 0.
BTW a remarcat cineva azi (cel putin la mine de azi) ca twitter zice ceva de spam cand pui link bit.ly ?
Daca mai apas inca odata pe send trimite.
O stire interesanta data de Dorin, urmariti cu atentie interviul: ZF Live
koyos in 2parale
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ai uitat sa spui si asta:koyos in 2paraleVreau sa vad eu afiliatii aia care ii vor promova in detrimentul evoMAG si MarketOnline care desi au mai redus in ultima perioada din procentele acordate tot sunt mai mari, unde mai punem si rata de conversie care nu cred ca e prea mare la koyos tinand cont de cota lor de piata in primul rand.Comision: Vanzare: 1.0%
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Oferim un comision de 1% pana la sfarsitul promotiei Black Friday ! Dupa 1 Decembrie vom avea un nou sistem de bonusuri pe care il vom comunica in timp util. -
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@avram - tu citesti mai mult ca mine
Daca vroiau sa atraga afiliati acum era momentul sa ofere un 2-3 % de BF, dupa nu stiu cati se vor arata interesati ca banuiesc un 2% comision la ce se vinde bine si 3-4-5% la accesorii si altele.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
moderatorul parca-i un comentator de fotbal astept sa zica GOOOOOLL 2Parale, bine Dorinele
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)