si-a revenit![]()
si-a revenit![]()
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Dintr-o eroare, unul din magazinele de fashion a inregistrat prin cookieul meu comenzile luate telefonic. Surpriza, la un mic calcul, constat ca din 24 comenzi, 16 sunt telefonice. Din acest moment am hotarat sa nu mai promovez magazinele ce prezinta agresiv varianta de comanda telefonica in pagina de produs si va recomand sa analizati cu atentie magazinele pe care le promovati. Cred ca se impune o conditie minima pentru reteaua 2p, ascunderea modulelor de contact din pagina de produs pentru vizitele venite din event.2p ( advertiserul in cauza este pantofisuper. disclaimer: calculul este strict pe statisticile mele si pot diferi de la afiliat la afiliat sau pe intreaga retea ).
Dar cum au reusit sa inregistreze comnezile telefonice?![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu am dus eu de manuta cookie-ul, cu siguranta. L au agatat de undeva. Apoi, ce luau comanda telefonica o introduceau in site prin calculatorul respectiv.
Am trecut si eu prin asta, initial aveam setat in FF ca la deschidere sa fie exact linkul de stergere cookies, apoi la un alt nivel, am blocat pur si simplu toate ip urile din firma sa nu inregistreze comisioane.
Cred ca exprimarea e clara, dar daca ai dubii iti spun altfel: 24 comenzi inregistrate din care 16 provin din calculatorul operatorului telefonic si 8 de la alte ip uri.
E grav.
Eu estimez pierderea medie cu comenzile telefonice undeva la 30%.Dintr-o eroare, unul din magazinele de fashion a inregistrat prin cookieul meu comenzile luate telefonic. Surpriza, la un mic calcul, constat ca din 24 comenzi, 16 sunt telefonice.
E normal ca magazinele sa afiseze numarul de telefon in pagina de contact, dar nu pe jumate de header!
Sunt campanii unde telefonul apare si in header si la comanda si in sidebar, practic apare peste tot.
Asa ar fi corect, dar nu cred ca 2Parale va impune (cel putin in perioada apropiata), avand in vedere concurenta la campanii cu profitshare.Cred ca se impune o conditie minima pentru reteaua 2p, ascunderea modulelor de contact din pagina de produs pentru vizitele venite din event.2p
- In schimb ca afiliat am cautat sa promovez campaniile care nu afiseaza telefon sau cel putin nu agresiv, acolo unde am putut alege.
- Am contactat advertiseri incercand sa le explic ca ascunzand nr de telefon vor fi promovati mai mult, tocmai acesta fiind motivul pentru care s-au inscris in 2Parale.
Au fost cateva cazuri in care advertiserii au inteles si au ascuns nr de telefon.
Daca mai multi afiliati ar face exact acelasi lucru (ma refer in special la cei mari), advertiserii ar ascunde nr de telefon de la sine, fara interventia 2Parale!
daca a agatat cookieul (precis a verificat cum faci si de unde com.) , toate comezile telefonice(bagate manual de operator) iti erau inregistrate tie , asta nu inseamna ca au venit prin site-ul/facebookul tau
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)