Pagina 473 din 577 PrimulPrimul ... 373423463471472473474475483523573 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.721 la 4.730 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

si-a revenit
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dintr-o eroare, unul din magazinele de fashion a inregistrat prin cookieul meu comenzile luate telefonic. Surpriza, la un mic calcul, constat ca din 24 comenzi, 16 sunt telefonice. Din acest moment am hotarat sa nu mai promovez magazinele ce prezinta agresiv varianta de comanda telefonica in pagina de produs si va recomand sa analizati cu atentie magazinele pe care le promovati. Cred ca se impune o conditie minima pentru reteaua 2p, ascunderea modulelor de contact din pagina de produs pentru vizitele venite din event.2p ( advertiserul in cauza este pantofisuper. disclaimer: calculul este strict pe statisticile mele si pot diferi de la afiliat la afiliat sau pe intreaga retea ).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Dar cum au reusit sa inregistreze comnezile telefonice?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Dintr-o eroare, unul din magazinele de fashion a inregistrat prin cookieul meu comenzile luate telefonic. Surpriza, la un mic calcul, constat ca din 24 comenzi, 16 sunt telefonice. Din acest moment am hotarat sa nu mai promovez magazinele ce prezinta agresiv varianta de comanda telefonica in pagina de produs si va recomand sa analizati cu atentie magazinele pe care le promovati. Cred ca se impune o conditie minima pentru reteaua 2p, ascunderea modulelor de contact din pagina de produs pentru vizitele venite din event.2p ( advertiserul in cauza este pantofisuper. disclaimer: calculul este strict pe statisticile mele si pot diferi de la afiliat la afiliat sau pe intreaga retea ).
    Sa inteleg ca au agatat in callcenter kookie-ul tau si plasau comenzile telefonice pe site si tu inregistrai comisionul?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Dar cum au reusit sa inregistreze comnezile telefonice?
    Un operator s-a jucat pe net si a reusit sa-si plaseze cookie de la kidu, altfel nu vad cum.
    Retired

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu am dus eu de manuta cookie-ul, cu siguranta. L au agatat de undeva. Apoi, ce luau comanda telefonica o introduceau in site prin calculatorul respectiv.
    Am trecut si eu prin asta, initial aveam setat in FF ca la deschidere sa fie exact linkul de stergere cookies, apoi la un alt nivel, am blocat pur si simplu toate ip urile din firma sa nu inregistreze comisioane.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Probabil ca operatorul avea cookieul tau la el in browser si cand primea comanda o dadea el pe site. In conditiile astea sunt 8 comenzi ale tale si 16 comenzi IN TOTAL telefonice, ceea ce nu e chiar atat de grav. Parerea mea.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Cred ca exprimarea e clara, dar daca ai dubii iti spun altfel: 24 comenzi inregistrate din care 16 provin din calculatorul operatorului telefonic si 8 de la alte ip uri.
    E grav.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Dintr-o eroare, unul din magazinele de fashion a inregistrat prin cookieul meu comenzile luate telefonic. Surpriza, la un mic calcul, constat ca din 24 comenzi, 16 sunt telefonice.
    Eu estimez pierderea medie cu comenzile telefonice undeva la 30%.
    E normal ca magazinele sa afiseze numarul de telefon in pagina de contact, dar nu pe jumate de header!
    Sunt campanii unde telefonul apare si in header si la comanda si in sidebar, practic apare peste tot.

Cred ca se impune o conditie minima pentru reteaua 2p, ascunderea modulelor de contact din pagina de produs pentru vizitele venite din event.2p
    Asa ar fi corect, dar nu cred ca 2Parale va impune (cel putin in perioada apropiata), avand in vedere concurenta la campanii cu profitshare.
    - In schimb ca afiliat am cautat sa promovez campaniile care nu afiseaza telefon sau cel putin nu agresiv, acolo unde am putut alege.
    - Am contactat advertiseri incercand sa le explic ca ascunzand nr de telefon vor fi promovati mai mult, tocmai acesta fiind motivul pentru care s-au inscris in 2Parale.
    Au fost cateva cazuri in care advertiserii au inteles si au ascuns nr de telefon.
    Daca mai multi afiliati ar face exact acelasi lucru (ma refer in special la cei mari), advertiserii ar ascunde nr de telefon de la sine, fara interventia 2Parale!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

daca a agatat cookieul (precis a verificat cum faci si de unde com.) , toate comezile telefonice(bagate manual de operator) iti erau inregistrate tie , asta nu inseamna ca au venit prin site-ul/facebookul tau
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •