Ultima modificare făcută de Catalin C.; 10th December 2013 la 10:53.
Retired
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
1.jpg
Nu inteleg cum,dar am primit un e-mail ca mi-a modificat din 5,5 lei in 0 lei.
Cei de la originals sunt cei mai in masura sa te lamureasca.
In general comisioanele de 0 lei sau cele transformate in 0 lei sunt din comenzile platite cu vouchere.
Acelasi lucru si la mine, mi-au respins un comision si apoi altul a fost modificat din 10 lei in 0 lei si aprobat. Am cerut explicatii si astept. Este exclus achitarea cu voucher pentru ca astfel comisionul ar fi fost asa de la inceput cum am intalnit la alte magazine.
Content writer & marketing afiliat
Cum pana mea sa modifici la jumatate un comision inregistrat pentru vanzarea unui laptop pe motiv ca... Modificare in componenta comenzii ?
Originals a APROBAT un comision de 0.0 RON in campania Originals.ro.
Istorie: ------ comision modificat din 22.58 RON in 0.00 RON 12:17 10-12-2013 Procesare automata. Modificare comanda
Exista o solutie, cel putin pentru mine , nu-i mai promovez (oricum rata de conversie este aproape de 0). Se pare ca ei ori resping ori modifica in 0.
Eu am o rata de conversie de 1% la ei, cred ca ar trbui sa le dati un mesaj pentru ca pe mine m-au lamurit cu toate.
Exista situatii in care clientul plaseaza 2 comenzi, modifica primul comision in zero si pe al doilea il maresc ca si valoare, cel putin asta am observat eu.
Au implementat un proces automat de procesare a comisioanelor, au interfete intre 2parale si sistemul lor intern de management a comenzilor, mesajele (de la istoric) recunosc ca sunt un pic cam ciudate si asta creaza confuzie....
Spor!
Ultima modificare făcută de Octav; 10th December 2013 la 19:52.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)