11th December 2013, 13:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Sper ca postez in locul potrivit. Am si eu o intrebare pentru toti cei ce folosesc 2p .. Cum pot face sa nu mai imi umple astia zilnic casuta de email ?
Am setat la profil ca nu vreau sa ma abonez la newsletter si email-ul tot plin e cu mesajele lor .. Aveti idee? Multumesc!
11th December 2013, 13:35
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
AntonioTony
Sper ca postez in locul potrivit. Am si eu o intrebare pentru toti cei ce folosesc 2p .. Cum pot face sa nu mai imi umple astia zilnic casuta de email ?
Am setat la profil ca nu vreau sa ma abonez la newsletter si email-ul tot plin e cu mesajele lor .. Aveti idee? Multumesc!
Banuiesc ca ai debifat optiunea de "abonare newsletter" din profilul tau, asta insemnand ca nu vei mai primi newsletterele trimise de 2p.
Daca vrei sa nu mai primesti mesaje de la advertiseri sau notificarile legate de generarea/procesarea comisioanelor, ai 2 bife (newsletter si notificari) in dreptul fiecarei campanii in care este acceptat ca si afiliat.
Spor!
Ultima modificare făcută de Octav; 11th December 2013 la 14:23.
11th December 2013, 14:19
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
AntonioTony

Nu mai primesti nimic
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░