dupa ultimele saptamani se pare ca orice e permis in afiliere. profita cine poate ..
dupa ultimele saptamani se pare ca orice e permis in afiliere. profita cine poate ..
Stiti careva daca putem folosi un screenshot facut dupa newsletter-ul unui advertiser ca si banner pe site-urile noastre(cu scopul de a promova produsele advertiserului respectiv)? Se pune problema drepturilor de autor in cazul in care imaginile din newsletter provin de pe getty images sau alte site-uri similare?
intrebare2.jpg
ar trebui sa fie problema lor nu a ta. tu ai un contract care iti permite sa te folosesti de materialele lor.
Imi pare ca a crescut media comisioanelor respinse pe Fashion asa ca am arunca o privire prin campanii si avem asa: mycloset 28%, dar cam asa a fost intotdeauna, Kurtmann a ajuns la 17%, nu imi amintesc sa fi fost vreodata la asa valoare, starshiners 19, Originals 29% (?) in ideea ca zorilestore are 6, inpuff 27%, zonia 8%, la pantofi avem: fshoes 13%, depurtat a scazut la 15, PantofiSuper 3%.
Alte observatii?
Din pacate asa este, unele firme(advertiserii) resping comisioanele cu motive in ce ince mai "bune". Sincer nu stiu ce o sa fie![]()
Ultima modificare făcută de Roland; 2nd December 2013 la 22:16.
Daca 1 an de zile ne-am tot contrat pe diverse teme eu zic sa luam o pauza luna asta si sa ne concentram pe ceva mai bun. Performanta in afiliere poate insemana mai mult si va explic aici despre ce este vorba.
cand vrei sa ajuti cu adevarat ...ajuti neconditionat. NU urmaresti beneficii
Ultima modificare făcută de avram; 3rd December 2013 la 14:03.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@Marius, @Cristi felicitari pentru initiativa!
@Avram, carcotasi se vor gasi multi.... putini sunt cei care se vor implica. Tu din ce categorie faci parte?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)