Salut,
Am o intrebare legata de retragerea comisioanelor din 2P printr-un PFA. E prima data cand fac asa ceva in 2p.
Am semnat contractul si trimis. Dupa ce a fost confirmat am apasat pe butonul de cerere a platii. Ce nu inteleg acum e de ce au aparut 100 de lei in plus la suma platibila si ce reprezinta cele 2 documente pe care trebuie sa le mai trimit acum?
-Anexa de plata
-Fasctura fiscala (pentru ce emit factura, ce trebui scris acolo?)
Multumesc.
100 lei este bonus.
anexa de plata o descarci, semnezi, stampilezi, scanezi si o urci la ei.
factura fiscala, o emiti cu datele lor ( gasesti in anexa si contract ), la denumire produse/servicii eu scriu Prestari servicii publicitate luna/an. La fel, o urci la ei.
OFFTOPIC
Vad ca multa lume nu vrea sa inteleaga ca o fapta buna ramane o fapta buna, care chiar conteaza, indiferent de motivul pentru care e facuta. Daca in urma unei fapte bune ai o stare de beatitudine, cu atat mai bine, e o situatie de win-win. Daca nu, asta e.
Va recomand urmatorul clip:
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Ok, mersi. Deci nu au ei ceva special ce trebuie sa scrii pe factura ca sa justifice banii.
Ultima modificare făcută de avram; 3rd December 2013 la 17:52.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ce bine ar fi daca la 2parale s-ar misca mai repede un pic si cu aprobarile astea de BF2013...
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)