RON este codul international al leului, modificat din ROL in 2005. Pot sa formulezi cum vrei leu/ron, ambele variante sunt corecte.
RON este codul international al leului, modificat din ROL in 2005. Pot sa formulezi cum vrei leu/ron, ambele variante sunt corecte.
Recomandare CNA. Fără „leu nou”, „leu vechi” sau „ron” la TV
doar la altex se pune preturi in RON in loc de LEi ,sa stie romanul ca nu e vorba de GBP-uri sau USD-uri
Supărarea este că deși BNR a emis din 2006 o recomandare, televiziunile și ziariștii nu folosesc doar terminologia de leu și ban. Nu mai există leu nou, leu vechi, ron. Doar terminologia de leu și de ban
Ultima modificare făcută de avram; 7th November 2013 la 13:09.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu stiu ce treaba are CNA cu moneda nationala, ce ti am spus mai sus se regaseste pe siteul Banci Nationale.
Pai fa le o reclamatie la CNA daca au preturi in RON![]()
Am niste diferente enorme la clickuri in ultimele zile, desi se intampla fix aceeasi chestie zi de zi. Nu am mai mult public, nu intra mai mult material. Daca ieri au fost prea multi, azi sunt prea putini...
Ciudat, ieri a existat un varf de 6.000 vizite fara referral, fata de o medie de 2000-2500/zi. La voi apar manifestari de gen?
![]()
@Serban daca reusesti sa inregistrezi intalnirea de azi, fac cinste![]()
Oricum astept un feedback cat mai gras de la intalnirea de azi si va multumesc aniticipat acelora care veti veni cu cat mai multe informatii + parerea voastra personala.
La mine nimic deosebit cu clickurile, sunt in grafic.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
nu e o problema inregistrarea, problema e difuzarea![]()
Poate 2p sunt de acord sa inregistrezi si sa difuzezi filmarea cu circuit inchis, fara sa o faci publica.
Daca sunt si alti afiliati 2p interesati de aceasta filmare, aveti posibilitatea sa va manifestatidorinta. Ziceti ceva!!!
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
alea erau clickurile mele , nu stiu cum au ajuns la kidu ?
se lucreaza , doar ca la tine se manifesta inversAm facut niste optimizari prin care eliminan clickuri duplicate (ceea ce inseamna ca nr de clickuri scade, dar nr de vanzari ramane aceleasi; prin urmare creste rata de conversie)
http://blog.2parale.ro/2013/10/featu...#comment-10384
Ultima modificare făcută de avram; 7th November 2013 la 13:53.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Din comentariile de la aceasta postare Ce facem la intalnirea Black Friday 2013 in afiliere inteleg ca vor fi si inregistrari video de la aceasta intalnire.
Imi place sa ma joc jocuri 3d
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)