6th November 2013, 13:30
1 out of 1 members found this post helpful.
Inteleg ca mai eram dator cu un raspuns, desi impresia mea e ca s-a pierdut total focusul.
Daca un afiliat/magazin greseste, nu va fi nimeni dat afara (afiliat/magazin etc.) daca semnaleaza greseala respectiva: catre noi, pe un blog, forum, Twitter etc. Nu conteaza relatia dintre cel care semnaleaza si si cel care a gresit. Jignirile/injuriile etc. intra in cu totul alta categorie si nu sunt acceptate in comunitatea din care facem parte cu totii: afiliati, magazine, 2Parale, parteneri etc. Sa nu uitam ca aceasta comunitate are mai multe zeci de mii de membrii - cred ca putem spune ca e deja de marimea unui orasel (28.000 de afiliati, 300 de magazine online, zeci de parteneri etc.). Iar cei sanctionati sunt foarte foarte putini (cativa anul acesta) asa ca n-as vrea sa ramanem cu impresia ca afiliatii jignesc, iar magazinele dau tepe. Adevarul este ca marea majoritate (99.9%) isi vad de treaba si fac performanta.
Si cu asta as vrea sa inchei si sa ma indrept catre ceva mai constructiv.
Spor la conversii!
6th November 2013, 13:50
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
bogdan985
Inteleg ca mai eram dator cu un raspuns, desi impresia mea e ca s-a pierdut total focusul.
Daca un afiliat/magazin greseste, nu va fi nimeni dat afara (afiliat/magazin etc.) daca semnaleaza greseala respectiva: catre noi, pe un blog, forum, Twitter etc. Nu conteaza relatia dintre cel care semnaleaza si si cel care a gresit.
Jignirile/injuriile etc. intra in cu totul alta categorie si nu sunt acceptate in comunitatea din care facem parte cu totii: afiliati, magazine, 2Parale, parteneri etc. Sa nu uitam ca aceasta comunitate are mai multe zeci de mii de membrii - cred ca putem spune ca e deja de marimea unui orasel (28.000 de afiliati, 300 de magazine online, zeci de parteneri etc.). Iar cei sanctionati sunt foarte foarte putini (cativa anul acesta) asa ca n-as vrea sa ramanem cu impresia ca afiliatii jignesc, iar magazinele dau tepe. Adevarul este ca marea majoritate (99.9%) isi vad de treaba si fac
performanta.
Si cu asta as vrea sa inchei si sa ma indrept catre ceva mai constructiv.
Spor la conversii!™
Cred ca e cazul sa mai clarificam un aspect. Sa presupunem ca vorbim (de un caz) ipotetic:
In cazul in care un magazin "greseste" pentru o perioada mai lunga de timp comisioanele (cazuri relatate aici pe forum), eu postez ca este "inselaciune" (ca sa nu zic furt) fata de afiliati, se considera jignire?
Stiu, ei au tot timpul o scuza tehnica, nu avem programator, nu putem traduce status, este o virgula gresita, etc, dar unii dintre noi nu sunt nascuti ieri.
De obicei, apare scuza + nimic. Daca tot se recunoaste greseala (90% tehnica) nu trebuie oare recalculate toate comisioanele si platite corespunzator? Daca da, atunci in cazul in care magazinul nu o face, se poate considera "inselaciune" ? (perioada de plata pt "greseli" ar trebui reglementata de 2parale)
Mai intra atunci in categoria "jigniri"?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.