Pagina 455 din 577 PrimulPrimul ... 355405445453454455456457465505555 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.541 la 4.550 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

e
    Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Legat de intalnirea 2parale, aveti intrebari/sfaturi/comentarii/critici/cereri pentru advertiseri? Sau mai aplicat, pentru 3 Suisses?
    Ma bucur ca ati adus si avendro.ro in 2parale. Brandul Otto e super tare . M-ar bucura daca ati avea pe site si pozele la haine fara manechin;se pot crea mai usor outfituri. Am observat ca pe otto.de acestea exista. Poate nu ar strica mai multe categorii principale, cum ar fi masuri mari si lista cu branduri care se regaseste in footer la ''Cautare avansata''.

...si mi-as dori si comisione putin putin mai mari la toate campaniile de fashion pe care le gestionati
    Din punctul meu de vedere sunteti in topul preferintelor mele la tot ce inseamna afiliere, promovare, atentie la detalii, aprobarea comisioanelor. Un exemplu de asa DA si pentru ceilalti advertiseri din 2p.

daca mai am vreo idee, am sa revin.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    lovelife: ai atacat furibund un brand/advertiser: fura, inseala, pacalesc, etc. Nu ai incercat sa il contactezi, nu ai incercat sa verifici cifrele ( era comanda ta, stiai exact cat si cum )
    Mai explic inca o data si gata, sunt satul de chestia asta, pierd prea mult timp cu evomag si nu merita.
    Serban nici nu mi-a trecut prin cap ca poate fi vorba de o greseala de calcul si mesaj gresit, stiu ca se calculeaza automat comisionul, evomag sunt de mult timp in retea, credeam ca au rezolvat de mult timp orice probleme de genul asta (calcul comision, mesaje corecte si specifici). La erori de genul asta poti sa te astepti la un magazin mic sau nou in 2parale nu la un magazin mare ca evomag.

Mesajul a fost ca mi-au scos un produs din comanda nu ca mi-au calculat gresit, eu stiam ca nu aveau ce sa imi scoata din comanda, era un singur produs si comanda nu se modificase cu nimic. Pentru logica mea o propozite neadevarata este o minciuna si reactionez ca atare.

Nu am mai primit raspunsuri de la evomag din luna mai, de ce m-as fi asteptat sa primesc acum. Mai ales ca trimisesem email la serviciul clienti cu o alta problema dimineata si nu mi sa raspuns decat foarte tarziu, dupa ce explodase cazul pe forum, si dupa mai multe insistente din partea mea.

Nu ti ai cerut scuze
    Eu tin minte ca mi-am cerut scuze, in schimb de la evomag nu am primit scuze pentru mesajul complet eronat care pana la urma a fost factorul declansator al acestui scandal. Dar cand este orgoliul mare poate ca marele brand nu poate sa accepte ca face si greseli, la ei totul este perfect.
    Apoi ai modificat si mesajul initial al topicului, fara sa pastrezi textul cu falsele acuzatii, astfel ca toti cei care citeau mai tarziu comentau ca fazanii, injurand din nou brandul ca face rau si e al dracu.
    Am modificat textul initial din considerente pe care le-am expus acolo, am recunoscut ca am gresit si am dorit sa repar pe cat este posibil raul facut companiei, nu pentru ca m-au exclus sau ca au initiat tot felul de actiuni importriva mea ci pentru ca asa consider ca este corect, au dovedit ca a fost o greseala si nu o teapa asa ca am modificat textul din primul post conform realitatii, pentru a nu ramane in continuare text care sa afecteze imaginea evomag in viitor. Am gresit si am recunoscut asta si am si spus ca imi asum consecintele, oricare ar fi ele.
    Stiam ca fusese facut un print screen de tine aici, si ca astfel textul initial a fost pastrat, am gresit ca nu am specificat in postul initial link-ul catre print screen asa cum a facut Mezei ulterior, sincer nu m-am gandit si la asta.
    Stiu ca nu am luat cele mai bune decizii, ca am facut si greseli, dar asta sunt eu si imi asum faptele.

Te admir si te respect pentru tot ceea ce ai facut pe zona de afiliere, mai ales pentru ce ai facut cu programul de afiliere Altex.
    Chiar daca am avut si cu tine mici conflicte in trecut, eu le consider incheiate si uitate. Nici fata de roxana nu am nici un resentiment.

Consider subiectul inchis
    Ultima modificare făcută de lovelife; 6th November 2013 la 13:25.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Imi pare rau pentru rezultat, imi pare bine ca ai doar un avertisment in 2p si nu permanent. Si eu sunt banat in campanie evomag si in multe altele din 2p, in general tot pentru ca am gura mare, dar viata merge mai departe.
    As sublinia pentru toata lumea ca trebuie sa incercam sa comunicam inainte de a ne transa problemele public.

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Inteleg ca mai eram dator cu un raspuns, desi impresia mea e ca s-a pierdut total focusul.

Daca un afiliat/magazin greseste, nu va fi nimeni dat afara (afiliat/magazin etc.) daca semnaleaza greseala respectiva: catre noi, pe un blog, forum, Twitter etc. Nu conteaza relatia dintre cel care semnaleaza si si cel care a gresit. Jignirile/injuriile etc. intra in cu totul alta categorie si nu sunt acceptate in comunitatea din care facem parte cu totii: afiliati, magazine, 2Parale, parteneri etc. Sa nu uitam ca aceasta comunitate are mai multe zeci de mii de membrii - cred ca putem spune ca e deja de marimea unui orasel (28.000 de afiliati, 300 de magazine online, zeci de parteneri etc.). Iar cei sanctionati sunt foarte foarte putini (cativa anul acesta) asa ca n-as vrea sa ramanem cu impresia ca afiliatii jignesc, iar magazinele dau tepe. Adevarul este ca marea majoritate (99.9%) isi vad de treaba si fac performanta.

Si cu asta as vrea sa inchei si sa ma indrept catre ceva mai constructiv.

Spor la conversii!

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

ai uitat sa pui TM

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de bogdan985 Vezi Post
    Inteleg ca mai eram dator cu un raspuns, desi impresia mea e ca s-a pierdut total focusul.

Daca un afiliat/magazin greseste, nu va fi nimeni dat afara (afiliat/magazin etc.) daca semnaleaza greseala respectiva: catre noi, pe un blog, forum, Twitter etc. Nu conteaza relatia dintre cel care semnaleaza si si cel care a gresit. Jignirile/injuriile etc. intra in cu totul alta categorie si nu sunt acceptate in comunitatea din care facem parte cu totii: afiliati, magazine, 2Parale, parteneri etc. Sa nu uitam ca aceasta comunitate are mai multe zeci de mii de membrii - cred ca putem spune ca e deja de marimea unui orasel (28.000 de afiliati, 300 de magazine online, zeci de parteneri etc.). Iar cei sanctionati sunt foarte foarte putini (cativa anul acesta) asa ca n-as vrea sa ramanem cu impresia ca afiliatii jignesc, iar magazinele dau tepe. Adevarul este ca marea majoritate (99.9%) isi vad de treaba si fac performanta.

Si cu asta as vrea sa inchei si sa ma indrept catre ceva mai constructiv.

Spor la conversii!™
    Cred ca e cazul sa mai clarificam un aspect. Sa presupunem ca vorbim (de un caz) ipotetic:

In cazul in care un magazin "greseste" pentru o perioada mai lunga de timp comisioanele (cazuri relatate aici pe forum), eu postez ca este "inselaciune" (ca sa nu zic furt) fata de afiliati, se considera jignire?

Stiu, ei au tot timpul o scuza tehnica, nu avem programator, nu putem traduce status, este o virgula gresita, etc, dar unii dintre noi nu sunt nascuti ieri.

De obicei, apare scuza + nimic. Daca tot se recunoaste greseala (90% tehnica) nu trebuie oare recalculate toate comisioanele si platite corespunzator? Daca da, atunci in cazul in care magazinul nu o face, se poate considera "inselaciune" ? (perioada de plata pt "greseli" ar trebui reglementata de 2parale)

Mai intra atunci in categoria "jigniri"?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

dupa campania inpuff.ro avem in 2p si inpuf.ro sa nu faceti confuzii

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

CadouriDeTop.ro intra si in ProfitShare.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

wtf?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

si comision 243

Apropo, moneda nationala e LEUL si nu RON
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •