Pagina 555 din 577 PrimulPrimul ... 55455505545553554555556557565 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.541 la 5.550 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Cand afiliatul baga bani in promovare declub prin afiliere, intereseaza pe cineva ce probleme are, daca a facut datorii, daca a stat nemancat, daca putea sa promoveze cu banii aia un advertiser serios...what ever...ca sa faca facebook ads, adwords, articole platite? NU !
    Ai facut vanzari din promovarile noastre? Da! Ai platit comisioanele aferente? Nu! Ce ma intereseaza pe mine ce probleme ai tu? Pe tine te intereseaza problemele mele? Bineinteles ca NU! E normal! ...in schimb faci tot circul asta ieftin! Daca erai in profitshare, zburai de mult din retea si nu ajungea nimeni sa piarda nimic, pentru ca sunt seriosi si GARANTEAZA COMISIOANELE AFILIATILOR!
    Abia astept sa se termine cu afilierea si in Romania, prea mult spam si smecherie, iar la final este circ. Orice afiliat are drepturi, pentru ca el are un business, dar uita ca este partener cu magazinul. Daca eu trimit doar spam si ma rog sa-mi vina si mie un comision, nu inteleg de ce am pretentii. Foarte putini afiliati fac promovare ca business, majoritatea consuma resursele magazinelor inutil.

Eu le propun clientilor sa renunte la afiliere, costurile sunt prea mari.

Platesti doar vanzari! Este adevarat partial. Acele vanzari ce costuri au? Ai nevoie de feed-uri, afiliate manager, designer .... iar la final mai platesti si 15-20% catre retea. Nu merita!

Ajungi la costuri de 25-50% din vanzare, in functie de comision si volume, iar daca ai 100% adaos, nu merita. Se calculeaza profit doar pe clientii repetitivi (CLTV), dar si asa nu merita. Ce faci cu afilierea cand ai adaos de 20-40%?

Traficul iti strica cifrele si estimarile, iti consuma resurse (timp si bani), iar la final toti observa ca cea mai mica rata de conversie este din afiliere. De ce? pentru ca este trafic inutil (majoritar spam). Magazinele noi prefera afilierea, pentru ca nu au resursele necesare (sau cunostintele) sa obtina trafic de calitate (targetat). Dar in timp, comisioanele scad, magazine ies din afiliere. Oare de ce? Unele pentru ca nu au reusit, altele pentru ca realizeaza ceea ce incerc eu sa spun: nu renteaza dpdv financiar afilierea pentru advertiser. Cand un advertiser ajunge la maturitatea, iese sau scade comisionul foarte mult.

Cred ca magazinele trebuie sa mearga pe sisteme de parteneriat si nu spre afiliere, unde oferi 10-20% catre parteneri si nu mai ai costuri suplimentare. Scapi de circ si spam!

@demo. Momentan fraza cu :

Ai facut vanzari din promovarile noastre? Da! Ai platit comisioanele aferente? Nu!
    Nu cred ca este corect formulata. declub inca NU a iesit din 2parale fara sa plateasca facturile. Eu cred ca mai poti astepta un pic si e posibil sa fie nevoie rectifici.

Cat priveste "circ ieftin", cred ca si aici esti deplasat. Kidu explica cat se poate de elegant ca situatie se rezolva si ofera exemple cu anumite probleme. Daca nu spunea nimic, cum era? "Circ scump?". Intr-un final, o afacere este circ?

Istoricul unui parteneriat nu conteaza? A platit timp de x luni, acum intarzie! A devenit circ ieftin?
    Daca la job ai primit salariu la zi timp de 2 ani si intr-o zi apar problemele, se intarzie salariul cu 2 saptamani, e circ?

Sunt curios cate magazine online ai dezvoltat si administrat, sau macar cate afaceri ai acum.

Daca era in profitshare si zbura, era mai bine pentru afiliati? Daca acum face eforturi sa ajunga la zi cu platile, este circ?

La altex e mai ok, avem comisioane de 1 an neplatite? Sau?

---

Nu va intrebati de ce afilierea nu mai exista in tarile "mai" civilizate?

---

@Kidu, nu inteleg relatia cu 2parale. Erai ambasador pentru ei, au crescut mult si datorita tie, au uitat asa de repede?
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st July 2016 la 15:22.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

avem dreptate, asta este clar, cu toti!

aveti dreptate si atunci cand va exprimati liber pe propriile voastre site-uri, cand explicati de ce advertiserii ar trebui sa plateasca la timp, cand unii dintre voi detaliati cu lux de amanunte despre frica de zerouri, si de ce advertiserii ar trebui sa plateasca la timp. asa cum o face chiar Serban Cristian in articolul sau intitulat simplu:TEAMA . a placut multora acel articol, a fost o lectie pentru advertiserii care nu platesc afiliatii, este de actualitate si acum. Felicitari si numai cuvinte de lauda!...pentru articol.

mama ei de practica, a dovedit altceva

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

avem dreptate, asta este clar, cu toti!

aveti dreptate si atunci cand va exprimati liber pe propriile voastre site-uri, cand explicati de ce advertiserii ar trebui sa plateasca la timp, cand unii dintre voi detaliati cu lux de amanunte despre frica de zerouri, si de ce advertiserii ar trebui sa plateasca la timp. asa cum o face chiar Serban Cristian in articolul sau intitulat simplu:TEAMA . a placut multora acel articol, a fost o lectie pentru advertiserii care nu platesc afiliatii, este de actualitate si acum. Felicitari si numai cuvinte de lauda!...pentru articol.

mama ei de practica, a dovedit altceva
    Imi dai te rog un print screen cu comisioanele restante de la "declub"? Merci.
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st July 2016 la 15:43.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Abia astept sa se termine cu afilierea si in Romania, prea mult spam si smecherie, iar la final este circ. Orice afiliat are drepturi, pentru ca el are un business, dar uita ca este partener cu magazinul. Daca eu trimit doar spam si ma rog sa-mi vina si mie un comision, nu inteleg de ce am pretentii. Foarte putini afiliati fac promovare ca business, majoritatea consuma resursele magazinelor inutil.
    Afilierea functioneaza ok in afara, iar pentru un magazin mediu / mic, care nu are resurse nelimitate ptr adwords, seo, afiliera poate fi o solutie.
    In plus magazinele au posibilitatea de a respinge afiliatii care fac spam, cine nu ii opreste?
    Poti vedea din platforma cine iti trimite traffic, ce fel traffic etc
    Iar daca iti faci calculele si nu e rentabil ca magazin, poti iesi oricand, frumos ar fi sa platesti si afiliatii care au muncit; dar asta nu inseamna ca afilierea e aiurea in general.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca magazinele trebuie sa mearga pe sisteme de parteneriat si nu spre afiliere, unde oferi 10-20% catre parteneri si nu mai ai costuri suplimentare. Scapi de circ si spam!
    Asta e fi o solutie pentru magazine, dar ca afiliat e mai usor sa lucrezi cu o platforma, decat sa cauti magazine pentru parteneriate. De asta au si aparut intermediarii gen 2p, ps etc
    Mai ai posibilitatea ca magazin, prin platforma sa alegi afiliatii care iti trimti trafic ok, cu care poti lucra preferential.
    Iar daca esti magazin ff mare, sa iti reduci costurile, iti faci program propriu de afiliere, gen altex, dar sa te si ocupi de el

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

8 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu cred ca este corect formulata. declub inca NU a iesit din 2parale fara sa plateasca facturile. Eu cred ca mai poti astepta un pic si e posibil sa fie nevoie rectifici.
    Ai dreptate, NU a iesit fara sa plateasca facturile, a fost DAT AFARA pt neplata facturilor. SI cel putin, pe mine nu ma intereseaza trecutul, cum nici pe magazin nu il intereseaza trecutul meu, sau daca am avut 1 comision sau 10 comisioane.

Si sa fim realisti: magazinul a incasat plata comenzilor, ca a cheltuit banii pe alte produse, ca a cheltuit banii pe prostii, nu e treaba afiliatilor!!! Sa fie destul de CLAR. Cei care promoveaza magazinul, ii intereseaz plata comisioanelor, mai exact, PLATA PT MUNCA LOR!!!! Aici e ideea TOM. Sa fim platiti pt munca noastra!!!! Asa ca nu mai abera cu prostiile tale, cu tari civilizate, cu ambasadori, cu altex, etc...!!! Vorbim strict de magazinul declub.ro!!! Corect???
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Ai dreptate, NU a iesit fara sa plateasca facturile, a fost DAT AFARA pt neplata facturilor. SI cel putin, pe mine nu ma intereseaza trecutul, cum nici pe magazin nu il intereseaza trecutul meu, sau daca am avut 1 comision sau 10 comisioane.

Si sa fim realisti: magazinul a incasat plata comenzilor, ca a cheltuit banii pe alte produse, ca a cheltuit banii pe prostii, nu e treaba afiliatilor!!! Sa fie destul de CLAR. Cei care promoveaza magazinul, ii intereseaz plata comisioanelor, mai exact, PLATA PT MUNCA LOR!!!! Aici e ideea TOM. Sa fim platiti pt munca noastra!!!! Asa ca nu mai abera cu prostiile tale, cu tari civilizate, cu ambasadori, cu altex, etc...!!! Vorbim strict de magazinul declub.ro!!! Corect???
    Nu e corect din punctul meu de vedere, dar la rugamintea ta, am decis sa nu mai aberez.

Se pare ca avem opinii diferite, iar opiniile mele sunt aberatii pentru voi.

Spor la conversii.

LaurentiuVlad este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st July 2016
    Vârstă
    49
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

3 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

BANC NOU !

Erata: Descriere corecta profil DeClub la 2Parale !
    DeClub.ro este un concept store unic: primim trafic de la afiliati si nu platim nimic !
    DeClub.ro este un magazin tanar cu o echipa de management experimentata care a reusit sa puna pe butuci magazinul in cateva luni de zile.
    De ce iti garantam o conversie de exceptie? Simplu, pentru ca este doar o exceptie atunci cand platim conversiile afiliatilor.
    Campania de afiliere DeClub.ro este proiectata si coordonata de o echipa condusa de Serban Cristian, printre cei mai experimentati tzepari in marketing afiliat, garantie a unei colaborari fructoase de ambele parti: totul la noi, zero la voi.
    Ne puteti contacta 7 zile din 7 la telefon 0377100532 si email afiliere[at]declub[.]ro si o sa va explicam foarte frumos si epic de ce nu va platim comisioanele.
    Pentru eventuale reclamatii va puteti adresa echipei 2Parale, pentru ca asta o sa primiti in final 2 Parale !
    Multumim, spor la conversii si sa nu va fie frica de zerouri praduitorilor !!!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Ajungi la costuri de 25-50% din vanzare, in functie de comision si volume, iar daca ai 100% adaos, nu merita. Se calculeaza profit doar pe clientii repetitivi (CLTV), dar si asa nu merita. Ce faci cu afilierea cand ai adaos de 20-40%?
    25-50% din vânzare care nu există dacă un afiliat nu promova produsele.

Treaba cu mult trafic spam și... mi se pare puțin aiurea, poate greșesc dar un magazin poate să elimine afiliații care practică o promovare prin spam sau alte metode neeagreate.

Marketingul afiliat nu este pentru toate afacerile, acest lucru e clar și eu cred că dacă profitul adus prin această metodă este unul mic și nu rentează în comparație cu eforturile depuse nu merită să alegi și acest canal de promovare.

@Kidu, nu inteleg relatia cu 2parale. Erai ambasador pentru ei, au crescut mult si datorita tie, au uitat asa de repede?
    Şi eu am fost șocat, chiar mi se pare aiurea... se pare că au uitat, dacă nu afișa ce sume a reușit să producă prin afiliere fac pariu că nici jumătate din afiliații care sunt acum nu erau, chiar dacă mare parte încerca, vede că e de muncă și abandonează. Dacă nu era Şerban eu nu făceam marketing afiliat, să nu mai zic de sfaturi și soluții. Mulțumesc

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit

Totusi e vorba de sume foarte mari (deci si incasari foarte mari), deci n-ar mai trebui sa cautam scuze.
    Scuze tot timpul se gasesc...ba ne mutam intr-un nou sediu, ba ne extindem in Belgravistan, ba....
    Practic se investeste in alte chestii cand sunt 20,000 de lei (probabil multi nu stiu) de dat de la concursul de anul trecut de la concursul de Black Friday, plus alte comisioane neplatite din ianuarie pana azi..
    Speram sa isi revina ca e o campanie care convertea destul de bine...
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 22nd July 2016 la 19:42.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •