am primit, sunt curios cum se misca nisa.
iSKY nu pare deloc fericit, mi a dat si negativ la veste![]()
Pacat de cei 36 de ani ai tai si cele "235" la reputatie! Stii prea bine la ce ma refer. Nu meriti mai multe cuvinte. Sanatate si succes in viata!
Legat de munca lui Marius Morariu - cred ca poate confirma ca i-am apreciat mereu demersurile si l-am sustinut. Am fost parteneri buni de business (cred ca poate confirma si asta) si consider ca ne-am respectat mereu, deci chiar e irelevant sa invoci "negativ la veste". Negativul si report-ul dat de tine nu au nicio legatura cu ce am scris eu pe thread din pacate si cu munca lui Marius, insa ai gasit un moment (gresit, din pacate) si m-ai putut ataca ca de atatea ori, de altfel. Sper sa te multumeasca pe tine ca tu cresti in reputatie, iar eu merg in jos (nu am primit decat cateva negative de peste 5 ani de cand sunt pe acest forum, iar tu cred ca mi-ai dat peste 80% din ele).
Ultima modificare făcută de iSKY; 23rd July 2013 la 01:00.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Sa o luam pe rand, pe exemple.
1. CASS = sanatate, daca ai pana in 800 de lei/luna platesti 44 de lei.
Ori 100 de lei, ori 400, ore 700, ori 800, tot 44 de lei platesti.
2. CAS = pensie (daca nu ai contract de munca in alta parte) platesti 10.5% pana la 5 salarii medii pe economie.
Dar daca ai venituri de 12.000 de lei sau de 15.000 sau de 20.000 etc (valori ce depasesc 5 salarii medii pe economie) tot in jur de 1165 de lei platesti, nu se mai mareste valoarea.
Nu mai CAUT content writer
Iar daca am peste 800 lei platesc mai mult sanatatea? Mersi pentru raspunsuri!
Aha, am inteles acum, va multumesc pentru raspunsuri![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)