Pagina 345 din 577 PrimulPrimul ... 245295335343344345346347355395445 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.441 la 3.450 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    37

Implicit

Am testat cu Turo.ro inainte de a posta mesajul.
    Desigur, trebuia sa mentionez ca puteti folosi acele carduri doar in cazul in care site-ul respectiv valideaza numarul cardului fara sa-l trimita la un procesator.
    Daca le folositi pentru teste pe payU/euPlatesc etc, evident ca nu vor functiona.

In acest caz nu era nevoie de o confirmare a platii din moment ce datele de card sunt stocate fara a fi luati bani de pe card, din ce am inteles banii sunt trasi mai tarziu de pe card de catre hotel.

Si apropo de stocarea acestor date de card, nu cumva trebuie sa fie certificati PCI pentru a putea salva datele de card in baza de date proprie? Degeaba ai conexiune SSL daca site-ul este vulnerabil (btw turo vad ca e facut cu joomla).

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Daca nu face decat validarea numarului de acrd atunci ce te impiedica sa folosesti: Credit Card Number Generator - Test Data Generation

Nu am testat, dar daca e asa cum spui atunci in cazul Turo functioneaza cu siguranta...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am stat de vorba la telefon cu cineva de la turo.ro mai bine de jumatate de ora si mi-au explicat mai multe, eu va reproduc aproximativ ideile spuse de ei, asta nu inseamna ca sunt neaparat de acord cu ei si ca ii cred

In legatura cu securizare cardurilor
    - securizarea datelor de card transmise se face prin faptul ca la receptia hotelului ajunge doar numarul de card iar restul datelor precum data de expirare si codul CSV este transmis pe alta cale electronica la managerul hotelului sau contabilitate, au incheiata cu acea persoana un contract prin care persoana respectiva garanteaza ca datele nu vor fi obtinute pe alte cai si conform lor nu are cum sa se fraudeze altfel (din punctul meu de vedere este valabil doar daca cel putin una din acele persoane este de buna credinta, apoi la unitatile mici mangerul este cam acelasi cu receptionerul)
    - transmisia datelor se face securizat si criptat (tind sa ii cred)
    - au o asigurare de 750.000 euro pentru eventualele fraude cu cardul (ma acopera doar daca dovedesc ca la ei a fost buba, eu nu am cum sa dovedesc ca datele au fost sustrase de la ei, de la parteneri sau in cadrul altei tranzactii, sau nu mi-a umblat cineva in portofel si mia fotografiat cardul.)
    - pana acum nu au avut nici o problema cu fraude (nu am de unde sa stiu)
    - in seara asta la protv au spus ca va fi prezentata o situatie prin care cineva a facut rezervare prin booking.com si acestia nu au transmis rezervare in timp util, booking.com a extras 700 lei de pe cardul clientului si banii nu au ajuns inca la hotel (asta dovedeste contrar a tot ceea ce spun restul ca booking.com incaseaza banii direct si apoi transmite banii hotelului din care scade comisionul)

In legatura cu probleme comisioanelor

- Au zis ca au investigat problema si este de la certificatul SSL, cand au instalat scriptul de la 2parale era un certificat SSL, acum au certificat de la alta firma si codul de traking nu functioneaza pe noul SSL, deoarece la noul certificat codul de traking 2parale trebuie sa genereze alt string (nu prea stiu cum functioneaza 2parale cu certificatele ssl, asa ca nu stiu cat de veridica este informatia, poate @tetele ne spune mai multe)
    - din discutie am inteles ca cei de la 2parale au citit aseara discutia de aici, dar nu a fost nici o reactie, 2parale nu intentioneaza sa ofere o explicatie
    - in urma acestui caz turo.ro au spus ca vor sa se retraga din 2parale daca cei de la 2parale nu au o pozitie prin care sa se clarifice situatia si sa se demonstreze ca nu au facut nimic cu rea intentie si vina nu le apartine
    - au zis ca in contractul 2parale exista o formula de calcul care in cazul in care ar exista probleme cu codul de traking sa se poata calcula o suma care se plateste de magazin catre 2parale in functie de traficul trimis in consecinta ei tot platesc ceva la 2parale, dar din ce stiu eu nu a primit nimeni nici un ban atunci cand au fost probleme de traking, 2parale a incasat toti banii si a tacut din gura, de aici deduc ca 2parale nu are nimic de pierdut in astfel de situatii chiar castiga, in loc de 40% incaseaza 100 sau 140%. Daca altcineva stie ceva de asta astept lamuriri
    - sunt dispusi sa compenseze afiliatii ce au trimis trafic in aceasta perioada cu sume de bani sau cazare gratis, mie mi-au oferit cazre pentru un weekend dar am refuzat. Cei ce au trimis trafic si nu au inregistrat comisioane sunt rugati sa ii contacteze
    - mai sunt si altele dar nu mi le aduc aminte acum.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am stat de vorba la telefon cu cineva de la turo.ro mai bine de jumatate de ora si mi-au explicat mai multe, eu va reproduc aproximativ ideile spuse de ei, asta nu inseamna ca sunt neaparat de acord cu ei si ca ii cred

In legatura cu securizare cardurilor
    - securizarea datelor de card transmise se face prin faptul ca la receptia hotelului ajunge doar numarul de card iar restul datelor precum data de expirare si codul CSV este transmis pe alta cale electronica la managerul hotelului sau contabilitate, au incheiata cu acea persoana un contract prin care persoana respectiva garanteaza ca datele nu vor fi obtinute pe alte cai si conform lor nu are cum sa se fraudeze altfel (din punctul meu de vedere este valabil doar daca cel putin una din acele persoane este de buna credinta, apoi la unitatile mici mangerul este cam acelasi cu receptionerul)
    - transmisia datelor se face securizat si criptat (tind sa ii cred)
    - au o asigurare de 750.000 euro pentru eventualele fraude cu cardul (ma acopera doar daca dovedesc ca la ei a fost buba, eu nu am cum sa dovedesc ca datele au fost sustrase de la ei, de la parteneri sau in cadrul altei tranzactii, sau nu mi-a umblat cineva in portofel si mia fotografiat cardul.)
    - pana acum nu au avut nici o problema cu fraude (nu am de unde sa stiu)
    - in seara asta la protv au spus ca va fi prezentata o situatie prin care cineva a facut rezervare prin booking.com si acestia nu au transmis rezervare in timp util, booking.com a extras 700 lei de pe cardul clientului si banii nu au ajuns inca la hotel (asta dovedeste contrar a tot ceea ce spun restul ca booking.com incaseaza banii direct si apoi transmite banii hotelului din care scade comisionul)

In legatura cu probleme comisioanelor

- Au zis ca au investigat problema si este de la certificatul SSL, cand au instalat scriptul de la 2parale era un certificat SSL, acum au certificat de la alta firma si codul de traking nu functioneaza pe noul SSL, deoarece la noul certificat codul de traking 2parale trebuie sa genereze alt string (nu prea stiu cum functioneaza 2parale cu certificatele ssl, asa ca nu stiu cat de veridica este informatia, poate @tetele ne spune mai multe)
    - din discutie am inteles ca cei de la 2parale au citit aseara discutia de aici, dar nu a fost nici o reactie, 2parale nu intentioneaza sa ofere o explicatie
    - in urma acestui caz turo.ro au spus ca vor sa se retraga din 2parale daca cei de la 2parale nu au o pozitie prin care sa se clarifice situatia si sa se demonstreze ca nu au facut nimic cu rea intentie si vina nu le apartine
    - au zis ca in contractul 2parale exista o formula de calcul care in cazul in care ar exista probleme cu codul de traking sa se poata calcula o suma care se plateste de magazin catre 2parale in functie de traficul trimis in consecinta ei tot platesc ceva la 2parale, dar din ce stiu eu nu a primit nimeni nici un ban atunci cand au fost probleme de traking, 2parale a incasat toti banii si a tacut din gura, de aici deduc ca 2parale nu are nimic de pierdut in astfel de situatii chiar castiga, in loc de 40% incaseaza 100 sau 140%. Daca altcineva stie ceva de asta astept lamuriri
    - sunt dispusi sa compenseze afiliatii ce au trimis trafic in aceasta perioada cu sume de bani sau cazare gratis, mie mi-au oferit cazre pentru un weekend dar am refuzat. Cei ce au trimis trafic si nu au inregistrat comisioane sunt rugati sa ii contacteze
    - mai sunt si altele dar nu mi le aduc aminte acum.
    MA lovelife, tu ai baut de 2 zile? Ce tot o dai cu CS pentru Turo?

Pai iti cer datele, si tu la hotel ce faci? Nu poti sa "oferi" cardul? De ce trebuie sa trimita datele cardului, catre hotel, cand tu ajungi acolo, cu cardul in buzunar?

De ce nu fac charge de 50 ron, sau hold pe suma? De ce sa dictezi datele de card in 2013? De amatori? De comisioane? (pai 3% la 50 ron, cat sa fie?)

Cat despre 2 parale, daca Kidu astepa de 2 ani un raspuns, restul e no-comment. Scuza cu SSL nu o cred, decat daca au programatori praf. Da, daca eram in locul lor, as fi facut la fel, daca vrei sa pastrezi un brand. Dar de la zis, la facut (fapte), mai e mult.

Sa-i dea lui Rares, 1 saptamana la alegere unde vrea el, si atunci ii cred
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Deci in concluzie pentru 2Parale e o situatie gen win - win?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    MA lovelife, tu ai baut de 2 zile? Ce tot o dai cu CS pentru Turo?
    TOM, m-au rugat sa transmit parerea lor, nu am zis ca sunt de acord cu afirmatiile, chiar am si spus pe scurt care este parerea mea
    La SSL si felul cum face tracking-ul 2parale nu ma pricep, nu pot a spun daca e adevarat ceea ce spun sau nu
    Am inteles ca 2parale castiga oricum, chiar daca afiliatul nu primeste comisioane si ca nu da partea afiliatului asa cum ar fi trebuit sa o faca
    Ce au mai zis ei ciudat ca ieri doar doua comenzi de de test au fost facute de afiliati, cand noi am fost cel 8 sau 9 care an facut aceste comenzi

Daca ai un sistem performant de urmarire a conversiilor poti vedea daca o comanda a venit printr-un link de afiliere sau nu, poti vedea sursa traficului de fiecare daca cand a ajuns respectivul client in ultimele luni, eu la mine la magazin pot sa vad asta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

test de afiliere (misto, promit!)

1. mergi in contul tau de afiliat 2p si creeaza un link aff pentru campania fashiondays
    2. urmeaza linkul aff si creeaza-ti un cont nou pe acest site
    3. cauta prin oferte si alege un produs scumpicel ( sau mai multe produse ), hai sa zicem de minim 2.000 lei
    4. completeaza ceva date de livrare si finalizeaza comanda ( le dai un email dupa cu cerere de anulare )
    5. bucura-te de comisionul... wait! what?!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

1. mergi in contul tau de afiliat 2p si creeaza un link aff pentru campania fashiondays
    3. cauta prin oferte si alege un produs scumpicel ( sau mai multe produse ), hai sa zicem de minim 2.000 lei
    4. completeaza ceva date de livrare si finalizeaza comanda ( le dai un email dupa cu cerere de anulare )
    Ma, ciudat, ciuciu comision. Se muta?

Banuiesc ca se muta cu depozitele, altfel nu inteleg.

Veni comisionul la comanda de 3.588 RON: Ai inregistrat un comision de 0.26 RON in campania Fashion Days.

E bine, sau? Restu se duc la "mutare"?

Ma gandesc ca nu poate sa fie de la 2parale: "valoare vanzare 2 ron"! E sigur de la "mutat", sau de la browser. Cred ca in opera arata bine.

Eu zic ca este o greseala de la certificatul SSL, sau de la currency, sau de la ".", ... oricum e de la tehnic, se mai "intampla". Altfel e inselaciune

Acum la modul cel mai serios, 2parale vinde pravalia si "arde tot", sau ce naiba se intampla? Tetele, ai fugit cu scripturile?

off: teoretic, toate vanzarile din trecut de 2 ron = 3-4000 ron, si asa mai departe. 1 ron =1-2000, 3 ron = 5-6000. Kidu, ia da un prin screen, doar cu fashiodays de anul asta, sa-ti calculez vanzarile

Vanzari lunare fashiondays in 2parale: 1.000 ron. Oare cei de la 2parale, incaseaza % pe cei 1.000 ron? Sau X 1500 ?
    Ultima modificare făcută de Tom; 18th July 2013 la 00:35.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

Comisionul este calculat corect...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Comisionul este calculat corect...
    Nu pot decat sa te felicit pentru observatie, esti perspicace

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •