Pagina 343 din 577 PrimulPrimul ... 243293333341342343344345353393443 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.421 la 3.430 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Ar fi interesant si un raspuns oficial .... probabil este o eroare umana pe undeva, scuzabila, dar unii colegi merita mai mult decat un simplu "Ne pare rau pentru cele intamplate" . My 2cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am fost sunat acum de mai multi de la turo.ro si ei zic ca implementare o face cineva de la 2parale ce are si acces la server
    Acum au mai facut ei comenzi de test cu valoarea 0 si toate apar in sistem
    Cine mai doreste poate sa mai faca un test acum sa vedem ce se intampla
    Serios?

Pai nu mai bine fac toti asa? Daca nu se prindea Rares, ce se intampla? Nimic!

2parale are responsabilitati fata de afiliati, pentru cei 40%. Rares pierde bani, altii afiliati pierd bani, cine castiga? Doar 2 parale!

Sau tu iti inchipui ca rolul afiliatilor este sa caute "greselile" advertiserilor, si sa explice 2 parale ce probleme au?

2parale incaseaza sume extrem de mari, pentru ce? Tocmai ca sa verifice astfel de probleme, si sa le remedieze. Ei or sa spuna ca fac marketing, atrag advertiseri? Superb. Ce alta varianta de afiliere ai? Daca nu aveau oferta la "reducere", ce mai atrageau?

Veniti la afiliere, la doar 99 ron. Asta e marketing pentru advertiseri. Iar daca advertiserii vin la "reducere", nu cred ca ar trebui sa avem pretentii de la ei

Un afiliat (ex kidu) incaseaza 20.000 euro intr-un an, 2parale inca 8000 (pe munca lui kidu) +tva, iar cand kidu da mail, nu-i raspunde nimeni?
    Ultima modificare făcută de Tom; 16th July 2013 la 23:00.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Aveti idee de cat timp nu mai functioneaza inregistrarea de comisioane? eu nu am reusit sa fac comisioane cu ei.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Am fost sunat acum de mai multi de la turo.ro si ei zic ca implementare o face cineva de la 2parale ce are si acces la server
    Am marii dubii pe tema asta, lucrez cu 2p de ani de zile, am implementat coduri, facut modificari, intermediat alti advertiseri, s-au ferit ca dracu de tamaie de fiecare data sa acceseze ei serverul advertiserului. Si hai sa zicem ca e asa si ca un angajat 2p face modificari la siteul turo, sa "uite" chiar el sa puna codul de conversie in pagina de confirmare? Nu crez...

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Un afiliat (ex kidu) incaseaza 20.000 euro intr-un an
    nu esti deloc optimist

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

2parale are responsabilitati fata de afiliati, pentru cei 40%. Rares pierde bani, altii afiliati pierd bani, cine castiga? Doar 2 parale!

Sau tu iti inchipui ca rolul afiliatilor este sa caute "greselile" advertiserilor, si sa explice 2 parale ce probleme au?

2parale incaseaza sume extrem de mari, pentru ce? Tocmai ca sa verifice astfel de probleme, si sa le remedieze. Ei or sa spuna ca fac marketing, atrag advertiseri? Superb. Ce alta varianta de afiliere ai? Daca nu aveau oferta la "reducere", ce mai atrageau?
    Tom eu sunt de acord cu tine, eu doar ti-am spus ce mi-au spus ei
    Oricum au multe probleme, eu nu as comanda prin ei datorita problemei cu datele de card, nu sunt securizate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Am marii dubii pe tema asta, lucrez cu 2p de ani de zile, am implementat coduri, facut modificari, intermediat alti advertiseri, s-au ferit ca dracu de tamaie de fiecare data sa acceseze ei serverul advertiserului. Si hai sa zicem ca e asa si ca un angajat 2p face modificari la siteul turo, sa "uite" chiar el sa puna codul de conversie in pagina de confirmare? Nu crez...
    Nici eu nu cred, dupa ce au umblat ei la ceva (au zis ca nu se pricep ca au un programator si cei de la 2parale nu raspund) au inceput sa se inregistreze comisioane, ceea ce inseamna ca au facut ei ceva sa mearga si nu sta in picioare varianta cu nu stiu ei nimic.
    Au zis ca maine ma suna sa imi spuna care au fost cauzele problemei
    I-am rugat sa imi spuna si mie cum stau cu statisticile la comisioane prin 2parale in ultimele luni si mi-au spus ca nu se uita la asta, ei doar platesc facturile venite la 2parale si nu stie altceva. Astept poate imi spune maine de statistici
    @ rares ti-am lasat pe mess numarul de telefon al tipei care se ocupa de afiliere de la turo.ro

PS: Mai face cineva un test?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Tom eu sunt de acord cu tine, eu doar ti-am spus ce mi-au spus ei
    Oricum au multe probleme, eu nu as comanda prin ei datorita problemei cu datele de card, nu sunt securizate
    Asta nu stiu cum e, nu am rezervat. Daca iti cer datele de card, fugi Asta inseamna amatorism maxim.

@ Kidu. Sorry, am mancat un 0, dar si de la 2parale. Oricum, lipsa de CS este doar o mare durere-n spate, si simplu fapt ca au monopol si se muta des, nu este o scuza.

Cei 40%, inseamna zeci de mii de euro lunar. Banuiesc ca nu e "de inteles" lipsa de comunicare, sau chiar respet fata de munca unora. Zic.

Esti angajat 2parale? sau turo?
    Cu ce ii ajuta testul pe cei care au trimis trafic moka?
    Ce iti garanteaza ca maine nu dispare codul?
    Ultima modificare făcută de Tom; 17th July 2013 la 00:42.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Asta nu stiu cum e, nu am rezervat. Daca iti cer datele de card, fugi Asta inseamna amatorism maxim.
    Cand mi-au explicat ei cum e treaba cu rezervare si cu cardul, am intrebat de 3 ori, am crezut ca nu inteleg eu bine
    Nu stiu cum trimiterea tuturor datelor cardului prin email (asa cred ca se trimite rezervare la hotel) poate sa fie sigur, si cum pot sa securizeze datele fata de receptioner?
    Adevarul ca nu m-am mai confruntat cu astfel de situatii pana acum
    Am avut intuitia sa folosesc un card pe care il folosesc daor pentur cand sunt plecat in strainatate si este usor sa il golesc

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Nici eu nu cred, dupa ce au umblat ei la ceva (au zis ca nu se pricep ca au un programator si cei de la 2parale nu raspund) au inceput sa se inregistreze comisioane, ceea ce inseamna ca au facut ei ceva sa mearga si nu sta in picioare varianta cu nu stiu ei nimic.
    Au zis ca maine ma suna sa imi spuna care au fost cauzele problemei
    I-am rugat sa imi spuna si mie cum stau cu statisticile la comisioane prin 2parale in ultimele luni si mi-au spus ca nu se uita la asta, ei doar platesc facturile venite la 2parale si nu stie altceva. Astept poate imi spune maine de statistici
    @ rares ti-am lasat pe mess numarul de telefon al tipei care se ocupa de afiliere de la turo.ro

Asta-i vrăjeală. Crezi că nu își dădeau seama că plăteau doar taxa 2parale? De ce ar mai plăti-o dacă nu ar avea trafic și/sau nu înregistrează comisioane, când pot să-i bage în adwords?
    Am un blog personal nou.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Treaba aia care o fac ei cu cardurile e legala?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •