Ar fi interesant si un raspuns oficial .... probabil este o eroare umana pe undeva, scuzabila, dar unii colegi merita mai mult decat un simplu "Ne pare rau pentru cele intamplate" . My 2cents.
Ar fi interesant si un raspuns oficial .... probabil este o eroare umana pe undeva, scuzabila, dar unii colegi merita mai mult decat un simplu "Ne pare rau pentru cele intamplate" . My 2cents.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Serios?
Pai nu mai bine fac toti asa? Daca nu se prindea Rares, ce se intampla? Nimic!
2parale are responsabilitati fata de afiliati, pentru cei 40%. Rares pierde bani, altii afiliati pierd bani, cine castiga? Doar 2 parale!
Sau tu iti inchipui ca rolul afiliatilor este sa caute "greselile" advertiserilor, si sa explice 2 parale ce probleme au?
2parale incaseaza sume extrem de mari, pentru ce? Tocmai ca sa verifice astfel de probleme, si sa le remedieze. Ei or sa spuna ca fac marketing, atrag advertiseri? Superb. Ce alta varianta de afiliere ai? Daca nu aveau oferta la "reducere", ce mai atrageau?
Veniti la afiliere, la doar 99 ron. Asta e marketing pentru advertiseri. Iar daca advertiserii vin la "reducere", nu cred ca ar trebui sa avem pretentii de la ei
Un afiliat (ex kidu) incaseaza 20.000 euro intr-un an, 2parale inca 8000 (pe munca lui kidu) +tva, iar cand kidu da mail, nu-i raspunde nimeni?
Ultima modificare făcută de Tom; 16th July 2013 la 23:00.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Aveti idee de cat timp nu mai functioneaza inregistrarea de comisioane? eu nu am reusit sa fac comisioane cu ei.
Am marii dubii pe tema asta, lucrez cu 2p de ani de zile, am implementat coduri, facut modificari, intermediat alti advertiseri, s-au ferit ca dracu de tamaie de fiecare data sa acceseze ei serverul advertiserului. Si hai sa zicem ca e asa si ca un angajat 2p face modificari la siteul turo, sa "uite" chiar el sa puna codul de conversie in pagina de confirmare? Nu crez...
nu esti deloc optimist![]()
Nici eu nu cred, dupa ce au umblat ei la ceva (au zis ca nu se pricep ca au un programator si cei de la 2parale nu raspund) au inceput sa se inregistreze comisioane, ceea ce inseamna ca au facut ei ceva sa mearga si nu sta in picioare varianta cu nu stiu ei nimic.
Au zis ca maine ma suna sa imi spuna care au fost cauzele problemei
I-am rugat sa imi spuna si mie cum stau cu statisticile la comisioane prin 2parale in ultimele luni si mi-au spus ca nu se uita la asta, ei doar platesc facturile venite la 2parale si nu stie altceva. Astept poate imi spune maine de statistici
@ rares ti-am lasat pe mess numarul de telefon al tipei care se ocupa de afiliere de la turo.ro
PS: Mai face cineva un test?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asta nu stiu cum e, nu am rezervat. Daca iti cer datele de card, fugiAsta inseamna amatorism maxim.
@ Kidu. Sorry, am mancat un 0, dar si de la 2parale. Oricum, lipsa de CS este doar o mare durere-n spate, si simplu fapt ca au monopol si se muta des, nu este o scuza.
Cei 40%, inseamna zeci de mii de euro lunar. Banuiesc ca nu e "de inteles" lipsa de comunicare, sau chiar respet fata de munca unora. Zic.
Esti angajat 2parale? sau turo?
Cu ce ii ajuta testul pe cei care au trimis trafic moka?
Ce iti garanteaza ca maine nu dispare codul?
Ultima modificare făcută de Tom; 17th July 2013 la 00:42.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cand mi-au explicat ei cum e treaba cu rezervare si cu cardul, am intrebat de 3 ori, am crezut ca nu inteleg eu bine
Nu stiu cum trimiterea tuturor datelor cardului prin email (asa cred ca se trimite rezervare la hotel) poate sa fie sigur, si cum pot sa securizeze datele fata de receptioner?
Adevarul ca nu m-am mai confruntat cu astfel de situatii pana acum
Am avut intuitia sa folosesc un card pe care il folosesc daor pentur cand sunt plecat in strainatate si este usor sa il golesc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)