Pagina 346 din 577 PrimulPrimul ... 246296336344345346347348356396446 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.451 la 3.460 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Ai facut test si cu vanzari mai mici? Sa zicem de 2-3 sute de lei?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    82

Implicit

octav: ptr teste mai aprofundate ma angajara altii anu trecut.

mai trist e ca situatia exista din ( minim ) aprilie.
    si mai trist este ca situatie asemanatoare am descoperit acum o luna la alt magazin de fashion

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Test1: comanda de 2.300 Lei(cu TVA): vanzare inregistrat in 2parale cu valoarea comenzii 1 leu, comision 0,13 Lei.
    Test2: comanda de 1.190 Lei(cu TVA): vanzare inregistrat in 2parale cu valoarea comenzii 959.68 lei (fara TVA), comision 124,76 Lei.

Se pare ca exista un plafon maxim ca si valoare pentru care se inregistreaza comisionul corect, nu e vorba de SSL/MSL/BSL..... parerea mea.

Concluziile le trageti singuri....

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Stai linistit, lucram pentru tine. Cu cat e comisionul e mai mare, cu atat castigi mai putin. by 2parale™

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Stai linistit, lucram pentru tine. Cu cat e comisionul e mai mare, cu atat castigi mai putin. by 2parale™
    Ca in fizica cuantica; la anumite dimensiuni legile clasice sunt rasturnate.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Ca in fizica cuantica; la anumite dimensiuni legile clasice sunt rasturnate.

Nu e nici o fizica cuantica...

Se numeste automatizarea procesului de aprobare a comisioanelor, ca doar suntem informaticieni. Daca FUP modifica comisioanele in 1 leu manual, astia o fac automat...... de ce sa mai piarda timpul aiurea???
    Ultima modificare făcută de Octav; 18th July 2013 la 01:16.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

E bine ca cineva mai verifica macar aici (personal am mers pe incredere), nici nu vreau sa ma gandesc cate situatii de genul asta exista avand in vedere numarul mare de magazine.
    Nu e bine ce se intampla, aceste situatii nesanctionate vor deveni tot mai frecvente!
    Pacat ca 2Parale nu pare interesata, atata timp cat banii nu vin doar din % vanzarilor; dar rolul platformei este de a asigurara corectitudinea relatiei afiliat-magazin si de a evita astfel de situatii.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Am avut si eu o astfel de ''anomalie'' in octombrie 2012, deci s-ar putea problema sa fie mai veche. Comisionul a fost de 0.26 lei la o vanzare de 2 lei.
    fashiondays.png

Iar de-a lungul timpului am tot avut probleme cu FD, pe unele le-am rezolvat (adica mi-am primit banii), la altele a ramas totul in coada de peste...am scris depre asta la timpul respectiv, chiar aici pe forum.
    De cate ori le-am scris, nu mi-au raspuns niciodata.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Test1: comanda de 2.300 Lei(cu TVA): vanzare inregistrat in 2parale cu valoarea comenzii 1 leu, comision 0,13 Lei.
    Test2: comanda de 1.190 Lei(cu TVA): vanzare inregistrat in 2parale cu valoarea comenzii 959.68 lei (fara TVA), comision 124,76 Lei.

Se pare ca exista un plafon maxim ca si valoare pentru care se inregistreaza comisionul corect, nu e vorba de SSL/MSL/BSL..... parerea mea.

Da. 2000 ron. Ce e ste sub 2000 ron e ok.
    2-3000 ron =1;
    3-4000 ron = 2;
    4-5000 ron = 3;

Din datele de pana acum. Tot din datele de pana acum, se pare ca e veche. Kidu zice din aprilie, deci sunt minim 4 luni de "mutat". Nu cred ca e chiar din octombrie, dar cine stie. Poate e pe anumite perioade

Oricum, daca e de 4 luni, si 2parale doarme, atunci se poate inchide acest topic, si deschis altul: tepe in 2parale.

@ octav. (a scris mai jos). De unde stii tu ca 2parale nu incaseaza tot? sau nu incaseaza retroactiv? Toti or sa zica ca "e greseala de soft, de ssl, de hard,...", ca la turo ieri, si? Pana la urmatorul si la urmatorul si la urmatorul...
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    E bine ca cineva mai verifica macar aici (personal am mers pe incredere), nici nu vreau sa ma gandesc cate situatii de genul asta exista avand in vedere numarul mare de magazine.
    Nu e bine ce se intampla, aceste situatii nesanctionate vor deveni tot mai frecvente!
    Pacat ca 2Parale nu pare interesata, atata timp cat banii nu vin doar din % vanzarilor; dar rolul platformei este de a asigurara corectitudinea relatiei afiliat-magazin si de a evita astfel de situatii.
    Nu cred ca 2parale nu e interesata de inregistrarea corecta a comisioanelor, sunt si veniturile lor la mijloc deci ar trebui sa fie foarte interesati, probabil ca intradevar este nevoie de o mai buna verificare periodica a advertiserilor... mai ales a celor care incep sa vanda mult (cum e si cazul FD) si vor sa scada costurile. Daca urmariti parcursul celor de la FD o sa constatati ca au ajuns sus in clasamentul campaniilor dupa care au inceput cu tot felul de termeni si conditii aberante pentru a pune bete in roate, acum uite si cireasa de pe tort....

Total de acord cu tine referitor la necesitatea unor masuri mult mai dure....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •