18th July 2013, 09:33
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Octav
@Mihai_Is
Tind sa cred ca veniturile din abonamentul lunar este nimic in comparatie cu 40% din valoarea comisioanelor inregistrate, cel putin pentru o campanie ca FD.
Poti sa-mi spui te rog cat ar reprezenta abonamentul lunar fata de nimic? Ai prins ideea, se pare ca in ultima vreme pe cei de la 2parale ii intereseaza mai mult sa aiba cat mai multi advertiseri care sa plateasca un abonament lunar, fie el si de 99 lei. Pacat ca s-a ales cantitatea in detrimentul calitatii. Cel mai probabil le e frica sa puna biciul pe advertiseri de frica sa nu plece, asta e senzatia mea in momentul acesta.
Este inadmisibil sa se intample astfel de lucruri, fratilor, din punct de vedere legal este frauda, puteti intreba orice avocat doriti.
Eu inca astept un raspuns de la 2parale legat de problema turo.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
18th July 2013, 10:32
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
- Au zis ca au investigat problema si este de la certificatul SSL, cand au instalat scriptul de la 2parale era un certificat SSL, acum au certificat de la alta firma si codul de traking nu functioneaza pe noul SSL, deoarece la noul certificat codul de traking 2parale trebuie sa genereze alt string (nu prea stiu cum functioneaza 2parale cu certificatele ssl, asa ca nu stiu cat de veridica este informatia, poate @tetele ne spune mai multe)
Nu cunosc detaliile cazului turo, dar ce va pot spune este ca treaba cu certificatele SSL este scoasa de unde nu bate soarele
Codul de tracking 2Parale este oferit si in varianta http si https (adica via SSL), certificatele SSL 2Parale sunt OK (intrati pe https://www.2parale.ro pentru verificare), iar tracking-ul se face in browserul clientului, nu intre serverele advertiserului si 2Parale.
Deci atata vreme cat certificatul SSL al 2Parale e OK si codul este incarcat via https, lucrurile ar trebui sa mearga perfect. Problema apare cand (daca?) acel cod de tracking este incarcat via http, iar pagina de thank you este https. In acest caz unele browsere blocheaza elementele "nesigure" (necriptate https), ceea ce (repet) nu stiu daca este cazul, necunoscand situatia concreta. In cazul acesta, problema e la advertiser, care trebuie sa adauge un "s" la finalul protocolului din URL-ul codului de tracking.
Privitor la Fashion Days (si, de fapt, la toate cazurile de "furt"), sunt undeva intre amuzat si consternat ca pana acum nu a inteles lumea ca nu este vorba de rea vointa, in 99% dintre cazuri. Este vorba de diverse erori care apar pe parcurs. Iar lamentarea aici ajuta mult mai putin decat un tichet trimis la 2Parale si/sau presiune din partea afiliatilor pe advertiserii care gresesc.
Asa ca, in ciuda celor spuse de detinatorii adevarului absolut, @lofelive a procedat foarte bine cand a luat legatura cu advertiserul sa-i ceara explicatii. Asta asa, ca sfat. Pentru ca tirul cu fecale in varii directii nu rezolva problemele. Comunicarea (eventual civilizata), da!
18th July 2013, 10:56
1 out of 1 members found this post helpful.
tetele, cu advertiserul am discutat si eu ("ei nu au nicio vina"), intre timp astept punctul de vedere al 2parale. Este foarte usor sa vorbesti de pe margine, mai nasol este sa fii tu cel ce a avut de pierdut.
Ce conteaza pentru mine daca e rea vointa sau prostie? Important este ca in final mi-am luat teapa, am pierdut niste bani pe care nu am sa-i vad niciodata. Restul nu ma intereseaza.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
18th July 2013, 11:13
Cu totii gresim doar ca da-mi voie sa ma indoiesc ca in acest caz este vorba de o greseala. Nu poti sa taci din gura si sa nu te autosesizezi cand vezi ca de 3 luni de zile o campanie nu inregistreaza niciun comision desi primeste trafic constant. Aici este si vina advertiserului (pentru ca nu si-a pus intrebari si ca a preferat sa plateasca un abonament catre 2parale) cat si vina 2parale pentru ca ar trebui sa aiba niste tooluri de monitorizare si sa faca niste minime verificari in aceste situatii asa cum se obliga prin contract.
In cazul de fata, advertiserul a mers pe burta, 2parale a fost prea ocupat cu integrarea noilor campanii, iar noi afiliatii am pierdut. Cine plateste la final?
Daca noi nu ne dadeam seama, cate luni mai rula aceasta campanie fara sa inregistreze conversiile?
Cum am spus, am dat mail la 2parale si astept raspuns, eu cu ei am contract nu cu advertiserul.
chiptuning
18th July 2013, 11:22

Postat în original de
tetele
Privitor la Fashion Days (si, de fapt, la toate cazurile de "furt"), sunt undeva intre amuzat si consternat ca pana acum nu a inteles lumea ca nu este vorba de rea vointa, in 99% dintre cazuri. Este vorba de diverse erori care apar pe parcurs. Iar lamentarea aici ajuta mult mai putin decat un tichet trimis la 2Parale si/sau presiune din partea afiliatilor pe advertiserii care gresesc.
Asa ca, in ciuda celor spuse de detinatorii adevarului absolut, @lofelive a procedat foarte bine cand a luat legatura cu advertiserul sa-i ceara explicatii. Asta asa, ca sfat. Pentru ca tirul cu fecale in varii directii nu rezolva problemele. Comunicarea (eventual civilizata), da!
Tetele, aveam impresia ca ai esti baiat inteligent, dar m-am inselat.
Da, majoritatea afiliatilor isi merita soarta, sunt pe langa complet, dar pe forumul asta, mai usor cu prosteala. Este vorba de diverse erori? 2parale pentru ce incaseaza? Nu ca sa ofere o platforma si sa verifice? Acum nu se mai muta, dar au erori? Pai echipa de programatori lucreaza pe cartofi? Daca un afiliat vede ca de 4 luni FD da erori (tepe), prograamtorul isi primeste banii? dar 2parale?
Ai lucrat la 2parale, sper ca nu programator, si asta ai invatat acolo? Sa sfatuim afiliatii sa faca munca noastra? Sa gasim scuze "tehnice"?
Dar de plati recurente nu ai invatat? Daca 2parale are probleme de x luni, trebuie sa faca plati recurente?

Postat în original de
tetele
@lofelive a procedat foarte bine cand a luat legatura cu advertiserul sa-i ceara explicatii. Asta asa, ca sfat.
Nu ti se pare ca esti penibil?
lovelife e mai fraier, sau cum? Sau daca ii explici civilizat, e dispus sa faca munca celor de la 2parale? Nu vrei tu sa-l sfatuiesti pe Rares, sa verifice toti adv din turism, si pe kidu din fashion? Asa ca sfat!
E bine ca afiliatii sa rezolve problemele 2parale si alea dvertiserilor? Pai asta sunt sfaturile tale? Pai nu pentru asta incaseaza 2parale?
Dar daca nu observa Rares, sau Kidu, se intampla ceva? NU. Terminati cu prosteala.
@tetele. Poti sa ne zici si noua, unde lucrezi acum?
Ultima modificare făcută de Tom; 18th July 2013 la 11:44.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.