Pagina 348 din 577 PrimulPrimul ... 248298338346347348349350358398448 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.471 la 3.480 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    @Mihai_Is

Tind sa cred ca veniturile din abonamentul lunar este nimic in comparatie cu 40% din valoarea comisioanelor inregistrate, cel putin pentru o campanie ca FD.
    Poti sa-mi spui te rog cat ar reprezenta abonamentul lunar fata de nimic? Ai prins ideea, se pare ca in ultima vreme pe cei de la 2parale ii intereseaza mai mult sa aiba cat mai multi advertiseri care sa plateasca un abonament lunar, fie el si de 99 lei. Pacat ca s-a ales cantitatea in detrimentul calitatii. Cel mai probabil le e frica sa puna biciul pe advertiseri de frica sa nu plece, asta e senzatia mea in momentul acesta.

Este inadmisibil sa se intample astfel de lucruri, fratilor, din punct de vedere legal este frauda, puteti intreba orice avocat doriti.

Eu inca astept un raspuns de la 2parale legat de problema turo.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    De cand urcati contractul pentru plata, cat timp dureaza pana sa treaca de ”se asteapta confirmarea 2parale” ? Sa inteleg ca 4 zile nu e mult?
    La mine parca a stat asa vreo saptamana, desi primisem banii dupa vreo cateva zile, in 2p arata tot "se asteapta confirmarea 2p"...
    Signatura lipsa

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

La mine confirmarea a aparut a doua zi. Oricum, odata ce ati trimis solicitarea de plata in timp util, relax, va veti primi banii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Poti sa-mi spui te rog cat ar reprezenta abonamentul lunar fata de nimic? Ai prins ideea, se pare ca in ultima vreme pe cei de la 2parale ii intereseaza mai mult sa aiba cat mai multi advertiseri care sa plateasca un abonament lunar, fie el si de 99 lei. Pacat ca s-a ales cantitatea in detrimentul calitatii. Cel mai probabil le e frica sa puna biciul pe advertiseri de frica sa nu plece, asta e senzatia mea in momentul acesta.

Este inadmisibil sa se intample astfel de lucruri, fratilor, din punct de vedere legal este frauda, puteti intreba orice avocat doriti.

Eu inca astept un raspuns de la 2parale legat de problema turo.
    @Rares, ai dreptate in cazul TURO, doar ca vorbeam despre Fashiondays...

Tind sa cred ca veniturile din abonamentul lunar este nimic in comparatie cu 40% din valoarea comisioanelor inregistrate, cel putin pentru o campanie ca FD.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    - Au zis ca au investigat problema si este de la certificatul SSL, cand au instalat scriptul de la 2parale era un certificat SSL, acum au certificat de la alta firma si codul de traking nu functioneaza pe noul SSL, deoarece la noul certificat codul de traking 2parale trebuie sa genereze alt string (nu prea stiu cum functioneaza 2parale cu certificatele ssl, asa ca nu stiu cat de veridica este informatia, poate @tetele ne spune mai multe)
    Nu cunosc detaliile cazului turo, dar ce va pot spune este ca treaba cu certificatele SSL este scoasa de unde nu bate soarele Codul de tracking 2Parale este oferit si in varianta http si https (adica via SSL), certificatele SSL 2Parale sunt OK (intrati pe https://www.2parale.ro pentru verificare), iar tracking-ul se face in browserul clientului, nu intre serverele advertiserului si 2Parale.

Deci atata vreme cat certificatul SSL al 2Parale e OK si codul este incarcat via https, lucrurile ar trebui sa mearga perfect. Problema apare cand (daca?) acel cod de tracking este incarcat via http, iar pagina de thank you este https. In acest caz unele browsere blocheaza elementele "nesigure" (necriptate https), ceea ce (repet) nu stiu daca este cazul, necunoscand situatia concreta. In cazul acesta, problema e la advertiser, care trebuie sa adauge un "s" la finalul protocolului din URL-ul codului de tracking.

Privitor la Fashion Days (si, de fapt, la toate cazurile de "furt"), sunt undeva intre amuzat si consternat ca pana acum nu a inteles lumea ca nu este vorba de rea vointa, in 99% dintre cazuri. Este vorba de diverse erori care apar pe parcurs. Iar lamentarea aici ajuta mult mai putin decat un tichet trimis la 2Parale si/sau presiune din partea afiliatilor pe advertiserii care gresesc.

Asa ca, in ciuda celor spuse de detinatorii adevarului absolut, @lofelive a procedat foarte bine cand a luat legatura cu advertiserul sa-i ceara explicatii. Asta asa, ca sfat. Pentru ca tirul cu fecale in varii directii nu rezolva problemele. Comunicarea (eventual civilizata), da!

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

tetele, cu advertiserul am discutat si eu ("ei nu au nicio vina"), intre timp astept punctul de vedere al 2parale. Este foarte usor sa vorbesti de pe margine, mai nasol este sa fii tu cel ce a avut de pierdut.

Ce conteaza pentru mine daca e rea vointa sau prostie? Important este ca in final mi-am luat teapa, am pierdut niste bani pe care nu am sa-i vad niciodata. Restul nu ma intereseaza.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Ce conteaza pentru mine daca e rea vointa sau prostie? Important este ca in final mi-am luat teapa, am pierdut niste bani pe care nu am sa-i vad niciodata. Restul nu ma intereseaza.
    Serios acum, crezi ca 3 pagini de discutii pe aceeasi tema aici au sanse mai mari sa-ti aduca banii inapoi decat discutia directa cu partile implicate? De ce nu asculti tu opinia cuiva care vorbeste de pe margine, dar care a fost, totusi, implicat putin in treaba asta cu afilierea?

Tu ai gresit vreodata in viata ta profesionala? Si cand ai gresit (nu "daca", pentru ca am un feeling ca stiu raspunsul), ai preferat sa vina cineva la tine si sa-ti zica ca ai gresit si ca vrea sa rezolvi sau sa vina si sa iti adreseze niste cuvinte simpatice la adresa rudelor de gradul intai de sex feminin, eventual acuzandu-te ca ai gresit intentionat ca sa strangi bani de o excursie in Belize? In ce caz ai fost mai dornic sa rezolvi greseala?

LE: Vlad (Stanila, de la 2Parale) are o vorba foarte buna: "focus pe solutie". Intai sa rezolvam, dupa aia vedem noi cine e de vina si cum facem sa nu se mai intample. Pentru ca in rezolvare e posibil sa stea si cheia irepetabilitatii unui eveniment nefericit.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Cu totii gresim doar ca da-mi voie sa ma indoiesc ca in acest caz este vorba de o greseala. Nu poti sa taci din gura si sa nu te autosesizezi cand vezi ca de 3 luni de zile o campanie nu inregistreaza niciun comision desi primeste trafic constant. Aici este si vina advertiserului (pentru ca nu si-a pus intrebari si ca a preferat sa plateasca un abonament catre 2parale) cat si vina 2parale pentru ca ar trebui sa aiba niste tooluri de monitorizare si sa faca niste minime verificari in aceste situatii asa cum se obliga prin contract.

In cazul de fata, advertiserul a mers pe burta, 2parale a fost prea ocupat cu integrarea noilor campanii, iar noi afiliatii am pierdut. Cine plateste la final?

Daca noi nu ne dadeam seama, cate luni mai rula aceasta campanie fara sa inregistreze conversiile?

Cum am spus, am dat mail la 2parale si astept raspuns, eu cu ei am contract nu cu advertiserul.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post

Privitor la Fashion Days (si, de fapt, la toate cazurile de "furt"), sunt undeva intre amuzat si consternat ca pana acum nu a inteles lumea ca nu este vorba de rea vointa, in 99% dintre cazuri. Este vorba de diverse erori care apar pe parcurs. Iar lamentarea aici ajuta mult mai putin decat un tichet trimis la 2Parale si/sau presiune din partea afiliatilor pe advertiserii care gresesc.

Asa ca, in ciuda celor spuse de detinatorii adevarului absolut, @lofelive a procedat foarte bine cand a luat legatura cu advertiserul sa-i ceara explicatii. Asta asa, ca sfat. Pentru ca tirul cu fecale in varii directii nu rezolva problemele. Comunicarea (eventual civilizata), da!
    Tetele, aveam impresia ca ai esti baiat inteligent, dar m-am inselat.

Da, majoritatea afiliatilor isi merita soarta, sunt pe langa complet, dar pe forumul asta, mai usor cu prosteala. Este vorba de diverse erori? 2parale pentru ce incaseaza? Nu ca sa ofere o platforma si sa verifice? Acum nu se mai muta, dar au erori? Pai echipa de programatori lucreaza pe cartofi? Daca un afiliat vede ca de 4 luni FD da erori (tepe), prograamtorul isi primeste banii? dar 2parale?

Ai lucrat la 2parale, sper ca nu programator, si asta ai invatat acolo? Sa sfatuim afiliatii sa faca munca noastra? Sa gasim scuze "tehnice"?

Dar de plati recurente nu ai invatat? Daca 2parale are probleme de x luni, trebuie sa faca plati recurente?

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    @lofelive a procedat foarte bine cand a luat legatura cu advertiserul sa-i ceara explicatii. Asta asa, ca sfat.
    Nu ti se pare ca esti penibil?

lovelife e mai fraier, sau cum? Sau daca ii explici civilizat, e dispus sa faca munca celor de la 2parale? Nu vrei tu sa-l sfatuiesti pe Rares, sa verifice toti adv din turism, si pe kidu din fashion? Asa ca sfat!

E bine ca afiliatii sa rezolve problemele 2parale si alea dvertiserilor? Pai asta sunt sfaturile tale? Pai nu pentru asta incaseaza 2parale?

Dar daca nu observa Rares, sau Kidu, se intampla ceva? NU. Terminati cu prosteala.

@tetele. Poti sa ne zici si noua, unde lucrezi acum?

Ultima modificare făcută de Tom; 18th July 2013 la 11:44.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

tetele, am luat legatura prin paltforma 2parale cu advertiserul Fashion Days si nu mi-a raspuns niciodata.
    Am avut probleme anul acesta legate de faptul ca nu se inregistrau comisioanele din linkuri de-ale mele mai vechi, am demonstrat asta si nu am primit niciun ban inapoi...cu siguranta nu e rea vointa, dar problema a ramas. Singurul rezultat pozitiv a fost acela ca acum se permite prin platforma 2p sa contruiesti linkuri de afiliere cu orice produs din FD.

Am mai ridicat o problema legata de plata unui comision atat pentru clientii existenti Fashion Days cat si pentru clientii noi. Acum primim comision doar din partea clientilor noi si nu mi se pare OK.
    De exemlu sunt afiliata la gilt.com (site similar cu FD) si primesc un comision de 10% de la clientii noi si un comision de 4% de la clientii deja existenti in GILT...si pot sa mai dau exemple de astfel de advertiseri care apreciaza cu adevarat munca afiliatului.
    Comisionul de 13% in Fashion Days este doar o undita de a atrage noi afiliati, iar precizarea ''Comisioanele din campania Fashion Days se considera a fi valide in momentul in care sunt pentru vanzari realizate de utilizatori inscrisi pe site-ul fashiondays.ro prin tool-urile 2Parale.'' nu m-a lamurit daca se refera numai la clienti noi sau si la cei existenti. Adica daca un utilizator s-a inscris in FD printr-un link de afiliere al afiliatului X si ajunge in perioada de 3 luni pe siteul unui alt afiliat Y si cumpara ceva, afiliatul Y va primi comision?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •