Pagina 347 din 577 PrimulPrimul ... 247297337345346347348349357397447 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.461 la 3.470 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Da. 2000 ron. Ce e ste sub 2000 ron e ok.
    2-3000 ron =1;
    3-4000 ron = 2;
    4-5000 ron = 3;

Din datele de pana acum. Tot din datele de pana acum, se pare ca e veche. Kidu zice din aprilie, deci sunt minim 4 luni de "mutat". Nu cred ca e chiar din octombrie, dar cine stie. Poate e pe anumite perioade

Oricum, daca e de 4 luni, si 2parale doarme, atunci se poate inchide acest topic, si deschis altul: tepe in 2parale.

@ octav. (a scris mai jos). De unde stii tu ca 2parale nu incaseaza tot? sau nu incaseaza retroactiv? Toti or sa zica ca "e greseala de soft, de ssl, de hard,...", ca la turo ieri, si? Pana la urmatorul si la urmatorul si la urmatorul...
    Ai grija ce teste faci...

Daca vanzarea de 5000 se inregistra corect ajungeai aici: Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale

Referitor la intrebarea ta: nu am spus ca stiu... am spus ca nu cred... si in continuare nu cred. Ar fi prea riscant sa mearga la astfel de deal-uri.... parerea mea inca o data.
    Nu sunt avocatul celor de la 2parale, spun doar ce cred eu, gresit/corect.... timpul ne va arata.
    Ultima modificare făcută de Octav; 18th July 2013 la 01:37.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post

Daca vanzarea de 5000 se inregistra corect ajungeai aici: Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale
    Pai zic sa facem o comanda de 500 de mil? Oare cat apare?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@ octav
    Nu cred ca 2parale nu e interesata de inregistrarea corecta a comisioanelor
    Ai dreptate, m-am exprimat gresit, oboseala, rectific,
    Daca veniturile 2Parale ar veni strict din % vanzarilor, probabil lucrurile ar sta complet diferit, dar atata timp cat magazinele platesc o taxa periodica, se mai inchid ochii la genul acesta de situatii. Nu are nimeni interesul ca magazinele sa plece din sistem, nici 2Parale, nici eu ca afiliat, dar totusi ar trebui sa existe o verificare mai buna si luate masuri astfel incat sa fie evitate genul asta de lucruri.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

@Mihai_Is

Tind sa cred ca veniturile din abonamentul lunar este nimic in comparatie cu 40% din valoarea comisioanelor inregistrate, cel putin pentru o campanie ca FD.

13% cat are FD comisionul e mult, parerea mea, puteau la fel de bine sa dea 8% si sa nu faca magarii...

Exista campanii pe fashion care au 5% si sunt in TOP.... vezi exemplul 3suisses.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@Mihai_Is

Tind sa cred ca veniturile din abonamentul lunar este nimic in comparatie cu 40% din valoarea comisioanelor inregistrate, cel putin pentru o campanie ca FD.

13% cat are FD comisionul e mult, parerea mea, puteau la fel de bine sa dea 8% si sa nu faca magarii...

Exista campanii pe fashion care au 5% si sunt in TOP.... vezi exemplul 3suisses.
    % depinde de profit si marketing. Daca ai 200% adaos, iti permiti 13%, si da "bine" la afiliati. Atragi mai multi afiliati, vanzari, linkuri (seo), brand awareness.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

@Tom, daca te uiti la pozitia FD in clasamentul campaniilor o sa constati ca nu mai da la fel de bine... chiar si cu cei 13%

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@Tom, daca te uiti la pozitia FD in clasamentul campaniilor o sa constati ca nu mai da la fel de bine... chiar si cu cei 13%
    Pai ma octav, cum sa fie? Nu citesti ce scriu?

Daca FD face vanzari de 10.000 ron, toate intr 3-4000 ron, sunt de ex: 10.000/2 x 3500 ron NU te speria, este un exemplu.

La vanzare de 3500 ron, 2parale zice: vanzare 2 ron, comision 0.26.

Daca 100% din vanzari sunt peste 2000 ron, si de ex, FD are 1000 de comenzi > 2000 ron, o sa ai 2 ron x1000 = 2000 ron vanzari (0.26 x1000 comision.) Asta aproximativ (este un exemplu), pt ca la vanzare de 4-5000, apar cei 3 ron , iar sub 2000 sunt ok.

Pe cine intereseaza topul? Oricum e haos in toate cifrele (top-uri, comisioane, plati, etc.). Daca dau comanda de 500 mil, se strica tot, si se lasa cu "ban", nu cu "solutii la probleme"

off: am explicat de 2 ori, pricepi?
    Ultima modificare făcută de Tom; 18th July 2013 la 02:54.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Pentru double mai trebuie si aprobat

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

De cand urcati contractul pentru plata, cat timp dureaza pana sa treaca de ”se asteapta confirmarea 2parale” ? Sa inteleg ca 4 zile nu e mult?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pai ma octav, cum sa fie? Nu citesti ce scriu?

off: am explicat de 2 ori, pricepi?
    Eu zic sa nu te obosesti explicandu-mi si a 3-a oara, e mai simplu sa intelegi ca nu esti tu detinatorul adevarului absolut si ca mai pot exista si alte opinii...

Pe cine intereseaza topul? Oricum e haos in toate cifrele (top-uri, comisioane, plati, etc.). Daca dau comanda de 500 mil, se strica tot, si se lasa cu "ban", nu cu "solutii la probleme"
    Nu sunt adeptul teoriei conspiratiei, se pare ca tu esti....

Spor!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •