Stai linistit, am incercat eu sa contactez advertiserii si nu s-a obosit niciunul sa raspunda la problema asta.
Stai linistit, am incercat eu sa contactez advertiserii si nu s-a obosit niciunul sa raspunda la problema asta.
au primit mesajul? return receipt
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
nu prea e oportun mesajul tinand cont de Optiune noua in 2Parale: abonarea la notificarile despre campaniiPrimesti acest mesaj pentru ca esti aprobat ca afiliat in campania advertiser-ului .... Daca doresti sa nu mai primesti notificari privitoare la desfasurarea campaniei, tot ce trebuie sa faci este sa renunti la statutul tau de afiliat aprobat in acea campanie mergand in listingul de campanii ( Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale ) si selectand optiunea de iesire din dreptul campaniei respective (butonul in forma de cos de gunoi). Trebuie sa stii ca doar afiliatii acceptati de catre advertiser pot promova o campanie si inregistra comisioane! Numai Bine, 2Parale
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Programe noi de afiliere in 2Parale. Peste 30 in iunie.
Cateva campanii interesante![]()
eu am primit plata.
si eu am primit Ieri....
Ultima modificare făcută de Roland; 27th June 2013 la 12:26.
eu nu am primit nimic
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Am primit....
A se consuma cu prudenta: Interviu cu Dorin Boerescu (2parale.ro) despre publishing bazat pe performanta (Marketing Afiliat). | Contentpedia , provoaca trezirea la realitate...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)