@croif probabil o sa se intample, dar ca de obicei, prea tarziu.
@croif probabil o sa se intample, dar ca de obicei, prea tarziu.
Toti clientii FashionUp ajung sa se razgandeasca pe parcurs? Zici ca ii intercepteaza cineva (poate telefonic)! Nu mai exista si alte motivatii pe lumea asta? Poate a facut curierul pana, a fugit cu marfa, clienta a folosit rochia la petrecere si dupa aceea a returnat-o...
Ca sa fiu totusi constructiv, idee: atunci cand un advertiser alege sa anuleze sau sa modifice un comision sa poata alege dintr-o lista predefinita de motivatii. Zau ca ii intelegem.
Fara legatura cu asta, productia la hectar suna bine:
Comisioane respinse in Jan 2013 (numar) 0% din comisioanele inregistrate
Media pentru Fashion este 6%
Comisioane respinse in Jan 2013 (valoare) 2% din comisioanele inregistrate
Media pentru Fashion este 8%
@Merch e 0% pentru ca schimba valoarea comisioanelor.
E normal ca din 1000 de clickuri sa nu ai nicio vanzare?
Sunt nou in 2parale si chiar nu intreb la misto.
Merci
Depinde de campanie si de click-uri. Daca si advertiserul are site slab, care converteste greu, iar click-urile nu sunt de la useri targetati, atunci da, e normal.
Dar daca userii sunt targetati, atunci nu-i chiar asa normal.
Signatura lipsa
Da, e posibil sa ai si 5000 clickuri fara sa nu ai nicio vanzare. Totul tine de cat de bine e targetat traficul tau. Daca ai un site cu jocuri online, iar tu targetezi haine sau ceasuri de mana, sau mai stiu eu ce, poti ajunge usor la o asemenea "performanta".
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu cred ca e problema de targetare. Se incadreaza.
Site-uri cu stil de viata, femei, cataloage de moda, frumusete, etc... si reclama tinaR (pe mai multe site-uri).
Cele 1000 de clickuri sunt facute in 5 zile dar nicio vanzare, oricat de mica.
Platile in 2p se fac dupa chef de anul asta. Advertiserii au dreptul sa nu-ti plateasca daca vor, sau sa-ti plateasca cand le vine chefu, daca le vine. Am comisioane de 3luni de zile neplatite. Tot de atunci intreb la 2p si nici o schimbare. Trist
Ca intra sau nu Flanco in Profitshare pe cine intereseaza? Nu ne-am lamurit cat de profesionisti sunt? Eu zic ca da.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)