Am prmit si eu, dar au mai trimis inca una
Am prmit si eu, dar au mai trimis inca una
@Valentino,
Eu am primit mesajul, cu siguranta tu ai primiti si urmatorul mesaj, din respect pentru ambele parti trebuia sa postezi ambele mesaje:
Pacat ca s-a ajuns aici...Dragi afiliati,
Va anuntam ca astazi vom opri campania Confiscat pe motiv de neplata a facturilor. Va asiguram ca toate comisioanele aprobate vor fi achitate afiliatilor din garantia depusa de advertiser la debutul campaniei, conform contractului. Ca si pana acum, in cazul in care va exista un rest al garantiei, acesta va fi inapoiat advertiserului.
In cei peste 4 ani de experienta pe piata din Romania ne-am straduit sa asiguram un mediu transparent de colaborare si sa crestem impreuna cu parteneri care dau dovada de seriozitate in relatia cu noi si afiliatii. Respectarea obligatiilor contractuale fata de afiliatii din 2Parale si fata de retea este obligatorie pentru noi intr-o relatie de business.
Va rugam sa ne spuneti, printr-un mail la suport at 2parale.ro, daca aveti orice fel de problema operationala in ceea ce priveste comisioanele inregistrate in campania Confiscat. Va rugam sa scrieti in subiectul mailului 'confiscat', iar toate aceste mailuri vor fi tratate cu prioritate.
Multumim,
Echipa 2Parale
Sigur, am primit si al doilea mesaj de la confiscat si cel de la 2 parale pe care l`am gasit acum in alte zeci de mesaje, de obicei citesc doar ce`mi sare in ochi din titlu. Acum, cine o fi avand dreptate? Fara ceva dovezi clare, n`ai pe cine crede, zic eu. Oricum nu promovam campania respectiva![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Consider ca nu este corect cum au procedat cei de la campania Confiscat. S-au folosit de 2parale tools sa trimita un email in masa la toti afiliatii care au aplicat la ei, ca ne 'convinga' de 'relele' pe care le face colaboratorul lor direct...parca ar fi la gradinita de copii.
Personal nu cred in 'lucrari' de genul asta.
Ma intreb ce ar fi daca si afiliatii ar avea posibilitatea sa trimita mass email!!!
Le recomand advertiserilor sa-si faca cont aici pe Seopedia si sa interactioneze cu noi direct, asa cum o fac cativa...vezi ➤ Mihai Petroff (3Suisses), ca nu-i 'musca' nimeni
Nu imi propun sa dezbat cine si de ce are sau nu dreptate.
Dar ce spui tu acolo e "gradinita de copii". In locul lor cum ai fi procedat? Ai fi dat mail afiliatilor din sistem prin mesageria interna, stiind ca ajunge la toti, sau ai posta pe un forum unde sunt cativa din ei, sperand ca nu esti offtopic si nu-l sterge nimeni?
Eu zic sa ne punem un pic si-n locul lor inaninte sa venim cu "solutii" de genul.
Nu vad nici partea amuzanta.
P.S. N-am interese de nicio parte
Eu nu as fi trimis astfel de tampenii la toti afiliatii, asta daca esti o Campanie care te respecti.
Pe mine ca afiliat ma intereseaza sa se deruleze contractul meu cu 2P in conditii optime. In email-uri, nu ma intereseaza sa primesc nici ca, Confiscat a cerut nu stiu ce, nici ca La Redoute nu si-a mai platit darile catre 2P. Este suficient daca primesc un email de la 2P si ma anunta ca Campania X a iesit din afiliere...asa cum primesc si de la retele de afiliere de afara...fara cancan
'Plangerile' gen Confiscat nu ma ajuta sa fac afiliere mai bine si este un spam...si este o chestie pur romaneasca de scandal care nu-mi place in acel context.
Daca advertisarii au ceva de spus sa vina pe forum (acum este intrarea libera), sa aduca dovezi, sa se poate face dezbateri...asa sa arunci un mass email este cel mai usor (dar neprofesional)... Nu sa abuzeze de uneltele din 2P care le-au fost puse la dispozitie in alte scopuri. Din octombrie 2012 (cand au intrat in 2P), campania Confiscat mi-a trimis fix 4 emailuri:2 cu spam (astea de ieri) si inca doua cand m-au acceptat in campanie si ma anuntau de nu stiu ce bluze. In rest nimic, nu au avut niciun interes sa interactioneze cu afiliatii...iar acum incep sa se planga ... cui? Ce relatie au creat ei cu afiliatii? Am sa ma pun in locul lor, atunci cand am sa vreau un astfel de loc. Aici e business, nu vorbim de cazuri sociale
later
Si cu cei ajuta Confiscat pe afiliatii noi intrati in 2P care nu au incasat niciun comision, sunt la inceput, au temeri si 1 milion de intrebari, prin aceste emailuri? Le zdruncina increderea in afiliere prin 2Parale fara niciun sens. Le taie tot elanul acestor noi intrati!...si nu au niciun drept. DA, Confiscat asta au urmarit:dupa ei, potopul!
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 14th May 2013 la 20:16.
Si-au spus punctul lor de vedere prin email catre afiliatii care au aplicat la campania lor prin mesageria interna, la fel cum si-a spus si 2p punctul de vedere.
Nu vad alta modalitate mai eleganta si mai lipsita de scandal. Din contra, scandal ar fi fost cum zici tu, sa se apuce sa lanseze dezbateri pe forumuri.
Din punctul meu de vedere situatia e consumata, fiecare si-a spus punctul de vedere prin aceeasi metoda, campania s-a incheiat, discutiile sunt inutile.
Personal tot nu vad de unde spam 4 mailuri in 6 luni, nu vad ce e amuzant, nu vad legatura cu alte magazine, nu vad cu ce nu te-a respectat.
Dar fiecare cu logica lui, daca ti se pare mai scandalos un email de adio afiliatilor in care isi expun punctul de vedere si propui posturi pe forumuri ca solutie "eleganta" sunt convins ca ai argumente solide care mie imi scapa.
O seara excelenta
Atata tam tam pentru 2 emailuri. Nu vad rostul; zilnic primesc mesaje de la advertiseri dintre care multe sunt inutile din punctul meu de vedere.
E normal sa isi exprime pozitia, nu vad ceva rau in asta.
Exista persoane fizice pe 2Parale care si-au primit adeverintele de venit pentru 2012? Ar fi trebuit sa fie gata pana la sfarsitul lui aprilie, tot trimit mail-uri dar fara raspuns.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)